- 10 Şubat 2020
- 731
- 415
- 53
- 29
İnşallah canım Rabbim hemizin dualarını kabul etsinBenimde bugün 2 tane 5 .gün embriyom transfer edildi ayın 22 sinde kan vereceğim
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Rabbim hemizin dualarını kabul etsinBenimde bugün 2 tane 5 .gün embriyom transfer edildi ayın 22 sinde kan vereceğim
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur
Merhaba canım çok güzel geçer umarım opu rejim dinlendirme genellikle çok yumurtası toplanana veriyorlar senin kaç yumurtan var? Benden 19 toplanmıştı bir ay rahim dinlendirme demişti doktorumuz ayrıca donmuş embriyoların şansının daha yüksek olduğu söyleniyormerhaba arkadaşlar bende tedavinin sonuna geldim şükür yarın opy yapılacak (yumurta toplama )sizede korona testi yapıldımı bana bi gece önceden hastaned yatış yap dedi dr bakalım kaç tane yumurta toplanacak hakkımızda hayırlısı inş benimki topalandıktan sonra dondurulacak rahim dinlendirme yapıcakmış dr um
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlerede rabbim sabırlar versinKaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
Benim sol kasığımda batmalrim oluyr ara ara şancı gibi gelip gidiyordu birde lavaboda aferdesnz idrarda oluyr opudanmi kaldı bilemedimDün transfer olan kızçeler nasılsınız bugün gece uyuyabildiniz mi ben uyuyamadım gaz problemi oldu transferden sonra hemşire de jelden olabilir diyor
Benim idrarda Bi sıkıntı yok ama karnımda gaz sancısı varBenim sol kasığımda batmalrim oluyr ara ara şancı gibi gelip gidiyordu birde lavaboda aferdesnz idrarda oluyr opudanmi kaldı bilemedim
Bizede 2 .gun normale dönmeye başlayabilirsin dediydiBenim doktorum direk kalkıp eve gidebilrisin ve yatnayacaksin evde dedi normal hayata devam dedi
Ne yapacağımı şaşırdım
Benim idrarda Bi sıkıntı yok ama karnımda gaz sancısı varBenim sol kasığımda batmalrim oluyr ara ara şancı gibi gelip gidiyordu birde lavaboda aferdesnz idrarda oluyr opudanmi kaldı bilemedim
Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sanırlar versin.Kaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
Bana Memorial da negatifi gördükten sonra bir daha covid testi istemeyeceğiz dediler ama sürekli değişiyor heralde canımBiz istanbulda tedavi olduk ve 2 kez yaptılar hem girişte hem opudan önce
Anldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlarBenim idrarda Bi sıkıntı yok ama karnımda gaz sancısı var
Değişiyor gerçekten gün gün sistemleri ama yine Bi görüşünBana Memorial da negatifi gördükten sonra bir daha covid testi istemeyeceğiz dediler ama sürekli değişiyor heralde canım
Yazarlar mı bilmem canım ben direk eczaneden alıyorum folik asit ile jeli kullanıyorum başkada ilaç yazmadılarAnldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlar
Oksapar iğne ye basldm göbekten kan sulandırıcı bide 3 gun de bir kalçadan prolutn varYazarlar mı bilmem canım ben direk eczaneden alıyorum folik asit ile jeli kullanıyorum başkada ilaç yazmadılar
Jel geri geldi mi bugün hiç sendeOksapar iğne ye basldm göbekten kan sulandırıcı bide 3 gun de bir kalçadan prolutn var
Bazen cok.az geliyrJel geri geldi mi bugün hiç sende
Ben çok yorgunmuşum direk uyudum valla gaz bende de oluyor jelden galiba dediğin gibiDün transfer olan kızçeler nasılsınız bugün gece uyuyabildiniz mi ben uyuyamadım gaz problemi oldu transferden sonra hemşire de jelden olabilir diyor
Bugün biraz lekeli geldi bende 2 gün falan böyle olur dedi hemşire Bu arada topiği ikimiz ele geçirdik herhaldeBazen cok.az geliyr
Çok kötü gaz ya yatamadım zaten sırt üstü hiç yatmam kaburgalarım ağrıdı sabaha kadar arada Bi kalkıp gezdimBen çok yorgunmuşum direk uyudum valla gaz bende de oluyor jelden galiba dediğin gibi
Bugün biraz lekeli geldi bende 2 gün falan böyle olur dedi hemşire Bu arada topiği ikimiz ele geçirdik herhalde