Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Yeni bir konu açayım o zaman.o kadar denememe rağmen ilkindr ananas ve muz yemiştim.sizde transfer sonra tutanlar için.ne yediniz tutunmayı sağlayan besinler neler.yani estrojen mi yüklememiz lazım.mesela nohut baklagiller gibi bezelye.ama kabızlı bu konu da önemli kabız ve ıkınma olmaması lazım.bu yüzden de kurukayısı kaynatın için diyorlar.mesela nar suyu bu dönemde iyi mi.havuç suuu iyi geldiğini duydum.evet paylaşımlarınızı bekliyorum.ne yemek ve ne yememek transfer sonrası.bende rahim ince bu yüzden estrojen yüklüyorum doğal ve ilaçlarla

Konuyla ilgi pek olmadı.yani transferden sonra ne yenmeli veya ne yenmemeli ?
Evet ben de merak ediyorum açıkcası. Nar, maydanoz, çikolata, hurma kesinlikle yenmemesi gerekli diyorlar. Rahim kasılması yapıyormuş. Bir de herkes ananası çok faZla öneriyor ancak fazlası da düşük riski yaratıyormuş. Hatta yurtdışından bi YouTuber eskiden hamile kadınlara çocuğunu düşürmesi için ananas yedirdiklerinden bahsetmişti. Forumda bazı olumlu sonuç alan arakadaşlar da ananas çok fazla tükettiğini söylüyor. Bilenler Yardımcı olurlarsa sevinirim.

Kızlar şu an eski evraklara bakıyordum da elimde Semen analizi var. Morfoloji %2 yazıyor. Doktor normal görmüştü o zamanlar dikkat etmemiştim yanında normal değer >%4 yazıyor. Yardımcı olur musunuz?

Bu arada morfoloji %2 değeriyle 13 yumurta toplanmıştı 2 tane 6. Güne gelen embriyo dondurulmuştu 2017'de. Kafam çok karıştı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…