• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

ben de pko görünümü var hafif, o yüzden 26 yumurta toplandı ohss riskine karşın .Bir de dondurulmuş her zaman daha iyi dedi. sürekli kontrol ediyor karın içi ve rahim temiz görünene kadar .bugün şükür herşey çok güzel dedi 17 temmuza transfer günü verdi . Emin olun dinlenme daha iyi içiniz rahat olsun 🙏
Çok teşekkür ederim benim de 20 haziranda yapılacak transferim inşallah. Bu süreçte estrofem kullanıyorum.

ilk tedavimin üzerinden 6 yıl geçti bu defa daha çok heyecanlıyım sanki , dondurulmuş spermlerle deneyeceğiz inşallah sağlıklı ve hayırlısı olur
İnsallah canım ne güzel bir kızın varmış insallah darısı basımıza 🥰

😆demek ki korkarak yaptın cnm.normal de öyle acıtmaz.sen de ben gibi iğnelerden korkuyorsun.ama bir süre sonra alışacaksın.bana bakma artık pratik vir şekilde enjekte ediyorum.
Dün daha çok korkuyordum ama 😂 yanlış bir şey yapmış olabilirim dün 😂

Teşekkür ederim Ankarada tedavi oluyorum sorunumuz azosperm , bu ikinci tedavim ilk tedavim 2014 de oldu şükür kızım var Allah hepimizin yardımcısı olsun
darısı bizlere de inşallah ilk tüp bebekte mi oldu kızınız...?

Opu sonrası doktor ilişkiyi yasakladimi sizlerede. Opu sonrası bnm elimde bi kağıt var orda yaziyrki gebelik testine kadr ilişki yasak.bnde hiç dokturuma soRmadm bu durumu.merak ettiğim sizdede öyle mi???

Back