Hayırlı olsun şansın bol olsunBu seferkiler dondurulmuş oldu
Canım başın sağolsun anacığının mekanı cennet olsunKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
ALLAH RAZI OLSUN canım..Canım başın sağolsun anacığının mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin . Başınız sağolsun kalanlara saglık sıhhat versin ... Rabbim sabrını verir inşallahKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
ALLAH razı olsun canım...Allah rahmet eylesin . Başınız sağolsun kalanlara saglık sıhhat versin ... Rabbim sabrını verir inşallah
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allahım size de sabır versinKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
ALLAH RAZI OLSUN canım sağolasınBaşınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allahım size de sabır versin
Aminn inşallah Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
hayırlı olsun bebeşiin inş anneye tutunur :)Benimde bugün 2 tane 5.gun embriyom transfer edildi
İnsqqh hepimizin sonucu pozitif olur
Ben ayın 22 .de kan verecegim
hayırlı olsun inş tutnur bebeğinBenimde bugün 2 tane 5.gun embriyom transfer edildi
İnsqqh hepimizin sonucu pozitif olur
Ben ayın 22 .de kan verecegim
hayırlısı inş tutunur bebeğinKızlar benim de transferim oldu bugün 25’inde test yapılacak. Şimdiden nasıl geçecek günler diyorum. Hayırlısıyla güzel haberler veririz umarım birbirimize ☺
Biz istanbulda tedavi olduk ve 2 kez yaptılar hem girişte hem opudan öncemerhaba arkadaşlar bende tedavinin sonuna geldim şükür yarın opy yapılacak (yumurta toplama )sizede korona testi yapıldımı bana bi gece önceden hastaned yatış yap dedi dr bakalım kaç tane yumurta toplanacak hakkımızda hayırlısı inş benimki topalandıktan sonra dondurulacak rahim dinlendirme yapıcakmış dr um
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun şansın bol olsun
Hayırlısıyla güzel sonuçlarınızı duyarız inşallahBenimde bugün 2 tane 5 .gün embriyom transfer edildi ayın 22 sinde kan vereceğim
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?