- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende duymadım bugün doktor yesin demiş eşime hastane yakın olunca bişe olunca hemen gönderiyorum eşimi sordurmayahurma mı ? ilk defa duydum bende tam tersine zararlı diye biliyorum ama doktor söylediyse demekki yanlışmışım :)
Hadi hayırlısı cnm bnde tarnsfer oldm 2.günümKızlar bende bugün tedavime başladım .Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum la .Gonalf F 450 yazdı .225 ünite kullanacağım 4 gün .Sonrasında cumartesi kontrolüm var
Hayırlı olsun canım .İnşallah pozitifi göreceksinHadi hayırlısı cnm bnde tarnsfer oldm 2.günüm
Amin insalah cnmHayırlı olsun canım .İnşallah pozitifi göreceksin
Cnm ne kdrmis zeki hocada herşey icin de mi konistnzmuKızlar bende bugün tedavime başladım .Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum la .Gonalf F 450 yazdı .225 ünite kullanacağım 4 gün .Sonrasında cumartesi kontrolüm var
9.400 + ilaçlar .1000 lira Rahim dinlendirme .Çoğu hastasına yapıyor .sana da Rahim dinlendirme olacak dedi büyük ihtimalle .Birde kalan embriyoları dondurursan 2.200 TL bir yıllık parası canım .Birde 500 tl muayene ücreti verdikCnm ne kdrmis zeki hocada herşey icin de mi konistnzmu
Him Anldm cnm hayırlısı olsun ınsaalhh.ilaclar rapor fln cikrynzmu9.400 + ilaçlar .1000 lira Rahim dinlendirme .Çoğu hastasına yapıyor .sana da Rahim dinlendirme olacak dedi büyük ihtimalle .Birde kalan embriyoları dondurursan 2.200 TL bir yıllık parası canım .Birde 500 tl muayene ücreti verdik
Hayır canım .Diyarbakırdaki merkezler rapor kabul etmiyor ki .Zatne başladık direk .İlaçlara da 2000 verdik şimdilik bakalım sonrasında ne olacakHim Anldm cnm hayırlısı olsun ınsaalhh.ilaclar rapor fln cikrynzmu
Adet sayisi belli mi dondurma nin yıllık o kadr çok istyrlr9.400 + ilaçlar .1000 lira Rahim dinlendirme .Çoğu hastasına yapıyor .sana da Rahim dinlendirme olacak dedi büyük ihtimalle .Birde kalan embriyoları dondurursan 2.200 TL bir yıllık parası canım .Birde 500 tl muayene ücreti verdik
Bizde cikrmdk iste eşim uğraşamm dedi aslında merkezler kabul ediyormuş onu öğrenebildim sadece ama uzun sürecmis bizde direk başladıydık o yuzdenHayır canım .Diyarbakırdaki merkezler rapor kabul etmiyor ki .Zatne başladık direk .İlaçlara da 2000 verdik şimdilik bakalım sonrasında ne olacak
Hayır sayı farketmiyor canım .Sonrasında 650 tl yıllık bakım parası veriyorsun .tabi Her yıl değişiyormuş fiyat artıyor çümkü .Memorial de nasıl dondurma ücreti ?Adet sayisi belli mi dondurma nin yıllık o kadr çok istyrlr
Biz memorial e gittiğimizde de kabul etmiyoruz demişti raporu .Bizde cikrmdk iste eşim uğraşamm dedi aslında merkezler kabul ediyormuş onu öğrenebildim sadece ama uzun sürecmis bizde direk başladıydık o yuzden
2 tane donduruldu 5 yıl 775 tl verdik yıllık bakımda 390 tl. (1_4 )arasi embriyr 775 den başlıyor 5..... vs artık fiyt artıyor tabi o yüzden sordm adet sayı varmi diye cnmHayır sayı farketmiyor canım .Sonrasında 650 tl yıllık bakım parası veriyorsun .tabi Her yıl değişiyormuş fiyat artıyor çümkü .Memorial de nasıl dondurma ücreti ?
Hım allah ala kabul ediyoz denilmişti bandaBiz memorial e gittiğimizde de kabul etmiyoruz demişti raporu .
hangi memorialden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama geçen sene eylül ekim gibi kabul etmiyorlardı sadece raporu olanlara ve 2. deneme gibi olanlara indirim yapıyordu şişli memorialHım allah ala kabul ediyoz denilmişti banda
Yok canım bahçecide adet yok .Bahçeci baya pahalı memorial e göre malesef2 tane donduruldu 5 yıl 775 tl verdik yıllık bakımda 390 tl. (1_4 )arasi embriyr 775 den başlıyor 5..... vs artık fiyt artıyor tabi o yüzden sordm adet sayı varmi diye cnm
Diyarbakır memorieldn bahsediyrmhangi memorialden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama geçen sene eylül ekim gibi kabul etmiyorlardı sadece raporu olanlara ve 2. deneme gibi olanlara indirim yapıyordu şişli memorial
Olsun cnm yeterki bebiş olsun da değerrYok canım bahçecide adet yok .Bahçeci baya pahalı memorial e göre malesef
Aynen canım , parayı gözüm görmüyor artıkOlsun cnm yeterki bebiş olsun da değerr