hastane transfer günü aldı benden parayı canımMerhaba kızlar bende haftaya tüp bebek için doktora gideceğim inşallah. Nasıl olacak bilmiyorum. Siz hastaneye parayı hangi aşamada verdiniz acaba hemen alıyorlar mı? Ben daha ilk defa gideceğim bilgi verirseniz çok sevinirim.
hadi bakalım değerin kat kat artmıştır inşallah 15inden sonra da kontrole gidersin heraldeCanim test günüm 14 u ben daha doktora söylemedim. Yarın tekrar vereceğim sabah kan
Anladım canım çok sağol :)Merhaba bende daha sürecin başında sayılırım bize ilk 2.000 küsürlük kısmını adetimle birlikte tedaviye başlarken alıyoruz geri kalan ücretidir transferden hemen önce alıp ödemeyi bitiriyoruz dediler.
Hastahaneye göre değişiyor demek ki bakalım bize ne diyecekler. Heyecan da var tabi doktor beklediğim gibidir inşallahhastane transfer günü aldı benden parayı canım
evet ilk tedavide daha çok heyecanlı oluyor insanHastahaneye göre değişiyor demek ki bakalım bize ne diyecekler. Heyecan da var tabi doktor beklediğim gibidir inşallah
İnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım biraz stres yaptım sanki ilki kimyasaldi o yüzden biraz endiseliyimhadi bakalım değerin kat kat artmıştır inşallah 15inden sonra da kontrole gidersin heralde
Rabbım hepimize Nasib eder inşallah canım seni eskilerden hatırlıyorum konuşmuştuk daha önceevet ilk tedavide daha çok heyecanlı oluyor insan
evet canım ben de seni hatırlıyorum inşallah seviniriz...Rabbım hepimize Nasib eder inşallah canım seni eskilerden hatırlıyorum konuşmuştuk daha önce
yok yok kimyasalı aklına getirme 7. gün için de deper gayet iyi bir değerİnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım biraz stres yaptım sanki ilki kimyasaldi o yüzden biraz endiseliyimne zaman kontrole çağırır bilemiyorum kuzum
Yumurta toplama zamanı ben vermiştim o zmn istedilerdi benden tüp bebek parası ni.ama onun öncesinde yapılan testler muayne ve ilaçlar a ekstra para veiyrsnz tabi.bazi merkezlerde bazi testler ve muane ücreti tüp bebek parasının icin de oluyor.merkezden merkeze değişiyor bu durumlarMerhaba kızlar bende haftaya tüp bebek için doktora gideceğim inşallah. Nasıl olacak bilmiyorum. Siz hastaneye parayı hangi aşamada verdiniz acaba hemen alıyorlar mı? Ben daha ilk defa gideceğim bilgi verirseniz çok sevinirim.
Amin inşallah canım bizde anne olacağız inanıyorum benevet canım ben de seni hatırlıyorum inşallah seviniriz...
Evet gideceğim hastahanede muayene paraları da içinde ilk muayene de ücretsiz. Ben ek olarak DNA hasar testi var onu da istiyorum açıkçasıYumurta toplama zamanı ben vermiştim o zmn istedilerdi benden tüp bebek parası ni.ama onun öncesinde yapılan testler muayne ve ilaçlar a ekstra para veiyrsnz tabi.bazi merkezlerde bazi testler ve muane ücreti tüp bebek parasının icin de oluyor.merkezden merkeze değişiyor bu durumlar
hayırlı olsun tedavin inşallah ..Merhaba arkadaşlar bende dün tedaviye başladım bugün 2.iğnemi yapacağım
Ben deeeeMerhaba arkadaşlar bende dün tedaviye başladım bugün 2.iğnemi yapacağım
Rahat vurabildin mi iğneni benim ellerim titrediMerhaba arkadaşlar bende dün tedaviye başladım bugün 2.iğnemi yapacağım
Teşekkür ederim Ankarada tedavi oluyorum sorunumuz azosperm , bu ikinci tedavim ilk tedavim 2014 de oldu şükür kızım var Allah hepimizin yardımcısı olsunhayırlı olsun tedavin inşallah ..
siz neredesiniz? kaç senedir bekliyorsunuz bebeğinizi sorununuz ne?
Aynen canım rahat vurabildim hiç hissetmedim Allah kolaylık versin hepimizeRahat vurabildin mi iğneni benim ellerim titredikaç doz kullanıyorsun ? ☺
amin kuzumAynen canım rahat vurabildim hiç hissetmedim Allah kolaylık versin hepimize
ilk tedavimin üzerinden 6 yıl geçti bu defa daha çok heyecanlıyım sanki , dondurulmuş spermlerle deneyeceğiz inşallah sağlıklı ve hayırlısı oluramin kuzumbizim de erkek faktörü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?