• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları

Geçen gün saydım toplamda 5 laparoskopi, 3 histereskopi, 2 kürtaj olmuşum. Hala umutluyum :)

En son histereskopi oldum ve iki aylık dinlenme sürecindeyim. Umarım rahmim düzelir. Benim sıkıntım tüplerim yok ve rahimim kalp şeklindeydi ayrıca duvarım kalınlaşmıyordu. Temmuzda rahmim düzelirse tedaviye o zaman başlayabileceğiz. Prp yaptıran var mı? (Rahime)
Herkese bu yolda bol şans kızlar 😉
Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin umarım bu son olur mucizene kavuşursun 💕💕

aaynaa aaynaa cnm inşallah burda güzel haberini görelim 🤲
Burda ki herkese bunu en içten diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun. En kısa zamanda nasip etsin 🤰
Sizlere tavsiyem hiç sayılara takılmayın. Kaç yumurta, kaç embriyo, kaçıncı gün transfer diye düşünmeyin.
Nicelerini biliyorum 2.gün tek embriyo transferi ile anne olanları. Ben kendim 5.gün 2 embriyo ile negatifi gördüm. 3 kere de 3.gün embriyo ile hamile kaldim.. Kısmet. Hayırlı sağlıklı evlatlar dileyimiz olsun.
Her nasip vaktine esirdir.

Diyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .

Diyarbakır da İki merkez de başarılı, benim tüp bebeklerim bahceci Zekki Akkum da oldu. Doğumu da memorial da yaptım. Bizde erkek infertilitesi ile mücadele ettik.

Merhabalar. Ben de 3. Tüp Bebek tedavime start verdim. 32 yaşındayım ve 9 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olma yolunda başıma o kadar kötü şeyler geldi ki, yazdığım hikayemi sildim çünkü yaz yaz bitmiyor. Ben özet geçeyim en iyisi.
4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları

Geçen gün saydım toplamda 5 laparoskopi, 3 histereskopi, 2 kürtaj olmuşum. Hala umutluyum :)

En son histereskopi oldum ve iki aylık dinlenme sürecindeyim. Umarım rahmim düzelir. Benim sıkıntım tüplerim yok ve rahimim kalp şeklindeydi ayrıca duvarım kalınlaşmıyordu. Temmuzda rahmim düzelirse tedaviye o zaman başlayabileceğiz. Prp yaptıran var mı? (Rahime)
Yumurtaya prp yaptırıp hiç bir etki göremeyen bir tanisigim var fakat rahime prp hakkında hiçbir fikrim yok

Diyarbakır da İki merkez de başarılı, benim tüp bebeklerim bahceci Zekki Akkum da oldu. Doğumu da memorial da yaptım. Bizde erkek infertilitesi ile mücadele ettik.
Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .

4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları

Ben yaptırdım ocak ayında. Ama pek de işe yaramadı, Şubat ve martta transfer sürecine girsek de iptal oldu çünkü kalınlaşmadı yine. Bakalım haziranda denerim herhalde tekrar

Selam kıZlar ben de varım . 5. Tüp bebek denemem . Kısaca bahsedeyim .ilk tüp bebeğim tuttu 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum . Dünyam karardı resmen çok ağladım çok zor toparladım 2. Negatif . 3. Ve 4 de pgt den hiç biri sağlam gelmedi . 5. Denemede 5. Güne 1 embriyom kaldı doktor Pgtye göndermeyelim istersen Bile dedi direndim yok gitsin diye ama kendimi hazırlamıştım kesin bu da sağlam gelmeyecek diye çünkü daha önce 8 embriyodan sağlam gelen olmayınca insan tek embriyodan çok bişey beklemiyor tabi Yine olmadı diye çok üzüldüm sonuç bingo Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi ve sağlam geldi nisanda martta transfer olacaktı ama araya korona girdi haziranda inşallah başlayacağım dualarınızı beklerim . İnşallah bu topic uğurlu gelir hepimize . Allah büyük .. benim hikayem de böyle ..

Masallah..zaten 6. Gune gidenlerin cogu basarili oluyo..kaliteli oldugubu gosteriyo..gerisi annenin rahimine kalmis..benim kalitesizdi ilkinde..3. Gun embriyosu transferi oldu..oda negatifle sonuclandi ..bakalim simdi farkli igneler deneniyor.insallah bu sefer olur hayirlisiyla..canim..darisi basimiza..
Amin o kadar dua ediyorum ki bebeği olmayıp böyle tedavi ile uğraşan arkadaşlara ınslalah sonunguzrl olur mevlam hepinizin kucağını doldursun ınslalah

4 dış gebelik
2 kimyasal
1 7 haftalık düşük
Septum ameliyatları

Biran okuyunca yarışmaya katılmış gibi hissi aldım mevlam yüzünü güldürsün hayırlı evlat sahibi ol ınslalah :KK9: :anne:

Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .

İkisi de aslında. Zekki beyde 2 kere 2 embriyo verdi. Hata 3.denememde 3 demişti ama embriyolar kaliteli diye son anda 2 embriyo transferi oldu. O zamandan bir oğlum oldu. Kalan tek embriyo ile tekrar hamileyim 2.oğlum yolda.

evet hacettepede aşılama olmuştum canım ama ortamdan pek memnun kalmadım olumsuz oldu zaten de daha doğrusu hocadan memnun kalmadım ilk başta iyi gibiydi sonrası çok ilgisizdi
Merhabalar hacettepe de hangi doktorda tedavi oldunuz? Bende orda 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım negatif. Ortamdan bende memnun kalmadım. Moralimi bozdular. Şu an başkent üniversitesi hastanesi nde iğnelere başladım. Haziran ın ilk haftası yumurta toplancak. Embriyolar dondurulacak.

Selam kıZlar ben de varım . 5. Tüp bebek denemem . Kısaca bahsedeyim .ilk tüp bebeğim tuttu 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum . Dünyam karardı resmen çok ağladım çok zor toparladım 2. Negatif . 3. Ve 4 de pgt den hiç biri sağlam gelmedi . 5. Denemede 5. Güne 1 embriyom kaldı doktor Pgtye göndermeyelim istersen Bile dedi direndim yok gitsin diye ama kendimi hazırlamıştım kesin bu da sağlam gelmeyecek diye çünkü daha önce 8 embriyodan sağlam gelen olmayınca insan tek embriyodan çok bişey beklemiyor tabi Yine olmadı diye çok üzüldüm sonuç bingo Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi ve sağlam geldi nisanda martta transfer olacaktı ama araya korona girdi haziranda inşallah başlayacağım dualarınızı beklerim . İnşallah bu topic uğurlu gelir hepimize . Allah büyük .. benim hikayem de böyle ..
Merhaba,
Çok zor dönemden geçmişsin cnm inşallah bu senin mucizen ve sana evladın olarak gelecek.
Bunlar bizim sınavımız.
Hepimiz en kisa zananda mucizeleremize kavuşacağız Allahın izniyle🙏

Ben yaptırdım ocak ayında. Ama pek de işe yaramadı, Şubat ve martta transfer sürecine girsek de iptal oldu çünkü kalınlaşmadı yine. Bakalım haziranda denerim herhalde tekrar
Size kaç kez yapıldı? Bana histereskopiden hemen sonra yapıldı ve haftaya tekrar yapılacak.

Diyarbakır'ı sık sık okuyorum burada. Ben de Memorial hastanesinde başladım. Daha önce Bahçeci'de tedavi olmuştum.

İkisi de aslında. Zekki beyde 2 kere 2 embriyo verdi. Hata 3.denememde 3 demişti ama embriyolar kaliteli diye son anda 2 embriyo transferi oldu. O zamandan bir oğlum oldu. Kalan tek embriyo ile tekrar hamileyim 2.oğlum yolda.
Yaaa hayırlı olsun 🥰Zeki bey asla çift embriyo transferi yapmıyor diye duymuştum acaba erkek infertilitesinde mi çift yapıyor 🙂

Birde siz daha önce Başka yerde denemişmiydiniz ?

Diyarbakır'ı sık sık okuyorum burada. Ben de Memorial hastanesinde başladım. Daha önce Bahçeci'de tedavi olmuştum.
Merhaba Uğur Değer in hastası mısınız ? Memorial in labaratuvar ı nasıl acaba , bizim ki erkek infertilitesi malesef sperm sayımız ve hızımız aşırı az .O yüzden çok ince düşünmek gerekiyor

Back