Evet ben şehir dışından geldiğim için 2. gün geldim İstanbula benim adet 2 gün önceden geldiği için hazırlıksız yakalandık covid testi yapıldı 2.gün negatif çıkınca 3.gün adetliyken bakıldı 3 gün sonra tekrar kontrole gittim sonra 2güne düştü derken dün de yumurta toplandıevet bu sıralar Kuranı da elime almıyorum bir ramazanda almıştım bol bol dua elbette canım..
demek ki dualarımız daha çok olmalı RABBİM dualarımızda eksiklerimizi de gidersin önceleri de çok okudum Meryem suresi canım hayırlı sağlıklı evlat için bir hatim okudum birkaç sene öncesinde ama yer gök dua şimdi adetimi de bekliorum ya o da stresli bir bekleyiş oluyor ondan sonrası zaten patır patır gelecek bir adetli kontrol oluyormuş bir de bir hafta sonrasna çağırıyorlarmış sonrasında da transfer günü veriyorlarmış
Siz nerde tedavi oluyorsunuzevet bu sıralar Kuranı da elime almıyorum bir ramazanda almıştım bol bol dua elbette canım..
demek ki dualarımız daha çok olmalı RABBİM dualarımızda eksiklerimizi de gidersin önceleri de çok okudum Meryem suresi canım hayırlı sağlıklı evlat için bir hatim okudum birkaç sene öncesinde ama yer gök dua şimdi adetimi de bekliorum ya o da stresli bir bekleyiş oluyor ondan sonrası zaten patır patır gelecek bir adetli kontrol oluyormuş bir de bir hafta sonrasna çağırıyorlarmış sonrasında da transfer günü veriyorlarmış
samsun ondokuz mayıs ünvsinde tedavi görüyorum canımSiz nerde tedavi oluyorsunuz
hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz sevineceğiz inşallah aminEvet ben şehir dışından geldiğim için 2. gün geldim İstanbula benim adet 2 gün önceden geldiği için hazırlıksız yakalandık covid testi yapıldı 2.gün negatif çıkınca 3.gün adetliyken bakıldı 3 gün sonra tekrar kontrole gittim sonra 2güne düştü derken dün de yumurta toplandı
İnşallah canım Rabbim verirse de hayırlısı versin hiç umudunu kaybetmehayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz sevineceğiz inşallah amin
yok canım çok umutluyum bu sefer inşallah sevineceğim sadece kendimi sakin tutmak lazım dizi film falan izletip kafamı dağıtıyoumİnşallah canım Rabbim verirse de hayırlısı versin hiç umudunu kaybetme
aynı durum bende oldu devlet hastanesi progesteron 1.2 idi hemşireler 1 ay beklersin dedi doktorlar umursamamış ki transfer yapıldı tabi tutmadı. gittim doktora sordum cırladı resmen 1.2 ile olur fln diye ağzıma tıktı lafı malum devlet hastanesi. bu sefer daha ılıman bir doktora sordum kendim değilmişim gibi dediği şu eğer 1.2 iken yumurtanda kalitesizse amann boşver zaten tutmicak yapalım diyorlarmış dedim ben yaşadım bu problemi bu hastanede fln dedim aaa o zaman yumurtan çok kalitelidir o yüzden tutar diye transfer etmiştirdir felannn tabi hepsini allaha havale ediyorumbenim de çok olumlu gitti ilk tedavim sonra olumsuz olunca şaşırdım gerçekten de araştırdık eşimle de kan tahlillerim de progestoron hormonu değeri 1 in üstünde olunca tüp bebeği iptal ediyorlarmış mesele benim 1.3 tü buna rağmen transfer yapıldı doktora sorduk herkes de bir değil falan dedi ama 100 doktordan neredeyse 80 i o durumda iptal ediyormuş transferi
biz bu yüzden olumsuz olduğuna inanıyoruz çünkü yumurtalarım kalteliydi diğer kalan yumurtalarım 6. günü gördü..
diğer benimle transferi olan 3. gün yumurtası olan ve çok umutsuz olan bir arkadaşın 1 in altındaydı değeri o hamile kaldı biraz da nasip kısmet ben çok üzülemedim bile dondurulmu yumurtalarım olduğu için içim biraz rahattı o kadar..
insan tedavinin yorgunluğundan da üzüntüsünü anlamıor
Benim ilk tedavim bu hep güle güle gittim kontrole doktoruma çok iyi güzel ilgileniyorlar senin yumurta toplanacak demiyok canım çok umutluyum bu sefer inşallah sevineceğim sadece kendimi sakin tutmak lazım dizi film falan izletip kafamı dağıtıyoum
ay bende 2 isim severim bizimde isimler hazırgerçekten en bekledipim anım bebeğime alacağım takımı ayakkabısı beşiği..vs..
örgü bilmiyorum ama örgü bilenlere yapın bebeğime örgü diyeceğim akrabalara grçi diyemem ama aman olsun bir tane yelek bir süveter yeter
benim kızımın da ismi hazır oğlumun da
eşim kız ismi olarak ecrin istiyor ben şifa kızımıza ecrin şifa koyacağız nasipse
ben rüyamda 2 kez ibrahim ismi gördüm oğlum olmuş yanına emre istiyordum ama geçen gün eşim rüyasında oğlumuz olmuş ismini ahmet koyarken koymuş ezan okuyup...o nedenle nasipse ibrahim ahmed koyacağız oğlumuza inşallah hayır ile sağlıcakla amin...
olumlu düşünelim bizim yaklaşık 8 yıllık özlemimiz var sizlerin de kim bilir ne kadar bu beklemeinin azı çoğu da hem can yakıcı ALLAH sevinç gözyaşlarını dökelim inşallah kucağımızda da görelim bebeğimizi inşallah amin
benim doktorum da laf söyletmedi memnunum ama o değerlere daha dikkat etmeliydi bence de yani bu sefer bakalım iğneler olmayacak ya direk transfer olacağnda progesteron hormonu o kadar yüksek olmaz diye düşünüyorumaynı durum bende oldu devlet hastanesi progesteron 1.2 idi hemşireler 1 ay beklersin dedi doktorlar umursamamış ki transfer yapıldı tabi tutmadı. gittim doktora sordum cırladı resmen 1.2 ile olur fln diye ağzıma tıktı lafı malum devlet hastanesi. bu sefer daha ılıman bir doktora sordum kendim değilmişim gibi dediği şu eğer 1.2 iken yumurtanda kalitesizse amann boşver zaten tutmicak yapalım diyorlarmış dedim ben yaşadım bu problemi bu hastanede fln dedim aaa o zaman yumurtan çok kalitelidir o yüzden tutar diye transfer etmiştirdir felannn tabi hepsini allaha havale ediyorum
Benim progesteronum 3.86 çıktı.Daha doktorla görüşmedik. Adetimi bekliyorum daha sürece yeni başlıyoruz. Değerimin düşmesini mi beklemem gerekicek bu durumda ?aynı durum bende oldu devlet hastanesi progesteron 1.2 idi hemşireler 1 ay beklersin dedi doktorlar umursamamış ki transfer yapıldı tabi tutmadı. gittim doktora sordum cırladı resmen 1.2 ile olur fln diye ağzıma tıktı lafı malum devlet hastanesi. bu sefer daha ılıman bir doktora sordum kendim değilmişim gibi dediği şu eğer 1.2 iken yumurtanda kalitesizse amann boşver zaten tutmicak yapalım diyorlarmış dedim ben yaşadım bu problemi bu hastanede fln dedim aaa o zaman yumurtan çok kalitelidir o yüzden tutar diye transfer etmiştirdir felannn tabi hepsini allaha havale ediyorum
artık sınavlarda falan isimler yazılı oluyor canım kpss de falan da yan uzun olsa da önemli değil :)ay bende 2 isim severim bizimde isimler hazırama isim koyarken şeye dikkat edelim ya çocuklar sınava giricek 2 isim soyadı derken sınav biter
adet olduktan sonra değer düşer önemli olan transferden önceki son değerin canımBenim progesteronum 3.86 çıktı.Daha doktorla görüşmedik. Adetimi bekliyorum daha sürece yeni başlıyoruz. Değerimin düşmesini mi beklemem gerekicek bu durumda ?
İnşallah düşer canım.Teşekkürleradet olduktan sonra değer düşer önemli olan transferden önceki son değerin canım
zaten yumurta toplama süresi iğneler fln düşüyor o ama düşmezse emin ol uyarırlar yada aklında olsun sen söylersin hatırlatırsınBenim progesteronum 3.86 çıktı.Daha doktorla görüşmedik. Adetimi bekliyorum daha sürece yeni başlıyoruz. Değerimin düşmesini mi beklemem gerekicek bu durumda ?
Anladım çok teşekkürlerzaten yumurta toplama süresi iğneler fln düşüyor o ama düşmezse emin ol uyarırlar yada aklında olsun sen söylersin hatırlatırsın
Canim test günüm 14 u ben daha doktora söylemedim. Yarın tekrar vereceğim sabah kandoktorun testi tekrarla dedi mi sana canım yükselme oranına bakmak için ne zaman kontrole gideceksin
Merhaba bende daha sürecin başında sayılırım bize ilk 2.000 küsürlük kısmını adetimle birlikte tedaviye başlarken alıyoruz geri kalan ücretidir transferden hemen önce alıp ödemeyi bitiriyoruz dediler.Merhaba kızlar bende haftaya tüp bebek için doktora gideceğim inşallah. Nasıl olacak bilmiyorum. Siz hastaneye parayı hangi aşamada verdiniz acaba hemen alıyorlar mı? Ben daha ilk defa gideceğim bilgi verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?