Merhabalar, çok iyi yapmışsınız insallah en yakin zamanda bebeklerimize kavusuruz.Merhabalar arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Sayısız çatlatma iğnesi 2 aşılama tedavisi sonrasında tüp bebek tedavime başladım. Önümüzdeki hafta yumurta toplamam var pko oldugu için 1 ay rahim dinlendirme olacak temmuzda bi aksilik olmazsa transferim olacak(lütfen erken başlamışsın vs demeyin )
OlsunBir an S sevgiliseyyah sordu sanıp ona nereyi seçecek olursanız olsun inşallah güzel bir süreç olur yazmışımkarışıklık olmuş size yazdım sanıyorum inşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan kavuştursun bebeğinii
Yok cnm bnm tek tüpüm kapalı sıkıntı sadece buYumurtaların gelişene cvp verene kadar canım herkesin farklı benim 14 gün sürdü gonalf 375 vurmuştum. Fsh de gayet iyi rakam sizde erkek faktörü mü?
İnşaşlah canım , sıkıntı yok bende merkez konusunda kararsızım zatenBir an S sevgiliseyyah sordu sanıp ona nereyi seçecek olursanız olsun inşallah güzel bir süreç olur yazmışımkarışıklık olmuş size yazdım sanıyorum inşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan kavuştursun bebeğinii
Canim iyimisin peki simdi..lutfen rahat ol..kendini telkin et..butun bu streslerin bir cogu ilaclardan olabilir. Ilaclardandir de..telkin et..bisey olmamistir korkmaa lutfen..kendini toparlaa..Kızlar çok üzgünüm dün esimle transferden sonra eve gelince çok büyük tartışma yaşadık çok üzgünüm gitti yavrularımo kadar stres ağlamaya tutunacaklarini hiç zannetmiyorum çok üzgünüm atamıyorum üstümden
Nasılım bilmiyorum canım sadece çok üzgünüm saçma sapan nedenlerden değer miydi diyorum onca emek inşallah birşey olmamıştır onlaraCanim iyimisin peki simdi..lutfen rahat ol..kendini telkin et..butun bu streslerin bir cogu ilaclardan olabilir. Ilaclardandir de..telkin et..bisey olmamistir korkmaa lutfen..kendini toparlaa..
Ya tatlim olacagi varsaaa oluyoo.forumdada var stres yasiyo bi cok bayan..ama bebeislerinide aliyolar kucaklrinaa..sen rahat tut icini sadece uzun sure surdurme lutfen..sakin ol...yuruyuse felan cik..temiz hava iyi geliyo..Nasılım bilmiyorum canım sadece çok üzgünüm saçma sapan nedenlerden değer miydi diyorum onca emek inşallah birşey olmamıştır onlara
İnşallah canım moral oldun bana. Umarım güzel olur. Yoksa hep içimize dert olacak birbirimizi suclayacagizYa tatlim olacagi varsaaa oluyoo.forumdada var stres yasiyo bi cok bayan..ama bebeislerinide aliyolar kucaklrinaa..sen rahat tut icini sadece uzun sure surdurme lutfen..sakin ol...yuruyuse felan cik..temiz hava iyi geliyo..merak etme bebsin sirf annesi biraz uzuldu diye seni birakmaz..
Bu benim 2. Denemem canim..ilkinde annem geldi 10 gun yanimdaydi..yerimden kalkmadim..ama negatif oldu..2. Sinde annemi cagirmicam dedimm kendi kendime daha dogrusu gunluk hayatima devam edicem dedim..esimle anlasma yaptik ilk 3 gun..bana yardim etcek destek olcak ve beni gericek hareketlerden uzak durucak..ve hatta ve hatta bana pozitif cumlelelr kurcak diye...sonrasinda nemi oldu saolsun uydu..az uymicak gibi olursaa..annemi cagircam bak diyip tehdit ettimBen ilk kez bu kadar duygusallastim transfer masasına yatinca ağlamaya başladım zaten eşimden bu süreçte daha çok yanımda olmasını beklerdim ama yanımda olmayı bırak inanılmaz gerdi beni.
Güzel taktikmis aslındaBu benim 2. Denemem canim..ilkinde annem geldi 10 gun yanimdaydi..yerimden kalkmadim..ama negatif oldu..2. Sinde annemi cagirmicam dedimm kendi kendime daha dogrusu gunluk hayatima devam edicem dedim..esimle anlasma yaptik ilk 3 gun..bana yardim etcek destek olcak ve beni gericek hareketlerden uzak durucak..ve hatta ve hatta bana pozitif cumlelelr kurcak diye...sonrasinda nemi oldu saolsun uydu..az uymicak gibi olursaa..annemi cagircam bak diyip tehdit ettim
Bu cumle esim icin sihirli bir cumle..cok sukur suana kadar bisey olmadi ama..ben kendim nasilim strese girmeye basladim.. yani guzel ALLAHim bizleri hamile kilicak..mutlu olalim hep@birasdan dikkatim dagilsin diye tekzene gidicem mesela..saksi alicam..fidelerim var onlari ekicemm...sende dikkatini dagit...korkmaa..
Tutunma hemen olmaz 3 5 6 günler olur zaten bu günlere dikkat etmen lazım.hani derler ya tutunma kanaması.öyle hemen transfer etti tutunacak diye birşey yok.ayrıca stresten ay tutunmayavak ay tutundu mu.yok acaba ne yspıyorlar deme.koy aysk altına 2 yastık biraz aykların yatarken yüksekte olsun.kısa yüeüyüş kan dolaşımı için yeter.stresten uzak.eşinle tartışıyorsan annene git orda kal derim.stres olmamalıGüzel taktikmis aslındainşallah güzel olur kuzum bende ilk 2 transferim de çok dinlemedim kendimi ama gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor.
Benim tüplerim yok onun için tüp bebek yapıyoruz. Rahimde de sıkıntı vardı giderildi.Sizde sıkıntı neydi şuan geliyrmsnz uğur hocaya
hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşursun canım inşallah aminSelam, 10 haziran transfer günüm, saat 2 de yapılacak dedi. Çok heyecanlandım. Allahim sen nasip et. Amin..
Merhaba canim bende haziran adetiyle başlayacağım nasipse. Irtibatta olalim bu surecte insan kendine yoldas ariyor.Merhabalar bende haziran adetimle başlıyorum tüp bebeğe.Süreç hakkında çok bilgim yok, ilk tedavim forumda paylaşımları takip ediyorum.
Aynen canım bizi en iyi biz anlarız irtibatta olalım.Merhaba canim bende haziran adetiyle başlayacağım nasipse. Irtibatta olalim bu surecte insan kendine yoldas ariyor.
Merhaba Şişli Memorial ilk tedavim olucak. Bütün merkezlere hatta İstanbula yabancıyım. Forumda ki olumlu yorumlar ve 1 arkadaşımın Semra hanımla olumlu tecrübesinden dolayı seçtim.Arkadaşlar hagi merkezde hangi doktorlara tüp bebek yaptırdıgınızı da yazar mısınız ben 3. Denemem için merkez ve doktor araştırıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?