Evet canım onu mutlaka yap ama yavaş yavaş iyce erisin daha etkili oluyo yürümezsen iyçe yayılmıyorTransferden sonra jeli kullanınca 15 dakika yürüyoruz demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım onu mutlaka yap ama yavaş yavaş iyce erisin daha etkili oluyo yürümezsen iyçe yayılmıyorTransferden sonra jeli kullanınca 15 dakika yürüyoruz demi
4 gündür kullanıyorum şükür çıkmadı hiç yemene hiç dikkat etmişmiydinEvet canım onu mutlaka yap ama yavaş yavaş iyce erisin daha etkili oluyo yürümezsen iyçe yayılmıyor
Sulu şeyler yedim Dr yazdığı ilaçlar kabızlık yapıyo ona dikkat et kayısı kaynat iç 3 gün fazla katı gıdalar yeme ceviz ve ananas tutunmaya iyi4 gündür kullanıyorum şükür çıkmadı hiç yemene hiç dikkat etmişmiydin
Transferden sonra ilaç veriyor mu kiSulu şeyler yedim Dr yazdığı ilaçlar kabızlık yapıyo ona dikkat et kayısı kaynat iç 3 gün fazla katı gıdalar yeme ceviz ve ananas tutunmaya iyi
Bana vermişti tutunması içinTransferden sonra ilaç veriyor mu ki
Progestan ilacı vermişmiydi yada iğneBana vermişti tutunması için
Bebeğini al gel cnm, bol bol dua et, şimdiden hayırlı olsun dualarımız seninleyarın saat 11:30da transferim olacak benim de epey heyecanlıyım ilkinde daha rahattım dua edin bol bol. Ben mesajlarınızı okudukça hepimiz için dua ediyorum. Umarım emeklerimizin karşılığında bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız ☺
Progestan jelini vermişti o yapıyo zatenProgestan ilacı vermişmiydi yada iğne
Ben hiç iğne kullanmadım transferden sonraProgestan jelini vermişti o yapıyo zaten
Kabızlık mı yapıyor jelProgestan jelini vermişti o yapıyo zaten
Hareketsiz kaldığında yapıyo kayısı kaynatıp iç iyi geliyo ben kabız olmuştum drum ilaç yapıyo demiştiKabızlık mı yapıyor jel
Sabahları aç karnına yiyorum kayısı ardına su içiyorumHareketsiz kaldığında yapıyo kayısı kaynatıp iç iyi geliyo ben kabız olmuştum drum ilaç yapıyo demişti
Ac yada tok fark etmiyr degilmiHadi inşallah benim de saat 3 te olacak transferim
Transfer miAc yada tok fark etmiyr degilmi
Bizim kullandigmz jelmi cnm cricona mi ne bnm.sabh aksm normalde trasfrm de Sabh sürmeden mi gitmek gerekiyrEvet canım onu mutlaka yap ama yavaş yavaş iyce erisin daha etkili oluyo yürümezsen iyçe yayılmıyor
Aynen cnmTransfer mi
Yok anestezi almayacağımız için aç tok fark etmiyor ama kolonya deodorant vucüt kremi falan kullanmayın dediler bana 1 saat önceden gidip su içecekmişimAynen cnm
Tedavin hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah kaç tane döllendiMerhabalar Öncelikle inşallah sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alalımRabbim bu yolda hepimize yardım etsinTransfer olan arkadaşlarım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız sizlerden benim de opu tamamlandı şükür toplananlar da döllendi 3. Gün arayacaklar inşallah hepsi gider taze transfer olacaktı aslında kan testlerim her şey yapıldı. Toplama sonrasında ultrasonda baktı doktorum az bir sıvı birikmiş bu nedenle adetle gideceğim transfer hazırlığına başlamak için.
Sağol canım 7 tane toplandı ve hepsi döllendi şükürTedavin hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah kaç tane döllendi