Evet sabah 9 da muayenem var baklm bnmkide 5 i güzl bi şekilde ilerliyomus yarın ne diyck sabırsızlıkla bekliyrm pzrtesi trasfrm vardı normlde doktrdn gelince haber edrm burdaYaptırmayı düşünmüyoruz ama şuan 6 sıda normal bir şekilde ilerliyormuş tabi 5.güne kaç tanesi gider bilemeyiz sen yarın gidecek misin doktora
Tamam tahlil falan yapacak mı bakalım sana bana hiç bişe demedi jeli kullanıyor musun senEvet sabah 9 da muayenem var baklm bnmkide 5 i güzl bi şekilde ilerliyomus yarın ne diyck sabırsızlıkla bekliyrm pzrtesi trasfrm vardı normlde doktrdn gelince haber edrm burda
İğne yapınca yükseliyor e2 benim en son 1500 çıktı opu öncesiMerhaba arkadaşlar,
Tüp bebek öncesi test yaptırdım ve E2 değeri 22 çıktı normalmi
Herşey normalse acaba para tuzaklarımi ki nie yapılyrki bnde yaptirmzdm büyük ihtimalYaptırmayı düşünmüyoruz ama şuan 6 sıda normal bir şekilde ilerliyormuş tabi 5.güne kaç tanesi gider bilemeyiz sen yarın gidecek misin doktora
Kullanıyom sabah aksm 2 kutu yazmış bide pazartesi tarnsfer olursm hala devam edilyrmu ki o jele sorcm bunlaridaTamam tahlil falan yapacak mı bakalım sana bana hiç bişe demedi jeli kullanıyor musun sen
Sorun erkekte olduğu için istedi biz zaten daha öncesinden sperm dna hasarına baktırmıştık sperm de bir sorun olsaydı zaten yumurta kabul etmezdi diye düşünüyorumHerşey normalse acaba para tuzaklarımi ki nie yapılyrki bnde yaptirmzdm büyük ihtimal
Anldm.cnm hayırlısı olsun artık korkuyrm wala bişy cikartirlr diyeSorun erkekte olduğu için istedi biz zaten daha öncesinden sperm dna hasarına baktırmıştık sperm de bir sorun olsaydı zaten yumurta kabul etmezdi diye düşünüyorum
Evet devam ediyorsun canım jele başka ne ilaç vermişti sanaKullanıyom sabah aksm 2 kutu yazmış bide pazartesi tarnsfer olursm hala devam edilyrmu ki o jele sorcm bunlarida
Korkma hiç bir şey çıkmaz Allahın izniyle şu 5 günü bir atlatırsak çok iyi olacakAnldm.cnm hayırlısı olsun artık korkuyrm wala bişy cikartirlr diye
Deltacorttil 5 gün boyunca kullanılır sadece,augmentin,estrofem, prolutn iğne 3 gun de bir oda. Bide o jel isteEvet devam ediyorsun canım jele başka ne ilaç vermişti sana
Iğne çok kati bi igneymis canımdan can gidyr wlaa gözümden yaş geldi kalçadan vurulunca. O göbekten iğnelere ben kurban olayım hiç bişy hissedilmiyor onlar da ama bu prolutn fenaDeltacorttil 5 gün boyunca kullanılır sadece,augmentin,estrofem, prolutn iğne 3 gun de bir oda. Bide o jel iste
Bu bahsettiğin iğne için verdiDeltacorttil 5 gün boyunca kullanılır sadece,augmentin,estrofem, prolutn iğne 3 gun de bir oda. Bide o jel iste
Ayyy içmim o zaman sagol canım iyi ki soyledınBence araştır canım.hatta kıbrısta aradığım tüp bebek merkezi numarası var vereyim ara istersen 2017 de aradım bizim burda bir sürü hasta türkiyr de hayıt otu işte buna benzer şeyler yiyorlar başarımızı düşürüyorlar dedi.bende neden dedim yumurtalsrı boş çıksrtıor dedi ve 2 3 arkadaşım yedi bueda gittiler paraları çöp oldu.
Bu bahsettiğin iğne için verdi
Anlamdm cnm sanada mi verdiBu bahsettiğin iğne için verdi
Normal olan seninkidir belki, Yarın kontrolüm var soracağım doktora. Şimdi 4. Vuracağım, her dozda ayrı korkuyorum ☺Ben de bugün 3. İgnemi olucam ama siskinlik olmadı ya arada çok hafif agrı oluyor neden bende olmadı ki acaba
Yok bana iğne vermedi proluton iğneyi ne için verdiAnlamdm cnm sanada mi verdi
Teşekkür ederim canım. Arı sütünü Denerim ben de.Bende ondan duymuştım 2017 de.hikaye değerlerinle oynar yumurtan iyi çıkmasını istiyorsan dedim bak arı sütü +polen en iyisi bu.ama doğal bul ayrıca bal doğal olsun polenle karıştır.arı sütü o kadar az yiteceksin ki hemen bozulacak birşey saklama koşullarına bakmanı tavsiye ederim.duvar kalonlaşması için nar suyu eğer incelik varsa estrojen salhılıyor nar suyu.baklagiller de tüket.hayıt otu arksdaşlar boş.ben bizzat aradım aldım da hatırlıyorsam ankara da 2 3 gün kullandıktan sonra tesadüf aradım fiyst bilgi almak için bana bunlar söylendi.ve 2 3 arkadaşım da kullandı duydu saraçoğlundan aama değerleri düşürüyor veya çok çıksrtıyor.bana kim dese bende çok yumurta çıktı brn kullanmam çünkü çevrem de bu problemle yaşayan arkadaşlar oldu.
Tarnsfer öncesi hazırlık diye düşük önleyici her ihtimale karşı uterusun gelişimini fln uyariyrmus ne bilim doktor yazıyor biz aliyz hayırlısı baklm ne olckYok bana iğne vermedi proluton iğneyi ne için verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?