Ben perde ameliyatı oldum ameliyattan önce erken doğum yaptım bebeğim vefat etti perde varken ilk ay hamile kaldım doğumdan perde ameliyatından sonra 3aydir yumurta takibi yapıyorum ovulasyonla ama olmadı sizce bana yardımcı ola bilirmi ameliyatta başka sorun oluşmuşsa anlarmi Ahmet yalinkaya nasilUğur değer
bana da 2 embriyo transfer edilecek ama doktor ikiz olma olasılığı hep %30 dur dedi . Zor bir karar hayırlısı ne ise o olsun :)insallah hepimizin dua eden ellerimiz bos donmesin. haklisin. ama bakacak benden baskasi olmayacak onun icin biraz dusunceliyiz
Kalp şeklindeydi bir de yapışıklık vardı
Çok şükür bnmde bittiHayırlısı.Benim 12.30 da.Birazdan işte.Benim ilaç tedavim bitti bir tek iğneyi vurulacağım
Ahmet yalınkaya nasıl bilmiyrm hiç duymadım görmedim tüp bebek uzmanı mi oda riskli gebeliklere fln bakiyrmu iyi araştırın.ama uğur hocada herşeyi duydum gördüm hastanede tek afişi asılan o bnm de dikkatimi çekmişti basta sen memnunsan konuşmalarından anlrsn illaki net bişy soyluyrmu diyeBen perde ameliyatı oldum ameliyattan önce erken doğum yaptım bebeğim vefat etti perde varken ilk ay hamile kaldım doğumdan perde ameliyatından sonra 3aydir yumurta takibi yapıyorum ovulasyonla ama olmadı sizce bana yardımcı ola bilirmi ameliyatta başka sorun oluşmuşsa anlarmi Ahmet yalinkaya nasil
Onu kim dedi sana.ok tüpler yok bende de yoktu.eğer rahimde şekilsek bir bozukluk varsa ki bende vardı.ben 2 3 ameliyat ile bende de tersti düzeltildi.gebe kalırsın ileri aşamada sıkıntı.düşük vs çocukta şekilsek bosukluk gibi.iyi bu işin uzmanı.düşük risk ile ilgili peof lardan yardım almanı öneririm.bence yanlış bilgi verilmişbnm tüplerim yok. ama rahmim ters oda gebeliğe engel değilmiş
Onu kim dedi sana.ok tüpler yok bende de yoktu.eğer rahimde şekilsek bir bozukluk varsa ki bende vardı.ben 2 3 ameliyat ile bende de tersti düzeltildi.gebe kalırsın ileri aşamada sıkıntı.düşük vs çocukta şekilsek bosukluk gibi.iyi bu işin uzmanı.düşük risk ile ilgili peof lardan yardım almanı öneririm.bence yanlış bilgi verilmiş
Ben diyim sen araştır şimdi kadın doğumcular da ayrılmış durum da histereskopi de iyi olan var.düşük riskli gebelik takibi yapanı var.valla ben 2 doktor bu sıkıntı yaşatır dedi arka arkaya histereskopi ve laproskopi oldum düzeldi.eski halini aldı.o şekilde başlayamadım.ama hani riske atma araştırinternetten okudumda da aynı şeyler yazıyordu. tüp bebek denediğim docent dr dedi. hamile kaldıgında bebek yerleştikçe düzelir dedi
Ben diyim sen araştır şimdi kadın doğumcular da ayrılmış durum da histereskopi de iyi olan var.düşük riskli gebelik takibi yapanı var.valla ben 2 doktor bu sıkıntı yaşatır dedi arka arkaya histereskopi ve laproskopi oldum düzeldi.eski halini aldı.o şekilde başlayamadım.ama hani riske atma araştır
Ankara recai pabuçcu izmir de şaban adakan sürekşi antalyaya geldiğinde o tedavimi de yaptı.o farketti.ama recai papuçcu düzelttihangi dr gidiyorsun. seni anlıyorum ama şekil bozukluklarımız farklı operasyon gerektircek bir durum yok şimdilik. eğer yeniden tüp bebeğe basladıgımda dr onerirse düşünürüm.
Bak burda ki arkadaşlar da okur senin yazdıklarını benim durumumda olan 3 5 arkadaş vardı.istersen bekle onlarda görüp yazacaktır sanahangi dr gidiyorsun. seni anlıyorum ama şekil bozukluklarımız farklı operasyon gerektircek bir durum yok şimdilik. eğer yeniden tüp bebeğe basladıgımda dr onerirse düşünürüm.
Neden rahim dinlendirme yapılıyor peki bu ay bende aynı durumdayım ama benim doktorum daha iyi olacak dedi sadece.Slm kızlar ben girmeyeli transfer olanlar ,transferi yaklaşanlar , yeni tedaviye başlayanlar çoğalmış . İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz . Benim de yarın kontrolüm var artık transfer tarihini verir inşallah doktorum 2 aydır rahim dinlendirmedeydim sona gelmişizdir umarım☺
recai papuçcu
aslında sende ters rahim okusan internetten büyütülcek bişey yok bu sonradan olan bir bozukluk. doğustan gelen değil. rahim bzuklukları hakkında bir cok dr videosunu dinledim ters rahimi söylemiyoalr bileBak burda ki arkadaşlar da okur senin yazdıklarını benim durumumda olan 3 5 arkadaş vardı.istersen bekle onlarda görüp yazacaktır sana
ben de pko görünümü var hafif, o yüzden 26 yumurta toplandı ohss riskine karşın .Bir de dondurulmuş her zaman daha iyi dedi. sürekli kontrol ediyor karın içi ve rahim temiz görünene kadar .bugün şükür herşey çok güzel dedi 17 temmuza transfer günü verdi . Emin olun dinlenme daha iyi içiniz rahat olsunNeden rahim dinlendirme yapılıyor peki bu ay bende aynı durumdayım ama benim doktorum daha iyi olacak dedi sadece.
ne ilaçları verdi hepsi vitamin mi yoksa..Merhabalar. Benim de 15 haziranda Ankara'da transferim olacak. İlk denemede taze transfer yapılmıştı. Bu sefer dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edilecek. Bir sürü ilaç verdi doktorum. Umarım hepimizin emekleri karşılığını bulur
Benim izlememe gerek yok arkadaşım sen bildiğini yap o zaman ne diyimaslında sende ters rahim okusan internetten büyütülcek bişey yok bu sonradan olan bir bozukluk. doğustan gelen değil. rahim bzuklukları hakkında bir cok dr videosunu dinledim ters rahimi söylemiyoalr bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?