Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ben de bugün 3. İgnemi olucam ama siskinlik olmadı ya arada çok hafif agrı oluyor neden bende olmadı ki acaba
Aslında ilacın dozuna göre şişkinlik ve ağrı değişiyor. Bende Doz arttıkca ağrı ve şişkinlik artmıştı. Bide ilk başlarda çok olmuyor, kullandıkca ağrın olabilir. Çok yorma kendini. Ağır spor yapma. Ağır kaldırma. Özen göster hareketlerine

Merhaba, benden de istemişti doktorum tedavi başlangıcında. Anti tpo 75 çıkmıştı tsh ve t3 T4 le de değerlendirdi sıkıntı yok dedi normalmiş. Sizce kaç olmalıydı ki
Anti tpo normal aralığı 1- 34 arasi yaziyordu tahlil sonucumda.
benim de sirayla 71 74 78 cikiyordu gecen 198 cikti yani kademeli artıyor.

Ya ben de daha transfer falan olmadı diye iş yapıp duruyordum evde dikkat edeyim o zaman

Canım sen kaç yaşındasın? Senin de ikinci deneme mi olacak b
Canım yaşım 35. İlk iki tüp bebekte embriyo oluşmadı. Daha doğrusu eşimden örnek bulanamadı. Erkek infertilitesi var. Bende sorun yok. İlk ikisinde 20-18 yumurta toplandı. Ama artık yaştan korkuyoruz. Bu üçüncü tedavide 4 embriyo oluştu. İkisi 5. Güne ilerledi. Doktor 3. Gün istemedi. İlla 5. Gün olsun dedi. İki hafta önce transfer olmuştum ama negatif sonuçlandı maalesef. Bakalım diğerini denicez hayırlısı inşallah
sen ne zaman tekrar deneyeceksin?

Ya ben de daha transfer falan olmadı diye iş yapıp duruyordum evde dikkat edeyim o zaman
Sakın canım, çok dikkatli ol. Kendini yorma. Opu aslında işin en önemli kısmı. Tekrar sil baştan olsun istemiyorsan. En başından işi sıkı tutun. Yediklerine dikakt et. Hem kendinin hem de eşinin. Bilmediğin şeyleri yeme, paketli gıdadan uzak dur. Doğal şeyler ye. Şeker ve tuzdan uzak durmaya çalış. Alkol sigara kesinlikle yasak. Bebekler gibi bakın kendinize

Transfer sonrası bekleyen varmı burda da kızlar benim 8. günüm, 5.gün embriyosu pek belirtim yok hafif ağrılar akıntı harici sizin nasıl durumlar

Birde hergün progestan, oksapar vuruluyorum, estrofem, jel kullanıyorum

Hayır ilk deneme bu.ama rahimde şekil bozukluğu vardı küçük du esnetti hoca histeroskopi ile
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım her şey yolunda ilerler de bizede anne olmayı nasip eder Yaradan yarın gittiğinde haber et bizede

Dikkat ediyoruz baya benim ilk o yüzden çok tecrübesizim öyle takılıyordum tabi çok teşekkür ederim daha dikkatli olucam

Evet tüp bebek yaptiriyorum 15 bin bulur diye dusunuyorum 9400 tüp bebek +500 muayene bı kere veriyorsun + ilaçlar o da 3 bin civari+ tahlil falan istiyorlar git gel ben de başka şehirden gidip geliyorum ben zaman kaybetmek istemediğim için tüp bebek yaptirdim 1 kere aşılama yaptırmıştım aslında görüşmeye gittiğinde karar veriyorsun sana seçenek sunuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…