Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi şehirdesin canımArkadaşlar hagi merkezde hangi doktorlara tüp bebek yaptırdıgınızı da yazar mısınız ben 3. Denemem için merkez ve doktor araştırıyorum da
Ayyy böyle konuşan birine adeta hasret kalmışım Benim annem babam ablam biliyor. Eşimin tarafından kimse bilmiyor. Bilmemelerine rağmen otuz tane laf duyuyorum. Bilseler bide neler yaparlar derler kim bilir. İnşAllah birbirimize güzel haberlerimizi veririzMerhabalar, çok iyi yapmışsınız insallah en yakin zamanda bebeklerimize kavusuruz.
Etrafinizda konusanlar karşı kapatın kulaklarınızı duymayın onları hatta çokta onlarla paylaşım yapmayın. Sizi kötü etkileyenleri enerjisi kötü olanları uzaklastirin. Herkes konuşur, ne hissettiğini düşünmez. Ben de 5 yıllık evliyim 4 buçuk sene oldu bebek istiyoruz hiç gebelik oluşmadı. Ilk transferimiz yapıyoruz. Etrafımdaki insanlar hala daha erken değil mi diyorlar, 31 yaşındayız yaşın genç erken değil mi diyorlar. Yanı konuşan insanlar hep konusuyor, siz nasıl hissediyorsanız o şekilde devam edin
Görüşmeye gittiğim bir doktor bile bekle ne olacak istiyor musun çocuk olur amh ın iyi diyor. Peki kesin olur diyor musunuz dedim ağzını aramak için kesin demiyorum dedi bende o zaman olmazsa zaman kaybım olacak dedim evet dedi ay bi doktordan bunu duymak sinirlerimi çok bozmuştu.Başlamakla çok iyi yapmışsın neden vakit kaybedesin ki? Evliliğimin 1. Yılından sonra başlamıştım bende şuan 3. Yılındayım. Banada erken vs diyenler olmuştu seni de bıktırmışlar anlaşılan. Hadi bakalım sağlıklı dolu yumurtalar olsun inşallah
Şimdi iğneler bittikten sonra yumurtalar toplanıyor ya yumurtalar toplandıktan sonra olağandışı polip yani yumurta büyüyebiliyor ilaçların etkisiyle. Eğer 1 ay ara vermeden koyarlarsa gebelikle oluştuğu gibi o poliplerde kalacak adet görmediğimiz için gebelikte bizim açınızdan sıkıntılı bir süreç yaratacağı için riske atmayıp 2. Adette o poliplerin çatlayıp gitmesi için beklemeye alıyorlar.Peki neden 1 ay ara veriyoruz pko olduğu için sebep ne tam anlayamadım bileğiniz var mı?
merhaba ben ilk tedavimi Ankarada olmuştum şimdi tekrardan önümüzdeki hafta inşallah Ankara da tedaviye başlayacağımMerhaba kızlar, ankarada tedavi gören var mı aranızda.
Hangi ilk tedavinizi hangi merkezde oldunuz. Ve şimdi hangi merkezi tercih edeceksiniz. Bende araştırıyorum, fakat kafam biraz karışık çok fazla merkez var. Benim ilk olacak bu yüzden fazla heyecanliyim sanırımmerhaba ben ilk tedavimi Ankarada olmuştum şimdi tekrardan önümüzdeki hafta inşallah Ankara da tedaviye başlayacağım
Genartta oldum ilk tedavimi şükür 5 yaşında bir kızım var, şimdi tekrar orada deneyeceğiz inşallahHangi ilk tedavinizi hangi merkezde oldunuz. Ve şimdi hangi merkezi tercih edeceksiniz. Bende araştırıyorum, fakat kafam biraz karışık çok fazla merkez var. Benim ilk olacak bu yüzden fazla heyecanliyim sanırım
Allah bağışlasın kızınızı , ben de novart ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım inşallah hepiniz hakkında hayırlısı olur.Genartta oldum ilk tedavimi şükür 5 yaşında bir kızım var, şimdi tekrar orada deneyeceğiz inşallah
Amin canım Allah yardımcımız olsunAllah bağışlasın kızınızı , ben de novart ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım inşallah hepiniz hakkında hayırlısı olur.
Yaa ne kadar saçma cidden. Biz derdinize derman olsun diye gidiyoruz doktorlara. Ne zaman bekleyeceğiz ne zaman çocuk yapacağız bunu sormaya gitmiyoruz böyle istisna doktorlar olabiliyor takılmamaya çalış kuzucum. Bizimde sinirlerimizi hoplatan bir doktor olmuştu o geldi aklıma o yüzden anlıyorum seniGörüşmeye gittiğim bir doktor bile bekle ne olacak istiyor musun çocuk olur amh ın iyi diyor. Peki kesin olur diyor musunuz dedim ağzını aramak için kesin demiyorum dedi bende o zaman olmazsa zaman kaybım olacak dedim evet dedi ay bi doktordan bunu duymak sinirlerimi çok bozmuştu.
İnşallah son denemen olur bebeğine kavuşursun. Bahçecide Cem beye gidiyorum benArkadaşlar hagi merkezde hangi doktorlara tüp bebek yaptırdıgınızı da yazar mısınız ben 3. Denemem için merkez ve doktor araştırıyorum da
pembe cnm ilk denemen miİnşallah son denemen olur bebeğine kavuşursun. Bahçecide Cem beye gidiyorum ben
Teşekkür ederim canım içime su serptin aslında sorunlu bir iliskimiz yok sadece son embriyolarimiz olduğu için ikimiz de gerildik galiba. Annem çok uzak bebeğim gidemem ben memurum güneydoğu daTutunma hemen olmaz 3 5 6 günler olur zaten bu günlere dikkat etmen lazım.hani derler ya tutunma kanaması.öyle hemen transfer etti tutunacak diye birşey yok.ayrıca stresten ay tutunmayavak ay tutundu mu.yok acaba ne yspıyorlar deme.koy aysk altına 2 yastık biraz aykların yatarken yüksekte olsun.kısa yüeüyüş kan dolaşımı için yeter.stresten uzak.eşinle tartışıyorsan annene git orda kal derim.stres olmamalı
Hayırlısı olsun inşallah Bebeğine ilk denemede kavuşursun ben Ankara Bahçecide denedim ilk kimyasal gebelikle sonuçlandı ama Berfu hanım da iyi bir doktordu.Merhaba Şişli Memorial ilk tedavim olucak. Bütün merkezlere hatta İstanbula yabancıyım. Forumda ki olumlu yorumlar ve 1 arkadaşımın Semra hanımla olumlu tecrübesinden dolayı seçtim.
Hatay/Antakyahangi şehirdesin canım
İlk deneme Bahçecide oldum kimyasal gebelik oldu bu bir başarı değil sanırım. Tekrar orada denemeli miyim bilmiyorum?Merhaba kızlar, ankarada tedavi gören var mı aranızda.
Amin güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah senin de öyle olur canımİnşallah son denemen olur bebeğine kavuşursun. Bahçecide Cem beye gidiyorum ben