Düşüğün oldu mu daha önceTarnsfer öncesi hazırlık diye düşük önleyici her ihtimale karşı uterusun gelişimini fln uyariyrmus ne bilim doktor yazıyor biz aliyz hayırlısı baklm ne olck
Aslında ilacın dozuna göre şişkinlik ve ağrı değişiyor. Bende Doz arttıkca ağrı ve şişkinlik artmıştı. Bide ilk başlarda çok olmuyor, kullandıkca ağrın olabilir. Çok yorma kendini. Ağır spor yapma. Ağır kaldırma. Özen göster hareketlerineBen de bugün 3. İgnemi olucam ama siskinlik olmadı ya arada çok hafif agrı oluyor neden bende olmadı ki acaba
Canım sen kaç yaşındasın? Senin de ikinci deneme mi olacak bTeşekkür ederim canım. Arı sütünü Denerim ben de.
Kaclık vuruyorsun canım ben 300 doz vuruyorum 3 gün vurdum yarın kontrolüm varNormal olan seninkidir belki, Yarın kontrolüm var soracağım doktora. Şimdi 4. Vuracağım, her dozda ayrı korkuyorum ☺
Anti tpo normal aralığı 1- 34 arasi yaziyordu tahlil sonucumda.Merhaba, benden de istemişti doktorum tedavi başlangıcında. Anti tpo 75 çıkmıştı tsh ve t3 T4 le de değerlendirdi sıkıntı yok dedi normalmiş. Sizce kaç olmalıydı ki
225 gonal f 75 menopur vuruyorum bugün 4. Vuracagim, benim de yarın kontrolüm var. Iyi şeyler duyalım ınş.Kaclık vuruyorsun canım ben 300 doz vuruyorum 3 gün vurdum yarın kontrolüm var
Tüp bebek mi yaptırıyorsunuz şuan sizin ortalama ne kadar tuttu masrafları acaba henüz aşılama hiç yaptırmadım ikinci çatlama iğnem olacak aşılamadan direk tüp bebeğe geçmek daha mi mantıklı sizceBende Diyarbakır bahçeci zeki Akkuma gidiyorum tedavi sürecindeyin şuan tavsiye ederim
İnsallah canım ben menopur vurmadım o ne icin vuruluyor ki bana vermedi225 gonal f 75 menopur vuruyorum bugün 4. Vuracagim, benim de yarın kontrolüm var. Iyi şeyler duyalım ınş.
Ya ben de daha transfer falan olmadı diye iş yapıp duruyordum evde dikkat edeyim o zamanAslında ilacın dozuna göre şişkinlik ve ağrı değişiyor. Bende Doz arttıkca ağrı ve şişkinlik artmıştı. Bide ilk başlarda çok olmuyor, kullandıkca ağrın olabilir. Çok yorma kendini. Ağır spor yapma. Ağır kaldırma. Özen göster hareketlerine
Canım yaşım 35. İlk iki tüp bebekte embriyo oluşmadı. Daha doğrusu eşimden örnek bulanamadı. Erkek infertilitesi var. Bende sorun yok. İlk ikisinde 20-18 yumurta toplandı. Ama artık yaştan korkuyoruz. Bu üçüncü tedavide 4 embriyo oluştu. İkisi 5. Güne ilerledi. Doktor 3. Gün istemedi. İlla 5. Gün olsun dedi. İki hafta önce transfer olmuştum ama negatif sonuçlandı maalesef. Bakalım diğerini denicez hayırlısı inşallahCanım sen kaç yaşındasın? Senin de ikinci deneme mi olacak b
Hayır ilk deneme bu.ama rahimde şekil bozukluğu vardı küçük du esnetti hoca histeroskopi ileDüşüğün oldu mu daha önce
Sakın canım, çok dikkatli ol. Kendini yorma. Opu aslında işin en önemli kısmı. Tekrar sil baştan olsun istemiyorsan. En başından işi sıkı tutun. Yediklerine dikakt et. Hem kendinin hem de eşinin. Bilmediğin şeyleri yeme, paketli gıdadan uzak dur. Doğal şeyler ye. Şeker ve tuzdan uzak durmaya çalış. Alkol sigara kesinlikle yasak. Bebekler gibi bakın kendinizeYa ben de daha transfer falan olmadı diye iş yapıp duruyordum evde dikkat edeyim o zaman
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım her şey yolunda ilerler de bizede anne olmayı nasip eder Yaradan yarın gittiğinde haber et bizedeHayır ilk deneme bu.ama rahimde şekil bozukluğu vardı küçük du esnetti hoca histeroskopi ile
Dikkat ediyoruz bayaSakın canım, çok dikkatli ol. Kendini yorma. Opu aslında işin en önemli kısmı. Tekrar sil baştan olsun istemiyorsan. En başından işi sıkı tutun. Yediklerine dikakt et. Hem kendinin hem de eşinin. Bilmediğin şeyleri yeme, paketli gıdadan uzak dur. Doğal şeyler ye. Şeker ve tuzdan uzak durmaya çalış. Alkol sigara kesinlikle yasak. Bebekler gibi bakın kendinize
Tmm cnm edicmHakkımızda hayırlısı olsun bakalım her şey yolunda ilerler de bizede anne olmayı nasip eder Yaradan yarın gittiğinde haber et bizede
Bnm de duryr oksapr esteofem jel tarnsfer sonrası ınslahh bizde kullanıcı bunları doktr yazmış önceden bunları transfrime az kaldı Bnm de insalahBirde hergün progestan, oksapar vuruluyorum, estrofem, jel kullanıyorum
Evet tüp bebek yaptiriyorum 15 bin bulur diye dusunuyorum 9400 tüp bebek +500 muayene bı kere veriyorsun + ilaçlar o da 3 bin civari+ tahlil falan istiyorlar git gel ben de başka şehirden gidip geliyorum ben zaman kaybetmek istemediğim için tüp bebek yaptirdim 1 kere aşılama yaptırmıştım aslında görüşmeye gittiğinde karar veriyorsun sana seçenek sunuyorlarTüp bebek mi yaptırıyorsunuz şuan sizin ortalama ne kadar tuttu masrafları acaba henüz aşılama hiç yaptırmadım ikinci çatlama iğnem olacak aşılamadan direk tüp bebeğe geçmek daha mi mantıklı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?