Çok teşekkür ederim benim de 20 haziranda yapılacak transferim inşallah. Bu süreçte estrofem kullanıyorum.ben de pko görünümü var hafif, o yüzden 26 yumurta toplandı ohss riskine karşın .Bir de dondurulmuş her zaman daha iyi dedi. sürekli kontrol ediyor karın içi ve rahim temiz görünene kadar .bugün şükür herşey çok güzel dedi 17 temmuza transfer günü verdi . Emin olun dinlenme daha iyi içiniz rahat olsun
İnsallah canım ne güzel bir kızın varmış insallah darısı basımızailk tedavimin üzerinden 6 yıl geçti bu defa daha çok heyecanlıyım sanki , dondurulmuş spermlerle deneyeceğiz inşallah sağlıklı ve hayırlısı olur
Amin canım inşallah. Rahim filmi çektirdin miİnsallah canım ne güzel bir kızın varmış insallah darısı basımıza
Çektirdim canım ben de çok şükür bir sorun yokAmin canım inşallah. Rahim filmi çektirdin mi
Nasıldı 2.nci iğne daha rahat vurabildin miÇektirdim canım ben de çok şükür bir sorun yok
dün mü çektirdin canımÇektirdim canım ben de çok şükür bir sorun yok
Burdum vurdum ama bu sefer acıdı dün acımamıstıNasıldı 2.nci iğne daha rahat vurabildin mi
Yok canım geçen ay çektirdim bu ay iğnelere başladıkdün mü çektirdin canım
Ben de aynen böyle biliyorum. Antalya Memorial dondurma için extra ücret istemedi 1 ay bekliyorum bende.Bize o şekilde bilgilendirme yapmadılar ve o 1 aylık dondurma süreci içinde ücret ödemeyeceğimizi söylediler. O yüzden sormak istedim. Teşekkürler
Ben de Antalya memorialdeyimBen de aynen böyle biliyorum. Antalya Memorial dondurma için extra ücret istemedi 1 ay bekliyorum bende.
Burdum vurdum ama bu sefer acıdı dün acımamıstı
Dondurma işlemi paket içine dahil.Ben de aynen böyle biliyorum. Antalya Memorial dondurma için extra ücret istemedi 1 ay bekliyorum bende.
Dün daha çok korkuyordum amademek ki korkarak yaptın cnm.normal de öyle acıtmaz.sen de ben gibi iğnelerden korkuyorsun.ama bir süre sonra alışacaksın.bana bakma artık pratik vir şekilde enjekte ediyorum.
Valla herşey doğruydı maşallahın var cnmDün daha çok korkuyordum amayanlış bir şey yapmış olabilirim dün
Aen bilge hocaya mı murat hocaya mı gidiyorsunBen de aynen böyle biliyorum. Antalya Memorial dondurma için extra ücret istemedi 1 ay bekliyorum bende.
darısı bizlere de inşallah ilk tüp bebekte mi oldu kızınız...?Teşekkür ederim Ankarada tedavi oluyorum sorunumuz azosperm , bu ikinci tedavim ilk tedavim 2014 de oldu şükür kızım var Allah hepimizin yardımcısı olsun
paket fiyatı tam ne kadar şuanDondurma işlemi paket içine dahil.
Aen bilge hocaya mı murat hocaya mı gidiyorsun
Antalya memorail de 8150 tl idi sanıyorsam.dondurma traanfer toplama hepsi dahil.paket fiyatı tam ne kadar şuan
ilaçlara ne kadar verdiniz?Antalya memorail de 8150 tl idi sanıyorsam.dondurma traanfer toplama hepsi dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?