Büyük geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Ben de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Benim de tüp bebekti. Kan pıhtılaşmasi testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi eğilimim olduğum anlaşıldı. Siz yaptınız mı kan pıhtılaşmasi testlerinizi.Selam kıZlar ben de varım . 5. Tüp bebek denemem . Kısaca bahsedeyim .ilk tüp bebeğim tuttu 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum . Dünyam karardı resmen çok ağladım çok zor toparladım 2. Negatif . 3. Ve 4 de pgt den hiç biri sağlam gelmedi . 5. Denemede 5. Güne 1 embriyom kaldı doktor Pgtye göndermeyelim istersen Bile dedi direndim yok gitsin diye ama kendimi hazırlamıştım kesin bu da sağlam gelmeyecek diye çünkü daha önce 8 embriyodan sağlam gelen olmayınca insan tek embriyodan çok bişey beklemiyor tabi Yine olmadı diye çok üzüldüm sonuç bingo Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi ve sağlam geldi nisanda martta transfer olacaktı ama araya korona girdi haziranda inşallah başlayacağım dualarınızı beklerim . İnşallah bu topic uğurlu gelir hepimize . Allah büyük .. benim hikayem de böyle ..