• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

yarın saat 11:30da transferim olacak benim de epey heyecanlıyım ilkinde daha rahattım dua edin bol bol. Ben mesajlarınızı okudukça hepimiz için dua ediyorum. Umarım emeklerimizin karşılığında bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız ☺
Bebeğini al gel cnm, bol bol dua et, şimdiden hayırlı olsun dualarımız seninle🙏🙏

Merhabalar Öncelikle inşallah sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alalım🙏🏻Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin🙏🏻Transfer olan arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız sizlerden 🥰benim de opu tamamlandı şükür toplananlar da döllendi 🙏🏻3. Gün arayacaklar inşallah hepsi gider 🙏🏻😬taze transfer olacaktı aslında kan testlerim her şey yapıldı. Toplama sonrasında ultrasonda baktı doktorum az bir sıvı birikmiş bu nedenle adetle gideceğim transfer hazırlığına başlamak için.

Merhabalar Öncelikle inşallah sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alalım🙏🏻Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin🙏🏻Transfer olan arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız sizlerden 🥰benim de opu tamamlandı şükür toplananlar da döllendi 🙏🏻3. Gün arayacaklar inşallah hepsi gider 🙏🏻😬taze transfer olacaktı aslında kan testlerim her şey yapıldı. Toplama sonrasında ultrasonda baktı doktorum az bir sıvı birikmiş bu nedenle adetle gideceğim transfer hazırlığına başlamak için.
Tedavin hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah kaç tane döllendi

Back