Sen okuduğunu bildiğini yap.internetten al bilgileri kafaya göre yap.ben sana birşey demedim sende duymadın.oldu bittiaslında sende ters rahim okusan internetten büyütülcek bişey yok bu sonradan olan bir bozukluk. doğustan gelen değil. rahim bzuklukları hakkında bir cok dr videosunu dinledim ters rahimi söylemiyoalr bile
Benim izlememe gerek yok arkadaşım sen bildiğini yap o zaman ne diyimbende de zaten doğuştan olmadığını yazdım dikkatli okuduysan.neyse ben bieşey demedim sende duymadın farzet geç.sen internetten bilgi almaya devam et ne diyim şimdi.yani insanlara iyilik yapmak birşey söylemek...ilginç yani.sen doktora inanma o zaman sürekli internetten bilgi al.bir sürü havadan atan.arkadaşım bak ben bu işlere 400 450 bin tl harcadım kaldı ki.gezmediğim ne hastane kaldı ne başka birşey.he şunu da söyleyim evet benim de bilmedişim şeyler tabiiki oluyor ama internetten değil direkmdoktor araştırıp gidip görüşüyorum.
Sen okuduğunu bildiğini yap.internetten al bilgileri kafaya göre yap.ben sana birşey demedim sende duymadın.oldu bittiiyi bak diyim sana 3 yıl öncr 4 deneme çöpe gitti ve rahim filmi çekildim.gittim lafsma göre ve bunu benden doktor istemedi ben gittim çekildim ve 2 3 doktora da göstereim emin olmak için.o merkeze de haram zıkkım oleun giden zaman ve o kadar ilaç paralsrı ve tedavi paraları.o yüzden ben sana daha da yazmam.burda kimseye se birşey demem.senki kafana göre takıl......
Allahım. Yardımcın olsun inş hayırlı haberlerini alırızKızlar saat 2 de transferim var, dua edin bana. Çok heyecanliyim. Bugün transferin olacak olan varsa bol şans ❤❤
hayır vitamin ilaçları değil climare forte flaster, estroferm, progestan iğne, coraspin ve prednol verdi. embriyonun tutunmasını sağlayan ilaçlarmış.ne ilaçları verdi hepsi vitamin mi yoksa..
Allahım. Yardımcın olsun inş hayırlı haberlerini alırız
Saat 9 daa 7 tane yumurta toplandı 3 tane büyük varmış içerde onu cok uğraştım ama alamadım dedi sanırım içi boştu onlrn dedi.pazrtesi tarnsfer yapicam dedi yarın yumurta hakkında bilgi vericem dedi. Bnde sordm dondurulmuş mu transfer etsek yoksa taze mi diye oda dedi rahiminin durumu iyi kaldırır taze 5.gün embriyosunu etcm dedi baklm.girdik bekleme sürecine insalah olurdua edin ne olur birsürü ilaç verdi yarın basla kullanmaya dedi
Inslahh çok kötü değil demi 7 yumurta
Gayet güzel tek yumurta bile yeterli önemli olan sağlıklı kaliteli olması inş tutucak içini rahat tutInslahh çok kötü değil demi 7 yumurta
Inslahh sende bir an önce o aşamaya gelirsin cnm 7 toplandı çok kötü değildir umrmHayırlı olsun Canım inş bebişlerin tutunur annesine bekleme sürecin başladı ben daha o aşamaya gelemedim
Ayy inslahh ya çok zor aşamadan geciyrm rabbim yüzümüzü güldürür insalahGayet güzel tek yumurta bile yeterli önemli olan sağlıklı kaliteli olması inş tutucak içini rahat tut
Önce gonal f cnm ilerleyen zamanlarda cetrocide iğne verir belkiKızlar doktordan çıktım günlük 300 lük gonalf yazdı Cumartesi kontrole çağırdı ama sadece gonalf yazdı sizler başka bir şey kullandınız mı?
İnş canım çok zor gerçekten sıkımtı stres bizi mahvetti bakalım inş sonu güzel olur değer çektiklerimize ben bide raporla başladım daha zor geçti Allahtan herşeyin hayırlısı inşAyy inslahh ya çok zor aşamadan geciyrm rabbim yüzümüzü güldürür insalah
hakkında hayırlısı canımKızlar saat 2 de transferim var, dua edin bana. Çok heyecanliyim. Bugün transferin olacak olan varsa bol şans ❤❤
kuzum nasıldı görüşme :) önce böyle başlanıyor zaten :) :) hadi bakalım gelsin bebelerKızlar doktordan çıktım günlük 300 lük gonalf yazdı Cumartesi kontrole çağırdı ama sadece gonalf yazdı sizler başka bir şey kullandınız mı?
Güzeldi kuzum çok şükğrhakkında hayırlısı canım
inşallah olumlu olur
kuzum nasıldı görüşme :) önce böyle başlanıyor zaten :) :) hadi bakalım gelsin bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?