Masallah allah yardımcın olsun:) inşallah olur:)inşallah 26 tane toplandı ama 4.güne 11 tanesi 5.güne 6 tanesi geldi yani sonuç olrak 6 tane embriyo donduruldu . ikisi transfer edilecek Rabbim kimsenin kucağını umutlarını boş koymasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah allah yardımcın olsun:) inşallah olur:)inşallah 26 tane toplandı ama 4.güne 11 tanesi 5.güne 6 tanesi geldi yani sonuç olrak 6 tane embriyo donduruldu . ikisi transfer edilecek Rabbim kimsenin kucağını umutlarını boş koymasın inşallah
Evet cnm geldim muaneden pazartesi transferm var iste. 3 iyi yumurta 2 si orta dedi isteS1992
Naptın canım gittin mi doktora
Maşallah kontrol falan etti miEvet cnm geldim muaneden pazartesi transferm var iste. 3 iyi yumurta 2 si orta dedi iste
Etti bi sıkıntı yok dedi. Opu fan sonra ara sıra batmalrm oluyor yürüdükçe dedim daha da olabilir normal dediMaşallah kontrol falan etti mi
Crinone jel mi verdi o genelde kullanılıyor hiç bir ağrısı yokHerkese merhabalar. Transferime 6 gün var doktorum bugün jel verdi. Kullanma konusunda tereddütlerim var becerebilir miyim diye? Çok acıtıyor mu?
Aynn opu sonrasi o jelden vermisti devam ediyorm kullanmayaCrinone jel mi verdi o genelde kullanılıyor hiç bir ağrısı yok
Bak bizim ki kontrole hiç çağırmadı arayacaklar sabah bizde aradık 4 tanesi iyi 2 tane biraz gerideymiş hormon verecez dedilerEtti bi sıkıntı yok dedi. Opu fan sonra ara sıra batmalrm oluyor yürüdükçe dedim daha da olabilir normal dedi
Evet Crinone verdi sanırım transferden sonra da kullanıcam.Crinone jel mi verdi o genelde kullanılıyor hiç bir ağrısı yok
Masallhh seninde guzl yumurtalar cnmBak bizim ki kontrole hiç çağırmadı arayacaklar sabah bizde aradık 4 tanesi iyi 2 tane biraz gerideymiş hormon verecez dediler
Evet kullanılacak düşmesin diyeymiş sanırım içinde de yazıyor kağıttaEvet Crinone verdi sanırım transferden sonra da kullanıcam.
Pazartesi daha iyi olur inşallah hiç kasma kendiniMasallhh seninde guzl yumurtalar cnm
Inslahh baklm az kaldiPazartesi daha iyi olur inşallah hiç kasma kendini
Eşimin akrabası vardı dün biraz onunla konuştum oda tüp bebek yaptırdı onunda sıkıntı eşindeymiş kafama takılan tek şey taze transferdi ona da taze transfer 5.gün blastosist embriyo koymuşlar ama kadın ben hiç yataktan kalkmadım sonuç öğrenene kadar diyor iğneyi bile hemşire gelmiş yatakta yapmış sürekli C vitamini aldım dedi içim çok rahatladıTransfer zor bi işlem mi ağrısı sansici biseyi oluyormu ki
Yani bir gün sonra inşallahInslahh baklm az kaldi
Ya herkeste değişiyormus aslında grupta öyle kişiler varlı hafif işlerimi yaptım gezdim sürekli yatmadım diyenler pozitifi gördüm diyr kimisi bi çay kaşığı bile kaldırmadım ama negatif oldu diyrlar.tabiki dikkat etmek gerkeiyr ama sürekli yatmayı dusnmuyrm yani doktor gerekeni şöyler zatenEşimin akrabası vardı dün biraz onunla konuştum oda tüp bebek yaptırdı onunda sıkıntı eşindeymiş kafama takılan tek şey taze transferdi ona da taze transfer 5.gün blastosist embriyo koymuşlar ama kadın ben hiç yataktan kalkmadım sonuç öğrenene kadar diyor iğneyi bile hemşire gelmiş yatakta yapmış sürekli C vitamini aldım dedi içim çok rahatladı
Sonucu olumlu mu peki transfer aşAmasi ağrılı uzun bi işlem miymişEşimin akrabası vardı dün biraz onunla konuştum oda tüp bebek yaptırdı onunda sıkıntı eşindeymiş kafama takılan tek şey taze transferdi ona da taze transfer 5.gün blastosist embriyo koymuşlar ama kadın ben hiç yataktan kalkmadım sonuç öğrenene kadar diyor iğneyi bile hemşire gelmiş yatakta yapmış sürekli C vitamini aldım dedi içim çok rahatladı
Kötü düşünmeyelim hiç iyi düşünelim iyi olsun bize hiç transfer için bişe demediler da şu gün yapılacak diye rahim duvarına baktı mı doktor kaç mışYa herkeste değişiyormus aslında grupta öyle kişiler varlı hafif işlerimi yaptım gezdim sürekli yatmadım diyenler pozitifi gördüm diyr kimisi bi çay kaşığı bile kaldırmadım ama negatif oldu diyrlar.tabiki dikkat etmek gerkeiyr ama sürekli yatmayı dusnmuyrm yani doktor gerekeni şöyler zaten
Yok o biraz fazla su içmiş 3 litre kadar birazını geri boşaltmışlar ikiz oldu onun maşallah sonradan da kendiliğinden hamile kaldı oda kız olduSonucu olumlu mu peki transfer aşAmasi ağrılı uzun bi işlem miymiş
Bnde onu sormadım wala kaç die unuttum sıkıntı olsa söylerdi daha amannn hangi birini sorcagmi şaşırdım artık doktora alttan muayne etti zatn iyi dedi pzrtesi trasfrn var dediKötü düşünmeyelim hiç iyi düşünelim iyi olsun bize hiç transfer için bişe demediler da şu gün yapılacak diye rahim duvarına baktı mı doktor kaç mış