• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Dün transfer olan kızçeler nasılsınız bugün gece uyuyabildiniz mi ben uyuyamadım gaz problemi oldu transferden sonra hemşire de jelden olabilir diyor

merhaba arkadaşlar bende tedavinin sonuna geldim şükür yarın opy yapılacak (yumurta toplama )sizede korona testi yapıldımı bana bi gece önceden hastaned yatış yap dedi dr bakalım kaç tane yumurta toplanacak hakkımızda hayırlısı inş benimki topalandıktan sonra dondurulacak rahim dinlendirme yapıcakmış dr um
Merhaba canım çok güzel geçer umarım opu rejim dinlendirme genellikle çok yumurtası toplanana veriyorlar senin kaç yumurtan var? Benden 19 toplanmıştı bir ay rahim dinlendirme demişti doktorumuz ayrıca donmuş embriyoların şansının daha yüksek olduğu söyleniyor 🙄🙄

Kaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏽 sizlerede rabbim sabırlar versin

Dün transfer olan kızçeler nasılsınız bugün gece uyuyabildiniz mi ben uyuyamadım gaz problemi oldu transferden sonra hemşire de jelden olabilir diyor
Benim sol kasığımda batmalrim oluyr ara ara şancı gibi gelip gidiyordu birde lavaboda aferdesnz idrarda oluyr opudanmi kaldı bilemedim

Kaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun inşallah😔 Rabbim sanırlar versin.

Benim idrarda Bi sıkıntı yok ama karnımda gaz sancısı var
Anldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlar

Anldm.cnm aynn jelden olabilir belki. Şuan kullnadgmz ilaçlar var ya onlar bitince sağlık ocağı yazarmi ki kadn doğumcu mu yazması gerekiyor bilgnz varmi.bnm bittiği anda gebelik testine kadr yeniden al denildi ilaçlar
Yazarlar mı bilmem canım ben direk eczaneden alıyorum folik asit ile jeli kullanıyorum başkada ilaç yazmadılar

Back