• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

1 çok iyi 1 iyi koydular. 1 çok iyi ve 1 iyi de dondurdik. 2 çok iyi yap dedim hocaya 3 uz 4 uz olabilme şansı var çok riskli oluyr 2 çok iyi dedi.ne bilim cnm bizde öyle yaptik hocama güveniyorum sözlerine dinledk☺️
Bizde diyoruz 2 tane koyun diye önce bize eğer orta kalitede olursa 2 tane koyarım dedi bu sabah aradık doktoru blastosist olmuşlar o yüzden koyamam diyor birde benim yaş genç

Bizde diyoruz 2 tane koyun diye önce bize eğer orta kalitede olursa 2 tane koyarım dedi bu sabah aradık doktoru blastosist olmuşlar o yüzden koyamam diyor birde benim yaş genç
Allah alla embriyilolg ne diyr bana hem embriyolg geldi doktrdn önce anlattı trasfer odasında sonradan doktrm geldi

Kızlar selam bilenler bilir bu ay kimyasal gebelik yaşadım bugün regl oldum ama reglim bir garip böyle pütürlü gibi arada beyaz parçacıklar da var sanki acaba o kullandığımız jelle ilgili olabilir mi?negatiften sonra böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?bu arada yeni transfer için Cuma’ya randevu verdiler inşallah bu sefer olur 🙏🙏

Kızlar şu an eski evraklara bakıyordum da elimde Semen analizi var. Morfoloji %2 yazıyor. Doktor normal görmüştü o zamanlar dikkat etmemiştim yanında normal değer >%4 yazıyor. Yardımcı olur musunuz?
Tatlım bizde morfoloji sıfırdı doktorumuz tüp bebekte bunun çok önemli olmadığını söyledi siz de zaten tüp bebek yaptırıyorsanız takılma morfolojiye bizde ileri hızlı hareketli de sıfır mesela ama yumurtalarım gayet güzel döllendi ilk denememde kimyasal yaşadım şimdi yeniden başlıyoruz hayırlısı ile olur inşallah bu sefer

Tatlım bizde morfoloji sıfırdı doktorumuz tüp bebekte bunun çok önemli olmadığını söyledi siz de zaten tüp bebek yaptırıyorsanız takılma morfolojiye bizde ileri hızlı hareketli de sıfır mesela ama yumurtalarım gayet güzel döllendi ilk denememde kimyasal yaşadım şimdi yeniden başlıyoruz hayırlısı ile olur inşallah bu sefer
Çok teşekkür ederim. İçim rahat etti şu an. Her şeyden nem kapar olduk. Bu süreç bi bitse hayırlısıyla.

Nurov Nurov canım hayırlı olsun. Maşallah değerin çok iyi. Darısı inşallah bizlerin başına. 3. denemede yüzümüz güler inşallah.

Nurov Nurov canım hayırlı olsun. Maşallah değerin çok iyi. Darısı inşallah bizlerin başına. 3. denemede yüzümüz güler inşallah.
Çok teşekkür ederim inşallah son olur canım güzel haberlerini alırız, gönlünü ferah tut çok dua edicem, kimseye aratmasın Allah🤲🏻♥️

Back