- 28 Haziran 2018
- 46
- 10
- 38
- 36
Ben henüz tüp bebeğe başlamadım ama düşük çıkınca sonuç korktum sorun olurmu diye.teşekkür ederim.İğne yapınca yükseliyor e2 benim en son 1500 çıktı opu öncesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz tüp bebeğe başlamadım ama düşük çıkınca sonuç korktum sorun olurmu diye.teşekkür ederim.İğne yapınca yükseliyor e2 benim en son 1500 çıktı opu öncesi
Spiral çıkarıldıktan sonra rahim filmi çektirdiniz mi? Sizde kısa süre kalmış. Bende 50 gün kadar kalacak. Sonra rahim filmi çekecek tekrar.Bende de 15 20 gün kalmıştısonuç iyi olsunda
Yok onlar iğneyi ayarlıyor her kontrole gittiğinizde yine bakıyorlar e2 yeBen henüz tüp bebeğe başlamadım ama düşük çıkınca sonuç korktum sorun olurmu diye.teşekkür ederim.
Hadi hayırlısı olsun canım beklemek zor valla zaman geçmiyo şimdiBnm de duryr oksapr esteofem jel tarnsfer sonrası ınslahh bizde kullanıcı bunları doktr yazmış önceden bunları transfrime az kaldı Bnm de insalah
Gonal f ile benzer işlevde bir ilaç. Senin ihtiyacın yoktur demek canım. Ben daha önce aynı doktorda aşılama oldum ordan biliyor yumurtaların uyarılma durumunu belki o yüzden ekstradan yazmıştır. Zaten çok ilaç alıp birden uyarılmanın olması da iyi bir durum değilmişİnsallah canım ben menopur vurmadım o ne icin vuruluyor ki bana vermedi
Bakalım yarın görücez ne durumda benimkilerGonal f ile benzer işlevde bir ilaç. Senin ihtiyacın yoktur demek canım. Ben daha önce aynı doktorda aşılama oldum ordan biliyor yumurtaların uyarılma durumunu belki o yüzden ekstradan yazmıştır. Zaten çok ilaç alıp birden uyarılmanın olması da iyi bir durum değilmiş
Aynn öyle wala cnm hayırlısıHadi hayırlısı olsun canım beklemek zor valla zaman geçmiyo şimdi
Bana genel olarak normal dedi. Gebelik için sıkıntı değil dedi. Acaba başka doktora da mi gostersem?Anti tpo için sınır 35 sanırım canım. Adetlerde duzensiZlik yazıyor belirtilerinde ama benm duzenli annemde troid olması kafamı karıstrdı benımde
İnternetten arastrdım biraz gebelik için sıkıntı diyo bazılarındada tsh, t3, t4 degerlerı normalse haşimatonun olması dorun degıl diyo benımde kafam karıstı. Yarın gidicem bende bir test yaptrcam. İstersen goster canım cunku doktordan doktorada degısıyoBana genel olarak normal dedi. Gebelik için sıkıntı değil dedi. Acaba başka doktora da mi gostersem?
Histeroskopi nin ücretini öğrenebilir miyim canım? Bnm küçük bir polip ve histeroskopi için 2800 TL istedi doktorum. Normal mi fiyat bilmiyorumHayır ilk deneme bu.ama rahimde şekil bozukluğu vardı küçük du esnetti hoca histeroskopi ile
Canım hemen başlayacağım yaşım 41 dondurulmuşlarım var bu sefer iki tane yerleştirilecek bir Kızım olduğu için ilkini bir tane istemiştim şansımı azalttım hata yaptım bu sefer çift konulacak benimkiler de 5. Gün embriyosu yarın regl olurum herhaldeCanım yaşım 35. İlk iki tüp bebekte embriyo oluşmadı. Daha doğrusu eşimden örnek bulanamadı. Erkek infertilitesi var. Bende sorun yok. İlk ikisinde 20-18 yumurta toplandı. Ama artık yaştan korkuyoruz. Bu üçüncü tedavide 4 embriyo oluştu. İkisi 5. Güne ilerledi. Doktor 3. Gün istemedi. İlla 5. Gün olsun dedi. İki hafta önce transfer olmuştum ama negatif sonuçlandı maalesef. Bakalım diğerini denicez hayırlısı inşallah
sen ne zaman tekrar deneyeceksin?
Laporaskopi ile histeroskopi oldum 5 bin cnm memoril diyarbakir. Tüplerimde kapalıydı bnm tekini açabildi doktr diğeri hiç bi şekilde açılmıyor bide rahim i genişletti iste duzeltti o kdrHisteroskopi nin ücretini öğrenebilir miyim canım? Bnm küçük bir polip ve histeroskopi için 2800 TL istedi doktorum. Normal mi fiyat bilmiyorum
Yok cnm brn ardı sıra histereskopi olsum rahşm filmine gerek kalmadı ya 2017 idi 15 fün yahut 1 ay kaldı inan hatırlamıyorum ama 1 aydan uzun kalmadı.benim yapışmasjn diye koymuştu hoca.2017 yılıydıSpiral çıkarıldıktan sonra rahim filmi çektirdiniz mi? Sizde kısa süre kalmış. Bende 50 gün kadar kalacak. Sonra rahim filmi çekecek tekrar.
İnşallah bu sefer tutar.Canım hemen başlayacağım yaşım 41 dondurulmuşlarım var bu sefer iki tane yerleştirilecek bir Kızım olduğu için ilkini bir tane istemiştim şansımı azalttım hata yaptım bu sefer çift konulacak benimkiler de 5. Gün embriyosu yarın regl olurum herhalde
Insallah cok guzel olur hersey. Kac yumurta toplandibence kesinlikle doktorunuz dinlenmeyi uygun görüyorsa dinleyin.Ben de başta itiraz ettim ama en sağlıklısının bu olduğunu sonradan anlıyorsunuz.Çünkü yumurta toplama işlemi fiziksel olarak yoruyor ve vücudunuz değişik tepkiler veriyor.2 ay içinde normal düzene binince transfer yapılması bence garanti .ben de 1,5 aydır bekliyorum daha 17 temmuz da transferim.Ama şu an 1 ay öncesine göre daha sağlıklıyım.her hafta doktor kontrol ediyor .beklemek tutunmama ihtimalinden daha iyidir inşallah hepimiz güzel haberleri veririz ard arda .
inşallah 26 tane toplandı ama 4.güne 11 tanesi 5.güne 6 tanesi geldi yani sonuç olrak 6 tane embriyo donduruldu . ikisi transfer edilecek Rabbim kimsenin kucağını umutlarını boş koymasın inşallahInsallah cok guzel olur hersey. Kac yumurta toplandi