• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhaba kızlar bende haftaya tüp bebek için doktora gideceğim inşallah. Nasıl olacak bilmiyorum. Siz hastaneye parayı hangi aşamada verdiniz acaba hemen alıyorlar mı? Ben daha ilk defa gideceğim bilgi verirseniz çok sevinirim.
hastane transfer günü aldı benden parayı canım

İnşaallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım biraz stres yaptım sanki ilki kimyasaldi o yüzden biraz endiseliyim 🙈 ne zaman kontrole çağırır bilemiyorum kuzum
yok yok kimyasalı aklına getirme 7. gün için de deper gayet iyi bir değer

Merhaba kızlar bende haftaya tüp bebek için doktora gideceğim inşallah. Nasıl olacak bilmiyorum. Siz hastaneye parayı hangi aşamada verdiniz acaba hemen alıyorlar mı? Ben daha ilk defa gideceğim bilgi verirseniz çok sevinirim.
Yumurta toplama zamanı ben vermiştim o zmn istedilerdi benden tüp bebek parası ni.ama onun öncesinde yapılan testler muayne ve ilaçlar a ekstra para veiyrsnz tabi.bazi merkezlerde bazi testler ve muane ücreti tüp bebek parasının icin de oluyor.merkezden merkeze değişiyor bu durumlar

Yumurta toplama zamanı ben vermiştim o zmn istedilerdi benden tüp bebek parası ni.ama onun öncesinde yapılan testler muayne ve ilaçlar a ekstra para veiyrsnz tabi.bazi merkezlerde bazi testler ve muane ücreti tüp bebek parasının icin de oluyor.merkezden merkeze değişiyor bu durumlar
Evet gideceğim hastahanede muayene paraları da içinde ilk muayene de ücretsiz. Ben ek olarak DNA hasar testi var onu da istiyorum açıkçası

Back