Nasipse her türlü olacak zaten , sen içini ferah tutHayırlısı canım inşallah. Moral olarak kötü bir gün geçirdim tutunursa mucize olacak bakalım
Allah razı olsun canımNasipse her türlü olacak zaten , sen içini ferah tut
Daha biz başlamadık canım , eşimin tedavisiyle ilgili olumsuzluklar oldu ve araya corona girdi tabini .Şu an eşimin durumu düzeliyor , temmuzda başlayacağız yüksek ihtimal .Ama ben hala merkez konusuna karar veremedim .Bahçeci memorial arasında gidip geliyorumAllah razı olsun canımsen ne yaptın ne zaman transfer
Yumurtaların gelişene cvp verene kadar canım herkesin farklı benim 14 gün sürdü gonalf 375 vurmuştum. Fsh de gayet iyi rakam sizde erkek faktörü mü?Kızlar merk ettiğim biz bu gonal f igneleri ne zmna kdr vurulcz hemen hemen herkes kaçıncı gününe kdr vurndu yani bu süreç bitene kadr doktor sürekli bu iğnelerden mi vericek yoksa transferden sonra yada yumurta toplanınca başka ignerlde verickmi ilk defa olduğu icin merk ediyrm
Herkesin değişir iğne kullanma süresi. Gonal-F yumurta büyütme aşamasında kullanılıyor yani opuya kadar. Opudan önce bitiyor Gonal-F kullanımı. Mesela ben 8 gün 225 ıu kullanmıştım. Transfer sonrası bazı doktorlar progestan iğne verebiliyor yada pıhtı sorunu olanlar kan sulandırıcı kullanıyor yani transfer sonrası iğne kullanıp kullanmayacağın yada hangi ilaçları kullanacağın bunlarda değişir. Bende transfer aşamasını yaşayıp göreceğim.Kızlar merk ettiğim biz bu gonal f igneleri ne zmna kdr vurulcz hemen hemen herkes kaçıncı gününe kdr vurndu yani bu süreç bitene kadr doktor sürekli bu iğnelerden mi vericek yoksa transferden sonra yada yumurta toplanınca başka ignerlde verickmi ilk defa olduğu icin merk ediyrm
Biz Memorial i tercih ettik.Ama sorunumuz farklı bizim.Kızlar temmuzda nasipse tüp bebeğe başlayacağız .Ama çok kararsızım bahçeci ve Memorial arasında .Sorunumuz erkek infertilitesi .
amh değerleri yaşa göre değişiyor ama 1 in üstünde olması gerekior 1 in altında olursda problemBnm fSh 5.88 iyimi sizce doktor guzl dedi benden daha tecrübeli olanlara var aramızda amh kac olmasi gerekiyor normal sartlrda
İstanbul zeynep kamil canım sen
Merhaba bende 3 yıllık evliyim pko olduğu için önümüzdeki hafta adetimle sürece başlayacağız. 1 ay ara verip transferim yapılacak. Tüp bebek sürecine hazır hissediyorsanız neden erken olsun ki bence.Merhabalar arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Sayısız çatlatma iğnesi 2 aşılama tedavisi sonrasında tüp bebek tedavime başladım. Önümüzdeki hafta yumurta toplamam var pko oldugu için 1 ay rahim dinlendirme olacak temmuzda bi aksilik olmazsa transferim olacak(lütfen erken başlamışsın vs demeyin )
Bende bu ikisi arasında kalmıştım sonra bahçeciye karar vermiştim. Bizimde sorunumuz erkek faktörlü. Transfer hazırlığı aşamasındayım şuan geldiğim noktaya kadar olan kısımdan gayet memnunum ve güveniyorumKızlar temmuzda nasipse tüp bebeğe başlayacağız .Ama çok kararsızım bahçeci ve Memorial arasında .Sorunumuz erkek infertilitesi .
Peki neden 1 ay ara veriyoruz pko olduğu için sebep ne tam anlayamadım bileğiniz var mı?Merhabalar arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Sayısız çatlatma iğnesi 2 aşılama tedavisi sonrasında tüp bebek tedavime başladım. Önümüzdeki hafta yumurta toplamam var pko oldugu için 1 ay rahim dinlendirme olacak temmuzda bi aksilik olmazsa transferim olacak(lütfen erken başlamışsın vs demeyin )
İnşallah hep memnun kalır,sağlıkla bebeğinize kavuşursunuzBende bu ikisi arasında kalmıştım sonra bahçeciye karar vermiştim. Bizimde sorunumuz erkek faktörlü. Transfer hazırlığı aşamasındayım şuan geldiğim noktaya kadar olan kısımdan gayet memnunum ve güveniyorum
Başlamakla çok iyi yapmışsın neden vakit kaybedesin ki? Evliliğimin 1. Yılından sonra başlamıştım bendeMerhabalar arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Sayısız çatlatma iğnesi 2 aşılama tedavisi sonrasında tüp bebek tedavime başladım. Önümüzdeki hafta yumurta toplamam var pko oldugu için 1 ay rahim dinlendirme olacak temmuzda bi aksilik olmazsa transferim olacak(lütfen erken başlamışsın vs demeyin )
Amiin inşallah, nereyi seçecek olursanız olun inşallah sizde sorunsuz güzel bir süreç yaşarsınız.İnşallah hep memnun kalır,sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
Teşekkür ederim canım , inşallah ilk denemede gelir bebişinBende bu ikisi arasında kalmıştım sonra bahçeciye karar vermiştim. Bizimde sorunumuz erkek faktörlü. Transfer hazırlığı aşamasındayım şuan geldiğim noktaya kadar olan kısımdan gayet memnunum ve güveniyorum
Bir an S sevgiliseyyah sordu sanıp ona nereyi seçecek olursanız olsun inşallah güzel bir süreç olur yazmışımTeşekkür ederim canım , inşallah ilk denemede gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?