• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Yaptırmayı düşünmüyoruz ama şuan 6 sıda normal bir şekilde ilerliyormuş tabi 5.güne kaç tanesi gider bilemeyiz sen yarın gidecek misin doktora
Evet sabah 9 da muayenem var baklm bnmkide 5 i güzl bi şekilde ilerliyomus yarın ne diyck sabırsızlıkla bekliyrm pzrtesi trasfrm vardı normlde doktrdn gelince haber edrm burda

Evet sabah 9 da muayenem var baklm bnmkide 5 i güzl bi şekilde ilerliyomus yarın ne diyck sabırsızlıkla bekliyrm pzrtesi trasfrm vardı normlde doktrdn gelince haber edrm burda
Tamam tahlil falan yapacak mı bakalım sana bana hiç bişe demedi jeli kullanıyor musun sen

Yaptırmayı düşünmüyoruz ama şuan 6 sıda normal bir şekilde ilerliyormuş tabi 5.güne kaç tanesi gider bilemeyiz sen yarın gidecek misin doktora
Herşey normalse acaba para tuzaklarımi ki nie yapılyrki bnde yaptirmzdm büyük ihtimal

Kızlar iğne yaptığım yer bugün biraz fazla kanadı normal mi

Herşey normalse acaba para tuzaklarımi ki nie yapılyrki bnde yaptirmzdm büyük ihtimal
Sorun erkekte olduğu için istedi biz zaten daha öncesinden sperm dna hasarına baktırmıştık sperm de bir sorun olsaydı zaten yumurta kabul etmezdi diye düşünüyorum

Sorun erkekte olduğu için istedi biz zaten daha öncesinden sperm dna hasarına baktırmıştık sperm de bir sorun olsaydı zaten yumurta kabul etmezdi diye düşünüyorum
Anldm.cnm hayırlısı olsun artık korkuyrm wala bişy cikartirlr diye

Deltacorttil 5 gün boyunca kullanılır sadece,augmentin,estrofem, prolutn iğne 3 gun de bir oda. Bide o jel iste
Iğne çok kati bi igneymis canımdan can gidyr wlaa gözümden yaş geldi kalçadan vurulunca. O göbekten iğnelere ben kurban olayım hiç bişy hissedilmiyor onlar da ama bu prolutn fena

Bence araştır canım.hatta kıbrısta aradığım tüp bebek merkezi numarası var vereyim ara istersen 2017 de aradım bizim burda bir sürü hasta türkiyr de hayıt otu işte buna benzer şeyler yiyorlar başarımızı düşürüyorlar dedi.bende neden dedim yumurtalsrı boş çıksrtıor dedi ve 2 3 arkadaşım yedi bueda gittiler paraları çöp oldu.
Ayyy içmim o zaman sagol canım iyi ki soyledın🌸

Bende ondan duymuştım 2017 de.hikaye değerlerinle oynar yumurtan iyi çıkmasını istiyorsan dedim bak arı sütü +polen en iyisi bu.ama doğal bul ayrıca bal doğal olsun polenle karıştır.arı sütü o kadar az yiteceksin ki hemen bozulacak birşey saklama koşullarına bakmanı tavsiye ederim.duvar kalonlaşması için nar suyu eğer incelik varsa estrojen salhılıyor nar suyu.baklagiller de tüket.hayıt otu arksdaşlar boş.ben bizzat aradım aldım da hatırlıyorsam ankara da 2 3 gün kullandıktan sonra tesadüf aradım fiyst bilgi almak için bana bunlar söylendi.ve 2 3 arkadaşım da kullandı duydu saraçoğlundan aama değerleri düşürüyor veya çok çıksrtıyor.bana kim dese bende çok yumurta çıktı brn kullanmam çünkü çevrem de bu problemle yaşayan arkadaşlar oldu.
Teşekkür ederim canım. Arı sütünü Denerim ben de.
👍🏻👍🏻

Back