Ayy ne güzlYok o biraz fazla su içmiş 3 litre kadar birazını geri boşaltmışlar ikiz oldu onun maşallah sonradan da kendiliğinden hamile kaldı oda kız oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzlYok o biraz fazla su içmiş 3 litre kadar birazını geri boşaltmışlar ikiz oldu onun maşallah sonradan da kendiliğinden hamile kaldı oda kız oldu
Hep aynıyız sormayı unutuyoruz eve gelince aklımıza geliyor nedenseBnde onu sormadım wala kaç die unuttum sıkıntı olsa söylerdi daha amannn hangi birini sorcagmi şaşırdım artık doktora alttan muayne etti zatn iyi dedi pzrtesi trasfrn var dedi
Aynen walaHep aynıyız sormayı unutuyoruz eve gelince aklımıza geliyor nedense
İlk tedaviden kızım var transfer ağrılı sancılı bir olay değil canım rahat ol. Bana taze transfer yapılmıştı şükür kızım var.Transfer zor bi işlem mi ağrısı sansici biseyi oluyormu ki
Her şey nasip canım Kk da 2.gün embiryosu transfer olup çoçuğunu kucağına alanda var. 5.gün transfer i olup tutmayan da gününden zlyade kalitesine bak canım inşallah olumlu olurBenim de 3 tane 3. Gun embriyom var. Temmuzda transfer olacak. 3. Gun embriyosu olduğu için şansım oldukça düşük sanırım. 3. Gun embriyosu olup tutunan var mı acaba hiç?
Hormon mu ilk defa duydum hormon verildiğiniBak bizim ki kontrole hiç çağırmadı arayacaklar sabah bizde aradık 4 tanesi iyi 2 tane biraz gerideymiş hormon verecez dediler
Bende yeni duydum inan ki o konuda bir bilgim yokHormon mu ilk defa duydum hormon verildiğini
Banda pazartesi 5.gün embriyosu transfer edilck insalah bklm bnm de olurİlk tedaviden kızım var transfer ağrılı sancılı bir olay değil canım rahat ol. Bana taze transfer yapılmıştı şükür kızım var.
teşekkür ederim amin :) Allah hepimizin yardımcısı olsunMasallah allah yardımcın olsun:) inşallah olur:)
Canım 3. Gün embriyosu diye şansın niye düşük olsun böyle düşünme benimki 5. Gün embriyosuydu tutunmadı kısmet bu iş olumlu düşün lütfenBenim de 3 tane 3. Gun embriyom var. Temmuzda transfer olacak. 3. Gun embriyosu olduğu için şansım oldukça düşük sanırım. 3. Gun embriyosu olup tutunan var mı acaba hiç?
Hayırlı olsun pozitifle sonuçlansın inşallah canımBanda pazartesi 5.gün embriyosu transfer edilck insalah bklm bnm de olur
Amin insalah cnmHayırlı olsun pozitifle sonuçlansın inşallah canım
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canımBanda pazartesi 5.gün embriyosu transfer edilck insalah bklm bnm de olur
Öyle düşünüp umutsuzluğa kapılmayın benim kızım 3. gün embriyosuBenim de 3 tane 3. Gun embriyom var. Temmuzda transfer olacak. 3. Gun embriyosu olduğu için şansım oldukça düşük sanırım. 3. Gun embriyosu olup tutunan var mı acaba hiç?
Çok güzel hayırlı olsunYaptım canim 96 çıktı.
Teşekkür ederim canımÇok güzel hayırlı olsun
Zaten rahmin durumina göre 3. Gün embriyosu konabilir. Ama bilmiyoruz ki o belki gelişip 5. Gun embriyosu olacakti demisti doktorumCanım 3. Gün embriyosu diye şansın niye düşük olsun böyle düşünme benimki 5. Gün embriyosuydu tutunmadı kısmet bu iş olumlu düşün lütfen