• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Anladım canım. Hayırlısı olsun. Ben de sizinle aynı doktora gidiyorum. Sizi takip edeceğim bu yüzden. Ben de taze transfer istiyorum ama doktor neyi uygun görürse artık. Gerçi benim tedavim uzun soluklu olacak. Sonbaharda olacak hesaplamama göre. Umarım yüzümüz güler bu tedavilerde ve son olur. Sizin de yanılmıyorsam rahimde sıkıntı vardı değil mi?
Bnm tek tüpüm tıkalı cnm diğeri hiç bi şekilde açılmıyor o yüzden 6 ayfa geçti ameliyat olalı normalde 6 ay icin de gebe kalmam gerekiyordu kadı doktor direk tüp bebeği önerdi iste baklm😍

Anladım canım. Hayırlısı olsun. Ben de sizinle aynı doktora gidiyorum. Sizi takip edeceğim bu yüzden. Ben de taze transfer istiyorum ama doktor neyi uygun görürse artık. Gerçi benim tedavim uzun soluklu olacak. Sonbaharda olacak hesaplamama göre. Umarım yüzümüz güler bu tedavilerde ve son olur. Sizin de yanılmıyorsam rahimde sıkıntı vardı değil mi?
Sizde sıkıntı neydi şuan geliyrmsnz uğur hocaya

Bnm tek tüpüm tıkalı cnm diğeri hiç bi şekilde açılmıyor o yüzden 6 ayfa geçti ameliyat olalı normalde 6 ay icin de gebe kalmam gerekiyordu kadı doktor direk tüp bebeği önerdi iste baklm😍

bnmde öleydi. diğer tüpümde yumurta takılı kaldı kist olustu 2sinide aldılar 1 tüp bebek denedim oda olmadı

0 06mucize canım seninle konuşmuştuk transfer olmuşsun hayırlı olsun , ben inanıyorum inşallah bu Sefer tutacak :anneadayı:

Kızlar merk ettiğim biz bu gonal f igneleri ne zmna kdr vurulcz hemen hemen herkes kaçıncı gününe kdr vurndu yani bu süreç bitene kadr doktor sürekli bu iğnelerden mi vericek yoksa transferden sonra yada yumurta toplanınca başka ignerlde verickmi ilk defa olduğu icin merk ediyrm

Back