• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Selam kıZlar ben de varım . 5. Tüp bebek denemem . Kısaca bahsedeyim .ilk tüp bebeğim tuttu 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum . Dünyam karardı resmen çok ağladım çok zor toparladım 2. Negatif . 3. Ve 4 de pgt den hiç biri sağlam gelmedi . 5. Denemede 5. Güne 1 embriyom kaldı doktor Pgtye göndermeyelim istersen Bile dedi direndim yok gitsin diye ama kendimi hazırlamıştım kesin bu da sağlam gelmeyecek diye çünkü daha önce 8 embriyodan sağlam gelen olmayınca insan tek embriyodan çok bişey beklemiyor tabi Yine olmadı diye çok üzüldüm sonuç bingo Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi ve sağlam geldi nisanda martta transfer olacaktı ama araya korona girdi haziranda inşallah başlayacağım dualarınızı beklerim . İnşallah bu topic uğurlu gelir hepimize . Allah büyük .. benim hikayem de böyle ..
Büyük geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Ben de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Benim de tüp bebekti. Kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Siz yaptınız mı kan pıhtılaşmasi testlerinizi.

Merhaba Uğur Değer in hastası mısınız ? Memorial in labaratuvar ı nasıl acaba , bizim ki erkek infertilitesi malesef sperm sayımız ve hızımız aşırı az .O yüzden çok ince düşünmek gerekiyor
Evet, Uğur Değer'in hastasıyım. Laboratuvarını araştırmadım, bilmiyorum. Doktorun rahim ameliyatlarının iyi olduğunu düşünerek gittim. Herkes sorununa göre merkez bakıyor tabii. Siz henüz karar vermediniz herhalde.
1 kere yapıldı tekrarlanmadı. Tekrarlanan bişey olduğunu bile bilmiyodum
Ben de bilmiyordum. Bir kere yapacak sandım. Bir hafta arayla 2 kez yapılmış olacak. Şu an spiral var bende ve 2 regl dönemi kalacak rahimde.

Selam kızlar bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim gebelik oluşmadı, aşılama, klomen, menagon, rahim filmi, şuanda tüp bebek transfer aşamasındayım diyarbakır bahçeci zeki akkum hastasıyım, bi hafta sonea transferim var bana dua edin🙏🏻♥️
Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah.🤲

Son düzenleme:
Selam kızlar topiğiniz hepimize hayir getirir inşallah 🤲🤗
Bende 29 yaşındayım 3 yıldır evliyim 4 defa klomen kullandım. Rahim filmi çektirdim temiz çıktı hiçbir sorunumuz yok arada benim kistlerim oluyor gelecek aya sökülüyor hıc gebelik yaşamadım ve artık çok üzülüyorum. Haziran da Diyarbakır bahçeci düşünüyorum artık bir yerden başlamak lazım.

Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .
Gerçekten çift embriyo mu koyuyor eğer öyleyse onu mu düşünsem bilemedim bahçeciyi düşünüyorum ama onlar çift embriyo koymuyorlar.

Evet, Uğur Değer'in hastasıyım. Laboratuvarını araştırmadım, bilmiyorum. Doktorun rahim ameliyatlarının iyi olduğunu düşünerek gittim. Herkes sorununa göre merkez bakıyor tabii. Siz henüz karar vermediniz herhalde.

Ben de bilmiyordum. Bir kere yapacak sandım. Bir hafta arayla 2 kez yapılmış olacak. Şu an spiral var bende ve 2 regl dönemi kalacak rahimde.
Malesef karar veremiyorum bir türlü 😶

Gerçekten çift embriyo mu koyuyor eğer öyleyse onu mu düşünsem bilemedim bahçeciyi düşünüyorum ama onlar çift embriyo koymuyorlar.
Tam emin Değilim canım .Bir kaç kişiden öyle duydum ama bir sormak laızm .Ama benim aklım bahçeci de gidip geliyor 🤦‍♀️

Tam emin Değilim canım .Bir kaç kişiden öyle duydum ama bir sormak laızm .Ama benim aklım bahçeci de gidip geliyor 🤦‍♀️
Bende bahçeci de kararlıydım çift embriyoyu duyunca kafam karıştı eşimde bende olursa ikiz olmasını çok istiyoruz ama ne bilim hayırlısı birincisi bir olaydı inşallah.

Bende bahçeci de kararlıydım çift embriyoyu duyunca kafam karıştı eşimde bende olursa ikiz olmasını çok istiyoruz ama ne bilim hayırlısı birincisi bir olaydı inşallah.
Aynen canım aslında şansı artırması için de çift embriyo mantıklı.Bizim erkek infertilitesi olduğu için memorial e tam karar veremiyorum .Eşimde memorial istiyor .Sizin sorun neydi ?

Aynen canım aslında şansı artırması için de çift embriyo mantıklı.Bizim erkek infertilitesi olduğu için memorial e tam karar veremiyorum .Eşimde memorial istiyor .Sizin sorun neydi ?
b
Bir sorunumuz yok canım 3 yıl boyunca hiç korunmadik gebelik oluşmadı maalesef. 😔

Valla ben çift transfer olduğu için ali osman koyuncuoğlunu tercih edicem çünkü tek transferde olmama olasılığı var riske atmak istemiyorum hem yaşım gereği hem menopozdan dolayı

Valla ben çift transfer olduğu için ali osman koyuncuoğlunu tercih edicem çünkü tek transferde olmama olasılığı var riske atmak istemiyorum hem yaşım gereği hem menopozdan dolayı
Çift transfer riski oluyor mu peki birbirlerini engelleme gibi, yaşınız kaç bu arada?

Çift transfer riski oluyor mu peki birbirlerini engelleme gibi, yaşınız kaç bu arada?
Tabiki riski var mesela burda okuduklarımda kendileri de bölünüp üçüz olanda varmış yada erken doğum oluyor küvezde kalıyorlar ama benim 2. Denemem olucak yaşım 33 bian evvel doğum yapmam lazım ki menopoza giricem doğumla birlikte menopozu ileri atıcakmış vücudum doktorum öyle demişti belkide bi daha doğum yapıcak zamanımda olmayabilir bilmiyorum ki o yüzden çift transfer mantıklı geldi bana kuzenim de orda yaptırdı ikizlere hamile şimdi

Tabiki riski var mesela burda okuduklarımda kendileri de bölünüp üçüz olanda varmış yada erken doğum oluyor küvezde kalıyorlar ama benim 2. Denemem olucak yaşım 33 bian evvel doğum yapmam lazım ki menopoza giricem doğumla birlikte menopozu ileri atıcakmış vücudum doktorum öyle demişti belkide bi daha doğum yapıcak zamanımda olmayabilir bilmiyorum ki o yüzden çift transfer mantıklı geldi bana kuzenim de orda yaptırdı ikizlere hamile şimdi
Anladım canım en iyisini düşünmüşsun inşallah dilediğin gibi olur. İnşallah pozitif sonuçlanır.

Büyük geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Ben de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Benim de tüp bebekti. Kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Siz yaptınız mı kan pıhtılaşmasi testlerinizi.
Ben de yaptırdım doktor çok önemli değil bu pıhtılaşma demişti . Bizim genetik testlerimiz de temiz Büyük ihtimalle Bebeğin kromozomlarında sıkıntı vardı dediler

Ben de yaptırdım doktor çok önemli değil bu pıhtılaşma demişti . Bizim genetik testlerimiz de temiz Büyük ihtimalle Bebeğin kromozomlarında sıkıntı vardı dediler
Sen nerde yaptırıyorsun canım?

Kızlar adet olmak üzereyim. Yarın gelir diye bekliyordum. Ama hafif pembelik geldi bile. Transfer hazırlıklarına 2. Gun mu başlaniyordu?? Lütfen 3.gun başlanıyor olsun🙏 doktorum çarşamba günü çalışıyor yoksa 1 ay daha mi ertelenecek????

Back