Maşallah darısı bizlerin olsun inşallah kendim gibi sevindim bizlere bol bol dua etKızlae kan sonucum 333,7 nasıl sizce
1 tane mi transfer ettiler sana2 tanede dondurdk
2 trasfer 2 dondurma1 tane mi transfer ettiler sana
Süper tatlım. Kat kat katlansın inşallah. Darısı bize inşallahKızlae kan sonucum 333,7 nasıl sizce
İyi kalite embriyo mu koydular2 trasfer 2 dondurma
1 çok iyi 1 iyi koydular. 1 çok iyi ve 1 iyi de dondurdik. 2 çok iyi yap dedim hocaya 3 uz 4 uz olabilme şansı var çok riskli oluyr 2 çok iyi dedi.ne bilim cnm bizde öyle yaptik hocama güveniyorum sözlerine dinledkİyi kalite embriyo mu koydular
Amin canım çok dua ediyorum hepinizeSüper tatlım. Kat kat katlansın inşallah. Darısı bize inşallah
Bizde diyoruz 2 tane koyun diye önce bize eğer orta kalitede olursa 2 tane koyarım dedi bu sabah aradık doktoru blastosist olmuşlar o yüzden koyamam diyor birde benim yaş genç1 çok iyi 1 iyi koydular. 1 çok iyi ve 1 iyi de dondurdik. 2 çok iyi yap dedim hocaya 3 uz 4 uz olabilme şansı var çok riskli oluyr 2 çok iyi dedi.ne bilim cnm bizde öyle yaptik hocama güveniyorum sözlerine dinledk
Allah alla embriyilolg ne diyr bana hem embriyolg geldi doktrdn önce anlattı trasfer odasında sonradan doktrm geldiBizde diyoruz 2 tane koyun diye önce bize eğer orta kalitede olursa 2 tane koyarım dedi bu sabah aradık doktoru blastosist olmuşlar o yüzden koyamam diyor birde benim yaş genç
Anlamadım canım dediğiniAllah alla embriyilolg ne diyr bana hem embriyolg geldi doktrdn önce anlattı trasfer odasında sonradan doktrm geldi
Embriyolog Ne diyr doktorun dediği gibimi diyr bi onunlada gorussenAnlamadım canım dediğini
Daha hastahaneye gitmedik canım biz doktora mesaj atmıştık doktor da embrolog ile görüşüp bize geri dönüş yaptıEmbriyolog Ne diyr doktorun dediği gibimi diyr bi onunlada gorussen
Maşallah çok güzel değerin tebrik ederim kat be kat artsın sağlıkla kucağına almanı dilerimKızlae kan sonucum 333,7 nasıl sizce
Tatlım bizde morfoloji sıfırdı doktorumuz tüp bebekte bunun çok önemli olmadığını söyledi siz de zaten tüp bebek yaptırıyorsanız takılma morfolojiye bizde ileri hızlı hareketli de sıfır mesela ama yumurtalarım gayet güzel döllendi ilk denememde kimyasal yaşadım şimdi yeniden başlıyoruz hayırlısı ile olur inşallah bu seferKızlar şu an eski evraklara bakıyordum da elimde Semen analizi var. Morfoloji %2 yazıyor. Doktor normal görmüştü o zamanlar dikkat etmemiştim yanında normal değer >%4 yazıyor. Yardımcı olur musunuz?
İnşallah canım herkese nasil olsun inşallah aminMaşallah çok güzel değerin tebrik ederim kat be kat artsın sağlıkla kucağına almanı dilerim
Transferin hayırlı olsun 12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah2 trasfer 2 dondurma
Çok teşekkür ederim. İçim rahat etti şu an. Her şeyden nem kapar olduk. Bu süreç bi bitse hayırlısıyla.Tatlım bizde morfoloji sıfırdı doktorumuz tüp bebekte bunun çok önemli olmadığını söyledi siz de zaten tüp bebek yaptırıyorsanız takılma morfolojiye bizde ileri hızlı hareketli de sıfır mesela ama yumurtalarım gayet güzel döllendi ilk denememde kimyasal yaşadım şimdi yeniden başlıyoruz hayırlısı ile olur inşallah bu sefer
Çok teşekkür ederim inşallah son olur canım güzel haberlerini alırız, gönlünü ferah tut çok dua edicem, kimseye aratmasın AllahNurov canım hayırlı olsun. Maşallah değerin çok iyi. Darısı inşallah bizlerin başına. 3. denemede yüzümüz güler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?