• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bnde onu sormadım wala kaç die unuttum sıkıntı olsa söylerdi daha amannn hangi birini sorcagmi şaşırdım artık doktora alttan muayne etti zatn iyi dedi pzrtesi trasfrn var dedi
Hep aynıyız sormayı unutuyoruz eve gelince aklımıza geliyor nedense 😊

Benim de 3 tane 3. Gun embriyom var. Temmuzda transfer olacak. 3. Gun embriyosu olduğu için şansım oldukça düşük sanırım. 3. Gun embriyosu olup tutunan var mı acaba hiç?

Benim de 3 tane 3. Gun embriyom var. Temmuzda transfer olacak. 3. Gun embriyosu olduğu için şansım oldukça düşük sanırım. 3. Gun embriyosu olup tutunan var mı acaba hiç?
Her şey nasip canım Kk da 2.gün embiryosu transfer olup çoçuğunu kucağına alanda var. 5.gün transfer i olup tutmayan da gününden zlyade kalitesine bak canım inşallah olumlu olur

Canım 3. Gün embriyosu diye şansın niye düşük olsun böyle düşünme benimki 5. Gün embriyosuydu tutunmadı kısmet bu iş olumlu düşün lütfen

Öyle düşünüp umutsuzluğa kapılmayın benim kızım 3. gün embriyosu

Ben de temmuzda başlayacağım. Bir başarısız denememiz oldu geçen sene ekimde. Doktor ve lab degistirdik. Yeniden nisan ayı icin karar vermistik 2. Deneme icin ama iste pandemi derken kaldi. Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah 🎈🌷

Canım 3. Gün embriyosu diye şansın niye düşük olsun böyle düşünme benimki 5. Gün embriyosuydu tutunmadı kısmet bu iş olumlu düşün lütfen
Zaten rahmin durumina göre 3. Gün embriyosu konabilir. Ama bilmiyoruz ki o belki gelişip 5. Gun embriyosu olacakti demisti doktorum

Back