Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin umarım bu son olur mucizene kavuşursunMerhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları
Geçen gün saydım toplamda 5 laparoskopi, 3 histereskopi, 2 kürtaj olmuşum. Hala umutluyum :)
En son histereskopi oldum ve iki aylık dinlenme sürecindeyim. Umarım rahmim düzelir. Benim sıkıntım tüplerim yok ve rahimim kalp şeklindeydi ayrıca duvarım kalınlaşmıyordu. Temmuzda rahmim düzelirse tedaviye o zaman başlayabileceğiz. Prp yaptıran var mı? (Rahime)
Herkese bu yolda bol şans kızlar
Diyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .
Olcak olcak herşey tıkır tıkır işleyecek merak etmeYaaaaa şükretinşallah benim de bundan sonraki süreçte şansım olur
Yumurtaya prp yaptırıp hiç bir etki göremeyen bir tanisigim var fakat rahime prp hakkında hiçbir fikrim yokMerhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları
Geçen gün saydım toplamda 5 laparoskopi, 3 histereskopi, 2 kürtaj olmuşum. Hala umutluyum :)
En son histereskopi oldum ve iki aylık dinlenme sürecindeyim. Umarım rahmim düzelir. Benim sıkıntım tüplerim yok ve rahimim kalp şeklindeydi ayrıca duvarım kalınlaşmıyordu. Temmuzda rahmim düzelirse tedaviye o zaman başlayabileceğiz. Prp yaptıran var mı? (Rahime)
Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .Diyarbakır da İki merkez de başarılı, benim tüp bebeklerim bahceci Zekki Akkum da oldu. Doğumu da memorial da yaptım. Bizde erkek infertilitesi ile mücadele ettik.
Ben yaptırdım ocak ayında. Ama pek de işe yaramadı, Şubat ve martta transfer sürecine girsek de iptal oldu çünkü kalınlaşmadı yine. Bakalım haziranda denerim herhalde tekrarMerhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları
Amin o kadar dua ediyorum ki bebeği olmayıp böyle tedavi ile uğraşan arkadaşlara ınslalah sonunguzrl olur mevlam hepinizin kucağını doldursun ınslalahMasallah..zaten 6. Gune gidenlerin cogu basarili oluyo..kaliteli oldugubu gosteriyo..gerisi annenin rahimine kalmis..benim kalitesizdi ilkinde..3. Gun embriyosu transferi oldu..oda negatifle sonuclandi ..bakalim simdi farkli igneler deneniyor.insallah bu sefer olur hayirlisiyla..canim..darisi basimiza..
Biran okuyunca yarışmaya katılmış gibi hissi aldım mevlam yüzünü güldürsün hayırlı evlat sahibi ol ınslalahMerhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları
Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .
Amin insallah canimAmin o kadar dua ediyorum ki bebeği olmayıp böyle tedavi ile uğraşan arkadaşlara ınslalah sonunguzrl olur mevlam hepinizin kucağını doldursun ınslalah
Merhabalar hacettepe de hangi doktorda tedavi oldunuz? Bende orda 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım negatif. Ortamdan bende memnun kalmadım. Moralimi bozdular. Şu an başkent üniversitesi hastanesi nde iğnelere başladım. Haziran ın ilk haftası yumurta toplancak. Embriyolar dondurulacak.evet hacettepede aşılama olmuştum canım ama ortamdan pek memnun kalmadım olumsuz oldu zaten de daha doğrusu hocadan memnun kalmadım ilk başta iyi gibiydi sonrası çok ilgisizdi
Merhaba,Selam kıZlar ben de varım . 5. Tüp bebek denemem . Kısaca bahsedeyim .ilk tüp bebeğim tuttu 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum . Dünyam karardı resmen çok ağladım çok zor toparladım 2. Negatif . 3. Ve 4 de pgt den hiç biri sağlam gelmedi . 5. Denemede 5. Güne 1 embriyom kaldı doktor Pgtye göndermeyelim istersen Bile dedi direndim yok gitsin diye ama kendimi hazırlamıştım kesin bu da sağlam gelmeyecek diye çünkü daha önce 8 embriyodan sağlam gelen olmayınca insan tek embriyodan çok bişey beklemiyor tabi Yine olmadı diye çok üzüldüm sonuç bingo Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi ve sağlam geldi nisanda martta transfer olacaktı ama araya korona girdi haziranda inşallah başlayacağım dualarınızı beklerim . İnşallah bu topic uğurlu gelir hepimize . Allah büyük .. benim hikayem de böyle ..
Size kaç kez yapıldı? Bana histereskopiden hemen sonra yapıldı ve haftaya tekrar yapılacak.Ben yaptırdım ocak ayında. Ama pek de işe yaramadı, Şubat ve martta transfer sürecine girsek de iptal oldu çünkü kalınlaşmadı yine. Bakalım haziranda denerim herhalde tekrar
Yaaa hayırlı olsunİkisi de aslında. Zekki beyde 2 kere 2 embriyo verdi. Hata 3.denememde 3 demişti ama embriyolar kaliteli diye son anda 2 embriyo transferi oldu. O zamandan bir oğlum oldu. Kalan tek embriyo ile tekrar hamileyim 2.oğlum yolda.
Birde siz daha önce Başka yerde denemişmiydiniz ?İkisi de aslında. Zekki beyde 2 kere 2 embriyo verdi. Hata 3.denememde 3 demişti ama embriyolar kaliteli diye son anda 2 embriyo transferi oldu. O zamandan bir oğlum oldu. Kalan tek embriyo ile tekrar hamileyim 2.oğlum yolda.
Merhaba Uğur Değer in hastası mısınız ? Memorial in labaratuvar ı nasıl acaba , bizim ki erkek infertilitesi malesef sperm sayımız ve hızımız aşırı az .O yüzden çok ince düşünmek gerekiyorDiyarbakır'ı sık sık okuyorum burada. Ben de Memorial hastanesinde başladım. Daha önce Bahçeci'de tedavi olmuştum.
1 kere yapıldı tekrarlanmadı. Tekrarlanan bişey olduğunu bile bilmiyodumSize kaç kez yapıldı? Bana histereskopiden hemen sonra yapıldı ve haftaya tekrar yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?