Aminn inşallahTransferin hayırlı olsun 12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah
Çok şükür canimmmmm ya mutlu oldumİnşallah canım herkese nasil olsun inşallah amin
Beraber büyütcez bebekleri inşallah, sağol kuzumÇok şükür canimmmmm ya mutlu oldum
Çok aminnnn inşallah bitanem inşallahBeraber büyütcez bebekleri inşallah, sağol kuzum
Cnm ne yaptın nasıl geçti bem çok şükür evime geldim evim yakın di hastaneye 1 gece kalmayalım dedik 4 saat yttm hastanede yeterOhhh ne güzel biz daha olamadık 3 te bizim ki nasıl geçti
hayirlisi hepimizebana da 2 embriyo transfer edilecek ama doktor ikiz olma olasılığı hep %30 dur dedi . Zor bir karar hayırlısı ne ise o olsun :)
2 de 1 şansın olsun tabi 2 transfer etsin cnm 1 de 1 şansın olmktansa onca emek veriliyor 2 de 1 daha iyi en azmin hayırlısı olsunhayirlisi hepimize
Beni 25 dakika yatırdılar burda öyle bişe yok sonra ayağa kaldırdılarBem
Cnm ne yaptın nasıl geçti bem çok şükür evime geldim evim yakın di hastaneye 1 gece kalmayalım dedik 4 saat yttm hastanede yeter
Hayırlısı olsun cnmBeni 25 dakika yatırdılar burda öyle bişe yok sonra ayağa kaldırdılar
Kaç transfer cnmBeni 25 dakika yatırdılar burda öyle bişe yok sonra ayağa kaldırdılar
1 tane koydular canım 5ab kalitedeymiş AB sini bildiğimiz yok da öyle yazıyor kağıttaKaç transfer cnm
Dondurma yaptirdnmi1 tane koydular canım 5ab kalitedeymiş AB sini bildiğimiz yok da öyle yazıyor kağıtta
Hadi hayırlı olsun inşallah1 tane koydular canım 5ab kalitedeymiş AB sini bildiğimiz yok da öyle yazıyor kağıtta
Yaptılar 2 tane 1 tane de arkadan gelen varmış onu da donduracaklarmış şimdi eve gidiyoruzDondurma yaptirdnmi
Saol Allah razı olsun canımHadi hayırlı olsun inşallah
Yaptılar 2 tane 1 tane de arkadan gelen varmış onu da donduracaklarmış şimdi eve gidiyoruz
[/QUOT ne kdra dondurdnz cnm biz 2 tanesini 775 verdik 5 yıl
Senin test tarihin ne zamanHadi hayırlı olsun inşallah
26 haziran 12 gün sonra yani seninSenin test tarihin ne zaman
Siz nerde tedavi goruyrdunz3200 verdik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?