Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

aslında sende ters rahim okusan internetten büyütülcek bişey yok bu sonradan olan bir bozukluk. doğustan gelen değil. rahim bzuklukları hakkında bir cok dr videosunu dinledim ters rahimi söylemiyoalr bile
Sen okuduğunu bildiğini yap.internetten al bilgileri kafaya göre yap.ben sana birşey demedim sende duymadın.oldu bittiiyi bak diyim sana 3 yıl öncr 4 deneme çöpe gitti ve rahim filmi çekildim.gittim lafsma göre ve bunu benden doktor istemedi ben gittim çekildim ve 2 3 doktora da göstereim emin olmak için.o merkeze de haram zıkkım oleun giden zaman ve o kadar ilaç paralsrı ve tedavi paraları.o yüzden ben sana daha da yazmam.burda kimseye se birşey demem.senki kafana göre takıl......

yani şimdi sana hak vermedim niye bu kadar gerildin triplere girdin çözemedim doğrusu garipsin.... (yok kafana göre takıl felan) ben zaten sadece internetten bilgi edindim demiyorum dr'lada görüştüm bana bunu aktardı. yarın x doktoruna giderim oda başka bişey der bende o zaman düşünürüm yazdım sana. okey iyiliğimi istiyosun görmüş geçirmişsin fikir veriyosn ama seni okeylemeyip inernetten bakabilirsin dedim diye bu kadar celallenmene gerek yoktu yani. neyse teşekkürler herşey için allah gönlüne göre versin rabbimm verdiğimiz bu savaşta bizimde yüzümüzü güldürsün.

Saat 9 daa 7 tane yumurta toplandı 3 tane büyük varmış içerde onu cok uğraştım ama alamadım dedi sanırım içi boştu onlrn dedi.pazrtesi tarnsfer yapicam dedi yarın yumurta hakkında bilgi vericem dedi. Bnde sordm dondurulmuş mu transfer etsek yoksa taze mi diye oda dedi rahiminin durumu iyi kaldırır taze 5.gün embriyosunu etcm dedi baklm.girdik bekleme sürecine insalah olur dua edin ne olur birsürü ilaç verdi yarın basla kullanmaya dedi

Allahım. Yardımcın olsun inş hayırlı haberlerini alırız

Ayy inslahh ya çok zor aşamadan geciyrm rabbim yüzümüzü güldürür insalah
İnş canım çok zor gerçekten sıkımtı stres bizi mahvetti bakalım inş sonu güzel olur değer çektiklerimize ben bide raporla başladım daha zor geçti Allahtan herşeyin hayırlısı inş

Dün doktora gittim perşembeye kadar gonal f devam aynı ölçüde dedi 375 perşembe günü gidicem bakalım ne dicek vitamine e devam Dr donduralım diyo ama ben pek istemiyorum herşey yolunda aksi bir durum yoksa dondurulmayı istemiyorum ama bakalım neler olucak

Kızlar saat 2 de transferim var, dua edin bana. Çok heyecanliyim. Bugün transferin olacak olan varsa bol şans ❤❤
hakkında hayırlısı canım
inşallah olumlu olur

Kızlar doktordan çıktım günlük 300 lük gonalf yazdı Cumartesi kontrole çağırdı ama sadece gonalf yazdı sizler başka bir şey kullandınız mı?
kuzum nasıldı görüşme :) önce böyle başlanıyor zaten :) :) hadi bakalım gelsin bebeler

hakkında hayırlısı canım
inşallah olumlu olur

kuzum nasıldı görüşme :) önce böyle başlanıyor zaten :) :) hadi bakalım gelsin bebeler
Güzeldi kuzum çok şükğr iğneleri aldık geldik akşam baslıcaz vurmaya Doktor çok ümitli konuştu insallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…