Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Anladim canim..evrak felanda isticeklerdir zaten..bende basta baya bi evrak istemislerdi..gerek yok ..insallahh bu denememizde olur..benimde 2. Denemem.
Tekrardan kan isticekler smear fln başka evrak isterler mi bilmiyorum oda gene 1 ayı geçicek sanırım ancak temmuza başlarım malum devlet hastanesi oyalayıp duruyor

Biz de eşimle hiç kimseye demedik.sadece babam biliyordu.simdi sadece annem babam ve kardeşlerim biliyor. Kızımızın tüp.bebek olduğunu.kv falan gerek yok dedi eşim.bnence de hiç kimseye haber vermeyin kafanız raht olsun

Tekrardan kan isticekler smear fln başka evrak isterler mi bilmiyorum oda gene 1 ayı geçicek sanırım ancak temmuza başlarım malum devlet hastanesi oyalayıp duruyor
Canim benim subat sonuydu ilk tedavim..yine ayni hastaneydi ayni doktor..rapor cikmisti o zman...simdi 2. Icin basladik kismet olur insallah..carsamba basladim ignelere..o gun benden sadece aile nufus orneginin guncel halini istediler..onuda sekretirleige gittim bana yardimci oldular e devletten cikardimm..hemen..baska hicbirsey istemediler ..yarim saat sonra raporum onaylanmisti zatrn igneleri aldim daha sonrasindada..ama dedigim gibi ilk denemem subat sonuydu

Masallahh canimm..sizin zatrn yumurta sayinizda fazlaymis...hangi ignelerdi..kullandiginiz ben suanda gonalf merional ve genotrp ignelerini kullaniyorum..

Gonal f vardı birde cetrotidi canım bularlar ve vitaminlerle başladık.

Dondurulmuşum var çok şükür 10 tane 3.gün embriyosu. Rezervim yüksek bu yüzden şanslıyım ah bir de tutunsalar. İnşallah son denemelerimiz olur

Masallahh canimm..sizin zatrn yumurta sayinizda fazlaymis...hangi ignelerdi..kullandiginiz ben suanda gonalf merional ve genotrp ignelerini kullaniyorum..
6. Gün embriyosu bu arada kızım

Dondurulmuşum var çok şükür 10 tane 3.gün embriyosu. Rezervim yüksek bu yüzden şanslıyım ah bir de tutunsalar. İnşallah son denemelerimiz olur
Canım sende Antalya’da yaptırıyordun görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam hangi merkeze gittin?

Canım sende Antalya’da yaptırıyordun görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam hangi merkeze gittin?
Antalya benim memleketim, orda Anadolu hastanesine gitmiştim doktorum tonguç gündüzdü memnundum ama negatif sonuç aldım
Şuan izmirde oturuyoruz burda yaptırıyorum

Antalya benim memleketim, orda Anadolu hastanesine gitmiştim doktorum tonguç gündüzdü memnundum ama negatif sonuç aldım
Şuan izmirde oturuyoruz burda yaptırıyorum
Anladım canım hayırlısı olsun

Amin inşallah hepimiz için, siz kime gidiyorsunuz antalyada

Valla özelle devlet arasında baya fark var her işi yokuşa sunuyorlar mesela ilk raporu alana kadar neler çektim smear yaptırdım yok diyolar hayda bir daha yaptırdım felan derken dosyayı tamamladık kurula gitti onay vermesi 10 gün sürdü şimdide gene evrak topla felan onaya gitmesi allah büyük diyorum

6. Gün embriyosu bu arada kızım
Masallah..zaten 6. Gune gidenlerin cogu basarili oluyo..kaliteli oldugubu gosteriyo..gerisi annenin rahimine kalmis..benim kalitesizdi ilkinde..3. Gun embriyosu transferi oldu..oda negatifle sonuclandi ..bakalim simdi farkli igneler deneniyor.insallah bu sefer olur hayirlisiyla..canim..darisi basimiza..

Benim ilk rapor alisim da inan evraklari teslim ettikten 1 saat sonra raporum cikmisti..hakkatenn..devlette baya uzun suruyormus..allah herkesin yardimcisi olsun..ozellerdede inanilmaz masraf oluyo raporun bile olsa..benim son 4 ayda 25 milyara yakin bu tedaviyle birlikte tabi masrafim olucak.bunun icinde 2 tup bebek ve 1 tanede asilama var tabi..

Rabbim kolaylık ve sabır versin valla benim devlette bile 4 bin gibi tuttu raporlu hali düşün çünkü yumurtalar geç büyüyor haya kutu ilaç kullanmıştım şimdi özelde başladığımda bakalım neler olcak

Benim de tedavi gördüğümü yalnizca benim ailem biliyor. Eşimin tarafından kimsenin haberi yok. Yoksa çok canımızı acitirlar

Canım sen baya çekmişsin hastaneden ya. Çok şükür ben devlette hiçbir sorun yasamadim. Evrakları teslim ettim ertesi gün raporum elimdeydi sorunsuz. Şimdi sen bana sansliymissin derken ne demek istediğini anladım

Yaaaaa şükret inşallah benim de bundan sonraki süreçte şansım olur

Merhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları

Geçen gün saydım toplamda 5 laparoskopi, 3 histereskopi, 2 kürtaj olmuşum. Hala umutluyum :)

En son histereskopi oldum ve iki aylık dinlenme sürecindeyim. Umarım rahmim düzelir. Benim sıkıntım tüplerim yok ve rahimim kalp şeklindeydi ayrıca duvarım kalınlaşmıyordu. Temmuzda rahmim düzelirse tedaviye o zaman başlayabileceğiz. Prp yaptıran var mı? (Rahime)
Herkese bu yolda bol şans kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…