• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Iyi bayramlar güzel anne adayları❤❤❤
En yakın zamanda hamilelik haberlerimizi almak dileğiyle 🙏🙏🙏

Eskişehir'de devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Özeli aratmıyor valla. ☺ İlk denemem olacak. İnşallah güzel haber vermek hepimize nasip olur
Ay ne güzel şanslısın valla umarım hep böyle devam eder canım. Bende ilkini devlette yaptırdım kanalı bulamadılar transferden sonra hemen kanama oldu umursamadılar 😑😑

benim 35 benim hafif pko var ama bir hoca yok dedi bir hoca var dedi gerisi sebepsiz infertilite diyor..
hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin..
Amin inşallah yaştan dolayı senin çift transfer olur o zaman bende özelde bir doktor var yaşa bakmadan çift transfer yapıyor kuzenim yaptırdı ikizlere hamile şimdi bende oraya gidicem 🙈🙈

Ay ne güzel şanslısın valla umarım hep böyle devam eder canım. Bende ilkini devlette yaptırdım kanalı bulamadılar transferden sonra hemen kanama oldu umursamadılar 😑😑
Yaaa kıyamam kuzum sana. Dualarimdasin inşallah güzel haberler vericez birbirimize

Merhaba hanimlar ,hepimizin ve tum inanlarin bayrpami kutlu olsun .Bizlere müjdeler getirsin🤗🥰Allah gönlumuzdeki dualari duysun. Ben iki yillik evliyim , bir kez dış gebelik gecirdim bir kez de kimyasal. Tup bebek denedik ancak ilkinde nasip olmadi , dondurdugumuz iki embriyo vardi. Doktorumuz , hazirsak baslayabilecegimizi belirtti ve haziranda adetin 3. Gunu tedaviye basliyoruz insallah 😊Birbirimize destek olup guzel haberlerimizi ve dertlerimizi paylasmak en buyuk dilegim, sevgiler💗

inşallah hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah ben de yaklaşık 8 senedir bekliyorum..
bu dönemde stresten uzak durmak lazm stres yapacak insanlardan da çok fazla kişilere de söylememek lazım ben bu sefer dha dikkatli olmaya çalışacağm inşallah hepimizin müjdelerine beraberce seviniriz inşallah amin
daha yeni evlisiniz sayılır ama tabii erkekte sorun olunca zaten direk tedaviye yönlendiriyorlar..
ankara da bir arkadaşım bahçeciden çok memnun kalmıştı benim oradaki nasıldır bilmiyorum ilk tüp bebek de tek yumurtası tutmuştu onun eşinden kaynaklıydı onun da
Malesef eşimde ciddi sperm sorunu var .Tüp bebekten Başka çözümü yok .Bilmiyorum ki buradakinde de hem olumlu hem olumsuz yorumlar var kafam çok karışık

Merhabalar kızlar sanırım bende varım 3 yıllık evliyim erken menopozdan şubat ayında devlette transfer oldum ama tutmadı şimdi devlet hastanesinin açılmasını bekliyorum tekrardan rapor çıkarıp özelde yaptırmak için 🤩🤩
Canim devletin acilmasini neden bekliyoraun rapor icin..ozelde zaten cikiyodur.bi arastir..ben ozeldeyim..direk raporum olustu zaten sistemde..

Canim devletin acilmasini neden bekliyoraun rapor icin..ozelde zaten cikiyodur.bi arastir..ben ozeldeyim..direk raporum olustu zaten sistemde..
İlk denemem ve raporum devlette oldu gidiceğim doktor da normal muayenesi var o konuda yardımcı olucağını sanmıyorum o yüzden bekliyorum

İlk denemem ve raporum devlette oldu gidiceğim doktor da normal muayenesi var o konuda yardımcı olucağını sanmıyorum o yüzden bekliyorum
Anladim canim..evrak felanda isticeklerdir zaten..bende basta baya bi evrak istemislerdi..gerek yok ..insallahh bu denememizde olur..benimde 2. Denemem.🤗🤗

inşallah hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah ben de yaklaşık 8 senedir bekliyorum..
bu dönemde stresten uzak durmak lazm stres yapacak insanlardan da çok fazla kişilere de söylememek lazım ben bu sefer dha dikkatli olmaya çalışacağm inşallah hepimizin müjdelerine beraberce seviniriz inşallah amin
Ben bi tek anneme ablama söyledim başka kimse bilmiyo bilmicek de böylesi daha iyi halden anlamaz insanlar eksik muamelesi yaparlar

ertelenir mi ki şimdi ya ...stres mi yaptın da erken geliyor adetin ..hayırlısı olsun bir ay geç olsun güç olmadın inan hayırlısı ile sağlıcakla her şey güzel olacak inşallah amin..
Kahveler uzarsa skıntı olmaz diye düşünüyorum öünkü kanamaya geçmedi :( aşırı stres doluyum eşimle başka tartışmalarımız felan oldu canım burnumdaydı normalde streste gecikir bnmkinin de erken gelceği tuttu :(

Merhaba kızlar bende varım.sadece size moral olsun diye yazıyorum 5 yıllık evliydik bizde klomen5 kez denendi macunlar hamamlar onlar bunlar...olmadı vee tedavi olalım dedik doğuda görev yapıyoruz.mus merkez orda doktor yoktu.diyarbakir gittik geçen sene 2.arayın 23 de sonra zeki vey ile görüştük.asilama için. Bizde eşimde sıkıntı yoktu ben regli olmuyordum.pko vardı.zeki bey tüp bebek yapalım garanti gibi olur dedi.1 saat eşimle konuştuk ve tam dedik

Sonra başladık.adet 3. Günü gitmiştim muayne sonrası iğneler ilaçlar başladı vitaminler bu süreç 15 gün sürdü.sonra toplama oldu 24 tane yumurtam oluştu.bu rada 26 yaşındaydım.yaptiriken.sonra elimizde sağlıklı 2 tane kaldı.kardesimin düğünü olacaktı.ben dinlenmek istiyorum dedim .rahim dinlendirin.nisan 28 de transfer oldum.simdi kızım ellerinizden öper 5 aya girdi.mevlam hepinize en sağlıklı evlatlar nasip etsin.takipteyimmm :KK9: :anne:

Sonra başladık.adet 3. Günü gitmiştim muayne sonrası iğneler ilaçlar başladı vitaminler bu süreç 15 gün sürdü.sonra toplama oldu 24 tane yumurtam oluştu.bu rada 26 yaşındaydım.yaptiriken.sonra elimizde sağlıklı 2 tane kaldı.kardesimin düğünü olacaktı.ben dinlenmek istiyorum dedim .rahim dinlendirin.nisan 28 de transfer oldum.simdi kızım ellerinizden öper 5 aya girdi.mevlam hepinize en sağlıklı evlatlar nasip etsin.takipteyimmm :KK9: :anne:
Masallah canimm..darisi basimiza insallahh...bende gecen carsamba basladim ignelere carsamba kontrol var eger yumurtalar yeterli gelirse sanirim..cumartesi felan transfer dicektir..hangi igneleri kullanmistiniz..yani kullandiginiz igneler artirtidimi yumurta sayijizi

aminnn 12 tane vardı yumurtam ilk sonra 24 oldu 2 katladı yani.ceteotidi progestan ve kan sulandırıcı başladık.vitaminler vardı 2 tanede canım 5 kutu yazdı 3 tane bir kullandım 1 tane bir 1 kutusu kalmıştı. Biraz zor geçti gebelik ama şükür rabbime 35 haftalık doğum yaptım ben.

Ben bi tek anneme ablama söyledim başka kimse bilmiyo bilmicek de böylesi daha iyi halden anlamaz insanlar eksik muamelesi yaparlar
Ay bide dedikodusu var bunun akrabalar arasında 🤭🤭 aaaa gördün mü falancanın çocuğu olmuyormuş vah vah derler sonra arkasından da beter olsun derler bizim insanımız öyle hazımsız maalesef

Back