Maşallah inşallah hepsi 5.güne giderSağol canım 7 tane toplandı ve hepsi döllendi şükür
Aynen bunları banada soylediler cnmYok anestezi almayacağımız için aç tok fark etmiyor ama kolonya deodorant vucüt kremi falan kullanmayın dediler bana 1 saat önceden gidip su içecekmişim
Bun tranferden sonra crinojel ile ilgili mi.onu anlayamadım cnmEvet canım onu mutlaka yap ama yavaş yavaş iyce erisin daha etkili oluyo yürümezsen iyçe yayılmıyor
Çok teşekkür ederim inşallahBebeğini al gel cnm, bol bol dua et, şimdiden hayırlı olsun dualarımız seninle
Evet canımBun tranferden sonra crinojel ile ilgili mi.onu anlayamadım cnm
Çok tedirginim inşallah giderMaşallah inşallah hepsi 5.güne gider
İnşallah sıkma canını ne geliyorsa Allah tan geliyorÇok tedirginim inşallah giderTeşekkür ederim
Evet ben de merak ediyorum açıkcası. Nar, maydanoz, çikolata, hurma kesinlikle yenmemesi gerekli diyorlar. Rahim kasılması yapıyormuş. Bir de herkes ananası çok faZla öneriyor ancak fazlası da düşük riski yaratıyormuş. Hatta yurtdışından bi YouTuber eskiden hamile kadınlara çocuğunu düşürmesi için ananas yedirdiklerinden bahsetmişti. Forumda bazı olumlu sonuç alan arakadaşlar da ananas çok fazla tükettiğini söylüyor.Konuyla ilgi pek olmadı.yani transferden sonra ne yenmeli veya ne yenmemeli ?
Ohhh ne güzel biz daha olamadık 3 te bizim ki nasıl geçtiAmin cnm sagolasn baklm oldu tarsfermz
Çok şükür iyi cnmOhhh ne güzel biz daha olamadık 3 te bizim ki nasıl geçti
2 tanede dondurdkOhhh ne güzel biz daha olamadık 3 te bizim ki nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?