- 10 Şubat 2020
- 731
- 415
- 53
- 29
Ayın 24 dediler bize İstanbul memorial de tedavi gördükSiz nerde tedavi goruyrdunz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 24 dediler bize İstanbul memorial de tedavi gördükSiz nerde tedavi goruyrdunz
Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep birlikte güzel haberler veririz birbirimizeKızlar benim de transferim oldu bugün 25’inde test yapılacak. Şimdiden nasıl geçecek günler diyorum. Hayırlısıyla güzel haberler veririz umarım birbirimize
inşallah ben daha gonal f kullanıyorum sürecin başındayım ama heyecanla sizin mesajlarınızı okuyorum.Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinKızlar benim de transferim oldu bugün 25’inde test yapılacak. Şimdiden nasıl geçecek günler diyorum. Hayırlısıyla güzel haberler veririz umarım birbirimize ☺
Hayırlı olsun inşallah sonuç güzel olurhastanede normalde ne kadar dinlendiriyorlar?Bem
Cnm ne yaptın nasıl geçti bem çok şükür evime geldim evim yakın di hastaneye 1 gece kalmayalım dedik 4 saat yttm hastanede yeter
Aminnnn inşallahRabbim tamamına erdirsin inşallah hep birlikte güzel haberler veririz birbirimize
Amin sagolasin bnm transfer 11 gelirken olduydu 4 e gelirken çıktık hastaneden. Odam hazırdı 1 gece dinlenebilirsin istersen dediler.bnm de ev yakın oldgu icin evimde yatırım dedim geldim benle birlikte trasfer olanları da en az 3 saat yatırıyorlardi amaHayırlı olsun inşallah sonuç güzel olurhastanede normalde ne kadar dinlendiriyorlar?
Kaçıncı gün embriyoyduAminnnn inşallah
Yarılamışsınız bile yolu amin inşallah dua ediyorum hepimiz içininşallah ben daha gonal f kullanıyorum sürecin başındayım ama heyecanla sizin mesajlarınızı okuyorum.Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi yapıldı canımKaçıncı gün embriyoydu
Maşallah kaçıncı deneme ilk mi sizin2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi yapıldı canım
2. Deneme bu ilki taze transferdi ve 3. Gün embriyosuydu şansım düşüktü zatenMaşallah kaçıncı deneme ilk mi sizin
Peki şimdi dondurulmuş mu taze mi2. Deneme bu ilki taze transferdi ve 3. Gün embriyosuydu şansım düşüktü zaten
Bu seferkiler dondurulmuş olduPeki şimdi dondurulmuş mu taze mi
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBu seferkiler dondurulmuş oldu
Aminn inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Allah rahmet eylesin anneciğinize. Dua edeceğim hiç merak etmeyin. Allah size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Anneniz sizden razıdır gönlünüzü ferah tutunKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun annenizin çok zor bir durum cnm, kelimeler kifayetsiz kaliyorKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
annem için bir fatiha okursanız çok çok sevinirim arkadaşlar hakkınızı helal edin ama bu kabirdeki 2. gecesi aklım onda ..Rabbimin merhametine güveniorum çok zor çok zor bir durumAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun annenizin çok zor bir durum cnm, kelimeler kifayetsiz kaliyor