Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bnm de duryr oksapr esteofem jel tarnsfer sonrası ınslahh bizde kullanıcı bunları doktr yazmış önceden bunları transfrime az kaldı Bnm de insalah
Hadi hayırlısı olsun canım beklemek zor valla zaman geçmiyo şimdi

İnsallah canım ben menopur vurmadım o ne icin vuruluyor ki bana vermedi
Gonal f ile benzer işlevde bir ilaç. Senin ihtiyacın yoktur demek canım. Ben daha önce aynı doktorda aşılama oldum ordan biliyor yumurtaların uyarılma durumunu belki o yüzden ekstradan yazmıştır. Zaten çok ilaç alıp birden uyarılmanın olması da iyi bir durum değilmiş

Bakalım yarın görücez ne durumda benimkiler

Anti tpo için sınır 35 sanırım canım. Adetlerde duzensiZlik yazıyor belirtilerinde ama benm duzenli annemde troid olması kafamı karıstrdı benımde
Bana genel olarak normal dedi. Gebelik için sıkıntı değil dedi. Acaba başka doktora da mi gostersem?

Bana genel olarak normal dedi. Gebelik için sıkıntı değil dedi. Acaba başka doktora da mi gostersem?
İnternetten arastrdım biraz gebelik için sıkıntı diyo bazılarındada tsh, t3, t4 degerlerı normalse haşimatonun olması dorun degıl diyo benımde kafam karıstı. Yarın gidicem bende bir test yaptrcam. İstersen goster canım cunku doktordan doktorada degısıyo

Hayır ilk deneme bu.ama rahimde şekil bozukluğu vardı küçük du esnetti hoca histeroskopi ile
Histeroskopi nin ücretini öğrenebilir miyim canım? Bnm küçük bir polip ve histeroskopi için 2800 TL istedi doktorum. Normal mi fiyat bilmiyorum

aaynaa canım nasılsın? Ne aşamadasınız? Ben geçen hafta Liv Hospitala Tolga Şişliye gittim. Reglin 13.günü gittim. 20mm yumurtam vardı, çatlatma iğnesi verdi. İnşallah olur bu sefer. Bat 22 Haziran.

Olmazsa femara diye bir ilaç kullanacağız. Yine olmazsa 20 Temmuz gibi Medicalparkta tüp bebeğe başlıyorum.

Canım hemen başlayacağım yaşım 41 dondurulmuşlarım var bu sefer iki tane yerleştirilecek bir Kızım olduğu için ilkini bir tane istemiştim şansımı azalttım hata yaptım bu sefer çift konulacak benimkiler de 5. Gün embriyosu yarın regl olurum herhalde

Histeroskopi nin ücretini öğrenebilir miyim canım? Bnm küçük bir polip ve histeroskopi için 2800 TL istedi doktorum. Normal mi fiyat bilmiyorum
Laporaskopi ile histeroskopi oldum 5 bin cnm memoril diyarbakir. Tüplerimde kapalıydı bnm tekini açabildi doktr diğeri hiç bi şekilde açılmıyor bide rahim i genişletti iste duzeltti o kdr

Spiral çıkarıldıktan sonra rahim filmi çektirdiniz mi? Sizde kısa süre kalmış. Bende 50 gün kadar kalacak. Sonra rahim filmi çekecek tekrar.
Yok cnm brn ardı sıra histereskopi olsum rahşm filmine gerek kalmadı ya 2017 idi 15 fün yahut 1 ay kaldı inan hatırlamıyorum ama 1 aydan uzun kalmadı.benim yapışmasjn diye koymuştu hoca.2017 yılıydı

İnşallah bu sefer tutar.

Insallah cok guzel olur hersey. Kac yumurta toplandi

Herkese merhabalar. Transferime 6 gün var doktorum bugün jel verdi. Kullanma konusunda tereddütlerim var becerebilir miyim diye? Çok acıtıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…