• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhaba Kızlar ben de varım😇 ben 1 senelik evliyim 26 yaşındayım bizim erkek faktörü dün rahim filmi cekildim haziranda başlıyoruz insallah 🥰 Antalya Memorial Murat Özekinci doktorum☺
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah ..
nasıl memnun musunuz doktorunuzdan erkek faktörü olduğundan yaşın genç olsa da belki çift yumurta konur size de

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah ..
nasıl memnun musunuz doktorunuzdan erkek faktörü olduğundan yaşın genç olsa da belki çift yumurta konur size de
İnsallaj canım çok istiyoruz biz de sorduk doktorumuza yasak ama bakalım koyabiliriz dedi ☺️ İnsallah güzel embriyolar olusur eşim Oligospermi içim hep huzursuz değerleri daha da kötü oldu mu acaba diye

İnsallaj canım çok istiyoruz biz de sorduk doktorumuza yasak ama bakalım koyabiliriz dedi ☺ İnsallah güzel embriyolar olusur eşim Oligospermi içim hep huzursuz değerleri daha da kötü oldu mu acaba diye
koyabliriz dediyse koyar endişe etmesin stres en büyük faktör ya erkek için de inan birbirinize destek olun hepimiz sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin..

Selam kızlar bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim gebelik oluşmadı, aşılama, klomen, menagon, rahim filmi, şuanda tüp bebek transfer aşamasındayım diyarbakır bahçeci zeki akkum hastasıyım, bi hafta sonea transferim var bana dua edin🙏🏻
hayırlısıyla sağlcakla inşallah olumlu haberini alırız canım RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN inşallah amin...
ilk senin sonucu bekleyeceğiz o zaman desene

Merhabalar kızlar sanırım bende varım 3 yıllık evliyim erken menopozdan şubat ayında devlette transfer oldum ama tutmadı şimdi devlet hastanesinin açılmasını bekliyorum tekrardan rapor çıkarıp özelde yaptırmak için 🤩🤩
hayırlısı inşallah benim de ilk tüp bebeğim tutmadı...
yaş kaç sizin? erken menopoz da kadınların yeni derdi oldu ya..

hayırlısıyla sağlcakla inşallah olumlu haberini alırız canım RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN inşallah amin...
ilk senin sonucu bekleyeceğiz o zaman desene
Aa öylemi olcak hadi bakalım sabırsızım şimdiden size güzel haberler veririm inşallah canım çok heyecanlıyım nasıl zaman geçcek bilmem, Allah hepimize nasip etsin hemencik😍

siz hangi şehirdesiniz kaç senelik evlisiniz?
Diyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .

Ben de varım 5 senelik evliyim 29 yaşındayım. Sebepsiz infertiliteyiz ama genel olarak bende rahim duvarı inceliği oluyor. 3 negatif tüp bebeğim de var malesef. İnşallah haziranda transfer olmayı düşünüyorum

Yaş 33 senin? Evet ilk duyduğumda yıkılmıştım ama yavaş yavaş alışıyorum artık 🤭 sizde sorun neydi?
benim 35 benim hafif pko var ama bir hoca yok dedi bir hoca var dedi gerisi sebepsiz infertilite diyor..
hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin..

Aa öylemi olcak hadi bakalım sabırsızım şimdiden size güzel haberler veririm inşallah canım çok heyecanlıyım nasıl zaman geçcek bilmem, Allah hepimize nasip etsin hemencik😍
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla nasip eder inşallah ben de yaklaşık 8 senedir bekliyorum..
bu dönemde stresten uzak durmak lazm stres yapacak insanlardan da çok fazla kişilere de söylememek lazım ben bu sefer dha dikkatli olmaya çalışacağm inşallah hepimizin müjdelerine beraberce seviniriz inşallah amin

Ben de varım 5 senelik evliyim 29 yaşındayım. Sebepsiz infertiliteyiz ama genel olarak bende rahim duvarı inceliği oluyor. 3 negatif tüp bebeğim de var malesef. İnşallah haziranda transfer olmayı düşünüyorum
hayırlısı inşallah bu sefer olur sizin de benim de çoğu arkadaşım 4. de 5. de evlatlarını kucağına aldı artık nasip o zamanaymış diyor insan inşallah en yakın zamanda sevinirsiniz siz de ..
yaşınız çok büyük değil olumlu düşünmek gerekirse ama tabi bir yandan da 3 negatif de insanı manevi yönden çok yoruyor gerçi insanı çevre daha çok yoruyor..
dondurulmuşlar vardır inşallah direk transfer daha kolay oluyordur kesinlikle ben de 2. tüp bebek nasipse şimdi ilkinde çok stres ve zorluk çektim bu sefer biraz daha rahatım ama kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum tabii

Diyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .
daha yeni evlisiniz sayılır ama tabii erkekte sorun olunca zaten direk tedaviye yönlendiriyorlar..
ankara da bir arkadaşım bahçeciden çok memnun kalmıştı benim oradaki nasıldır bilmiyorum ilk tüp bebek de tek yumurtası tutmuştu onun eşinden kaynaklıydı onun da

Back