Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bnm fSh 5.88 iyimi sizce doktor guzl dedi benden daha tecrübeli olanlara var aramızda amh kac olmasi gerekiyor normal sartlrda

Allah razı olsun canım sen ne yaptın ne zaman transfer
Daha biz başlamadık canım , eşimin tedavisiyle ilgili olumsuzluklar oldu ve araya corona girdi tabini .Şu an eşimin durumu düzeliyor , temmuzda başlayacağız yüksek ihtimal .Ama ben hala merkez konusuna karar veremedim .Bahçeci memorial arasında gidip geliyorum

Yumurtaların gelişene cvp verene kadar canım herkesin farklı benim 14 gün sürdü gonalf 375 vurmuştum. Fsh de gayet iyi rakam sizde erkek faktörü mü?

Herkesin değişir iğne kullanma süresi. Gonal-F yumurta büyütme aşamasında kullanılıyor yani opuya kadar. Opudan önce bitiyor Gonal-F kullanımı. Mesela ben 8 gün 225 ıu kullanmıştım. Transfer sonrası bazı doktorlar progestan iğne verebiliyor yada pıhtı sorunu olanlar kan sulandırıcı kullanıyor yani transfer sonrası iğne kullanıp kullanmayacağın yada hangi ilaçları kullanacağın bunlarda değişir. Bende transfer aşamasını yaşayıp göreceğim.

Merhabalar arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Sayısız çatlatma iğnesi 2 aşılama tedavisi sonrasında tüp bebek tedavime başladım. Önümüzdeki hafta yumurta toplamam var pko oldugu için 1 ay rahim dinlendirme olacak temmuzda bi aksilik olmazsa transferim olacak (lütfen erken başlamışsın vs demeyin )

Merhaba bende 2. Gebelik için yıllardır uğraşıyorum. 2 aşılama bir çok kez yumurta takibi denedik. Olmayınca tüp bebek deneyeceğiz. Bu ay görüşmeye gideceğim. Adetin 2. Günü. Bilinen bir sebebi yok olmayışının. Dr tüp bebek yapalım derse hemen bu ay yapar mı sizce. Yoksa bir kaç ay sürüyor mu işlemler

Merhaba bende 3 yıllık evliyim pko olduğu için önümüzdeki hafta adetimle sürece başlayacağız. 1 ay ara verip transferim yapılacak. Tüp bebek sürecine hazır hissediyorsanız neden erken olsun ki bence.

Kızlar temmuzda nasipse tüp bebeğe başlayacağız .Ama çok kararsızım bahçeci ve Memorial arasında .Sorunumuz erkek infertilitesi .
Bende bu ikisi arasında kalmıştım sonra bahçeciye karar vermiştim. Bizimde sorunumuz erkek faktörlü. Transfer hazırlığı aşamasındayım şuan geldiğim noktaya kadar olan kısımdan gayet memnunum ve güveniyorum

Peki neden 1 ay ara veriyoruz pko olduğu için sebep ne tam anlayamadım bileğiniz var mı?

Başlamakla çok iyi yapmışsın neden vakit kaybedesin ki? Evliliğimin 1. Yılından sonra başlamıştım bende şuan 3. Yılındayım. Banada erken vs diyenler olmuştu seni de bıktırmışlar anlaşılan. Hadi bakalım sağlıklı dolu yumurtalar olsun inşallah

Teşekkür ederim canım , inşallah ilk denemede gelir bebişin

Teşekkür ederim canım , inşallah ilk denemede gelir bebişin
Bir an S sevgiliseyyah sordu sanıp ona nereyi seçecek olursanız olsun inşallah güzel bir süreç olur yazmışım karışıklık olmuş size yazdım sanıyorum inşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan kavuştursun bebeğinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…