Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar benim de transferim oldu bugün 25’inde test yapılacak. Şimdiden nasıl geçecek günler diyorum. Hayırlısıyla güzel haberler veririz umarım birbirimize ☺
inşallah ben daha gonal f kullanıyorum sürecin başındayım ama heyecanla sizin mesajlarınızı okuyorum.Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Hayırlı olsun inşallah sonuç güzel olurhastanede normalde ne kadar dinlendiriyorlar?
Amin sagolasin bnm transfer 11 gelirken olduydu 4 e gelirken çıktık hastaneden. Odam hazırdı 1 gece dinlenebilirsin istersen dediler.bnm de ev yakın oldgu icin evimde yatırım dedim geldim benle birlikte trasfer olanları da en az 3 saat yatırıyorlardi ama

Kaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..

Allah rahmet eylesin anneciğinize. Dua edeceğim hiç merak etmeyin. Allah size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Anneniz sizden razıdır gönlünüzü ferah tutun

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun annenizin çok zor bir durum cnm, kelimeler kifayetsiz kaliyor

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun annenizin çok zor bir durum cnm, kelimeler kifayetsiz kaliyor
annem için bir fatiha okursanız çok çok sevinirim arkadaşlar hakkınızı helal edin ama bu kabirdeki 2. gecesi aklım onda ..Rabbimin merhametine güveniorum çok zor çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…