Ben havuzlama yaptırdım benim hesap şaştı8 kez havuzla yaptırdım 2 kez ameliyat histereskopi ve laproakopi.transfer 3.500 tl di.daha ödemedim onu.haftaya sanırım ödeyeceğimpaket fiyatı tam ne kadar şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben havuzlama yaptırdım benim hesap şaştı8 kez havuzla yaptırdım 2 kez ameliyat histereskopi ve laproakopi.transfer 3.500 tl di.daha ödemedim onu.haftaya sanırım ödeyeceğimpaket fiyatı tam ne kadar şuan
havuzlama nasıl oluyor bir kez tamamı toplanıp yumurtaların dondurulunca mı havuzlama oluyorBen havuzlama yaptırdım benim hesap şaştı8 kez havuzla yaptırdım 2 kez ameliyat histereskopi ve laproakopi.transfer 3.500 tl di.daha ödemedim onu.haftaya sanırım ödeyeceğim
Gonal f 450 flakon 7 kutu :her havuzlama için :kutusu 300 tl den aldım arkadaşım sağolsun iyi fiyata verdi.ceteotide her havuzlama için 7 kutunda o :kutusu ortalama 130 tl den aldım.menagon aldım o da aynıydı fiyatları.diğer vitaminler ıcız zıvır ilaölar hariç bu tüp bebek için gerekli olan.bir de merional aldım 75 lik 150 lik gonal f ile eşmzamanlı kullandım.75 lik 50 tl idi 150 lik 80 tl verdi arksdaşım.ovitralle var çatlatma o da ortalama 80 tl idi oher havuzlama için 1 kutu kullanıyorsunilaçlara ne kadar verdiniz?
Şöyle,ilaçları kullanıyorsun bu dediklerimi 2.500 tl ödüyorsun şimdi 3.500 olmuş sanırım.bir de ilaçları alıtorsun hoca toplama yapıyor 3 .ncü güne 5.nci güne giidp dondurma işlemi yapıo diğer adette tekrsr ilaçlara başlıyorsun tekrar ödeme yapıyorsun tekrar toplama.traanfer zamanı da transfer parasını ödüyorsun.5 yıl dondurma fahil fiyat.yumurta boş mu çıktı ilaç ve ödediğin 2.500 3.500 ne ise çöp.ben 3 defa yaşadım birini ankarada ikisini burada.e birde bende çok ilaçtan dolayu menapozal durum da oldu adet oldum olamadım süreç 1 yıldan fazla sürdü yumurta toplama sürwkli kan versim hoca dedi hadi başlayalım.kanlarla görebildin iyi ni kötü mü diye.ama süreç çok uzadıhavuzlama nasıl oluyor bir kez tamamı toplanıp yumurtaların dondurulunca mı havuzlama oluyor
iki ay yumurtaların toplanıyor ha hep havuzlama diyorlar anlamıyordum gerçekten de yapılmalı böyle ALLAH korusun olumsuz olursa ikinci tedavim ben de 3. hakka bunu yapabilirimŞöyle,ilaçları kullanıyorsun bu dediklerimi 2.500 tl ödüyorsun şimdi 3.500 olmuş sanırım.bir de ilaçları alıtorsun hoca toplama yapıyor 3 .ncü güne 5.nci güne giidp dondurma işlemi yapıo diğer adette tekrsr ilaçlara başlıyorsun tekrar ödeme yapıyorsun tekrar toplama.traanfer zamanı da transfer parasını ödüyorsun.5 yıl dondurma fahil fiyat.yumurta boş mu çıktı ilaç ve ödediğin 2.500 3.500 ne ise çöp.ben 3 defa yaşadım birini ankarada ikisini burada.e birde bende çok ilaçtan dolayu menapozal durum da oldu adet oldum olamadım süreç 1 yıldan fazla sürdü yumurta toplama sürwkli kan versim hoca dedi hadi başlayalım.kanlarla görebildin iyi ni kötü mü diye.ama süreç çok uzadı
Yaşon ilerideyse yaptırt ama yorucu bir süreç maddi olarak manevi olarakta sürekli kan veriyorsun takibe gidiyorsun.ama değer işte kucağımıza alabiliriz inşallah tez zaman daiki ay yumurtaların toplanıyor ha hep havuzlama diyorlar anlamıyordum gerçekten de yapılmalı böyle ALLAH korusun olumsuz olursa ikinci tedavim ben de 3. hakka bunu yapabilirim
evet gerçekten de mantıklı dondurulmuşların tutunma şansı da yüksek diyorlar tabii her şey nasip kısmet ama en iyi şeklde kullanmak lazım imkanlarHavuzlama şöyle rahim dinlendirme eğer rahim de sorun ve yaş ilerideyse havuzlama en mantıklısı ben tam zamanında dondurdum şimdi adetten kesildim ilaçla geliyor adetim yaş 41.havuzlama yapmazsan direk ödeme 8.150 ödüyorsun yumurta toplanıyor 3.ncü güne az çıktıysa trasnfer eder.5.güne giderse tiyumurta çok çıkmazsa 5 günde yapar.taze transfer dedikleri.ama yaş ileride sorun da varsa havuzlama mantıklı
ben de 35 yaşındayım canım kuçuk depilim yani daha garantici şekilde düşünmem lazım olumsuz olursa ikinci tüp bebeğim gerçi inşallah gerk kalmaz da seviniriz hepimiz de hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah aminYaşon ilerideyse yaptırt ama yorucu bir süreç maddi olarak manevi olarakta sürekli kan veriyorsun takibe gidiyorsun.ama değer işte kucağımıza alabiliriz inşallah tez zaman da
Şöyle diyiö rahim de kanlanma fazla olmalı.yani nasıl diyim ben histereskopş de gördüm hoca gösterdi bende epeyce azdı buni estrojen hormonu ile alakalı internete bak bu salgıyı en çok ne yapar.yani kanlanma azsa ve rahim duvarın ince iae tutınma şansın az.ben hep bu sorunla uğraşıyorum kürtajdan dolayı yanlış yapılan...bu nedenle rahşm duvarında kanlanma fazla yo.bu ne kadar fazla o kadar iyi.ve duvar kalınlığı nesir ne değilsir bilmiyorum .ölçürt derimevet gerçekten de mantıklı dondurulmuşların tutunma şansı da yüksek diyorlar tabii her şey nasip kısmet ama en iyi şeklde kullanmak lazım imkanlar
7.790 TL kuzum standar protokol Antalya memorialdehavuzlama nasıl oluyor bir kez tamamı toplanıp yumurtaların dondurulunca mı havuzlama oluyor
Evet yasak çünkü yeni toplandı yumurtalar ağrın yok şükür ağrımayanı ağrıtma derimOpu sonrası doktor ilişkiyi yasakladimi sizlerede. Opu sonrası bnm elimde bi kağıt var orda yaziyrki gebelik testine kadr ilişki yasak.bnde hiç dokturuma soRmadm bu durumu.merak ettiğim sizdede öyle mi???
Azosperminiz neyden kaynaklıydı acaba ?ilk tedavimin üzerinden 6 yıl geçti bu defa daha çok heyecanlıyım sanki , dondurulmuş spermlerle deneyeceğiz inşallah sağlıklı ve hayırlısı olur
Yok tabikide asla öyle bişy olmaz da merak ettimsadece bana özel bi durm mu yoksa herkes te mi öyle yask diyeEvet yasak çünkü yeni toplandı yumurtalar ağrın yok şükür ağrımayanı ağrıtma derim
Doktor söylüyor evet yumurta toplamadan önce de söylemişti erkenden çatlama olmasın demiştiYok tabikide asla öyle bişy olmaz da merak ettimsadece bana özel bi durm mu yoksa herkes te mi öyle yask diye
Ya ne güzel benim ilk tüp bebek denemem Antalya dışından gelip gidiyorum. Çok memnunum Murat Hoca'dan.Daha önce iki kürtajım var. İnşallah herşey iyi olurBen de Antalya memorialdeyim
Murat Hocaya gidiyorum.Aen bilge hocaya mı murat hocaya mı gidiyorsun