• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ne bilim ufak bi heyecan var insalah olur ya hepimizin emeklerimiz boşa gitmez insalah size ne zmn tarnsfer olucaktı
Transfer daha belli değil ama doktora sorduğumda şimdilik bir sıkıntı yok ohss olmazsan transferi yaparız dedi aklıma takılan şey acaba taze transfer mi daha iyi yoksa dondurulmuş olan mı size de mi taze transfer yapılacak

Transfer daha belli değil ama doktora sorduğumda şimdilik bir sıkıntı yok ohss olmazsan transferi yaparız dedi aklıma takılan şey acaba taze transfer mi daha iyi yoksa dondurulmuş olan mı size de mi taze transfer yapılacak
5.gün embriyosunu transfer edicem dedi bana taze transfer koycam dediydi en son baklm görücez bnde hiç bilmiyrm dondurulmuş mu iyi tazemi amann doktor ne derse onu yapiym cnm ilk denemem bnm guveniyrm baklm çok memnunum doktrin herşey nasip olacağı varsa zaten olur 😄

5.gün embriyosunu transfer edicem dedi bana taze transfer koycam dediydi en son baklm görücez bnde hiç bilmiyrm dondurulmuş mu iyi tazemi amann doktor ne derse onu yapiym cnm ilk denemem bnm guveniyrm baklm çok memnunum doktrin herşey nasip olacağı varsa zaten olur 😄
Benim de ilk denemem sordum doktora arasında bir fark var mı diye olmadığını söyledi bizde erkek faktörü olduğu için biraz sıkıntılı bakalım yeterli sayıda sperm çıkar mı bilmiyoruz çıkmazsa opu olmayacak

Erkekler genelde korkuyorlar çift olmasından . Ama son kararı bence anne vermeli . Çünkü onları taşıyacak olan sensin . İç sesin ve doktorun ne diyorsa onu yap. Umarım gönlünden geçen olur ☺🙏
insallah hepimizin dua eden ellerimiz bos donmesin. haklisin. ama bakacak benden baskasi olmayacak onun icin biraz dusunceliyiz

Benim de ilk denemem sordum doktora arasında bir fark var mı diye olmadığını söyledi bizde erkek faktörü olduğu için biraz sıkıntılı bakalım yeterli sayıda sperm çıkar mı bilmiyoruz çıkmazsa opu olmayacak
Hımm hadi hayırlısı bizdede benim tek tüpüm tıkalı başka sorun yok iste baklm insalah olur

Merhaba.Gece 12.30 da çatlatma iğnem var.Çarşamba yumurtalarım alınıyor.Bekleyen herkese şimdiden geçmiş olsun.güzel haberler alırız umarım.
Bi de Bitlisteyim.Elimde iki tane pergoveris iğne var isteyenler için.

Merhaba.Gece 12.30 da çatlatma iğnem var.Çarşamba yumurtalarım alınıyor.Bekleyen herkese şimdiden geçmiş olsun.güzel haberler alırız umarım.
Bi de Bitlisteyim.Elimde iki tane pergoveris iğne var isteyenler için.
hayırlı olsun şimdiden transfer sürecine giren arkadaşlarımız artıyor...
bol bol bebiş haberi duyarız inşallah amin.. hayır ile sağlıcakla inşallah amin

Çatlatma iğnesini vurdunuz mu.ovitrelle var benim kendim vurabilir miyim acaba???Benim eşim azosperm.Tese olduk spermler bulundu.Tüp bebek dışında hiç şansımız yok yani .Bitlisteyim.
Saat 9 da sağlı sollu vuruldim bide gonal f vuruldum.komsum vurdu banada bn asla kendime yapamiyrm ya eşim ya komşum vurdu

Çatlatma iğnesini vurdunuz mu.ovitrelle var benim kendim vurabilir miyim acaba???Benim eşim azosperm.Tese olduk spermler bulundu.Tüp bebek dışında hiç şansımız yok yani .Bitlisteyim.
Hayırlısı olsun sizin için de siz kaçta vurundunz 2 ovitrello 1 gonal f aynı anda vurundm

Back