• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhabalar arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Sayısız çatlatma iğnesi 2 aşılama tedavisi sonrasında tüp bebek tedavime başladım. Önümüzdeki hafta yumurta toplamam var pko oldugu için 1 ay rahim dinlendirme olacak temmuzda bi aksilik olmazsa transferim olacak 🤗 (lütfen erken başlamışsın vs demeyin )
Merhabalar, çok iyi yapmışsınız insallah en yakin zamanda bebeklerimize kavusuruz.
Etrafinizda konusanlar karşı kapatın kulaklarınızı duymayın onları hatta çokta onlarla paylaşım yapmayın. Sizi kötü etkileyenleri enerjisi kötü olanları uzaklastirin. Herkes konuşur, ne hissettiğini düşünmez. Ben de 5 yıllık evliyim 4 buçuk sene oldu bebek istiyoruz hiç gebelik oluşmadı. Ilk transferimiz yapıyoruz. Etrafımdaki insanlar hala daha erken değil mi diyorlar, 31 yaşındayız yaşın genç erken değil mi diyorlar. Yanı konuşan insanlar hep konusuyor, siz nasıl hissediyorsanız o şekilde devam edin🙏

Bir an S sevgiliseyyah sordu sanıp ona nereyi seçecek olursanız olsun inşallah güzel bir süreç olur yazmışım 😁 karışıklık olmuş size yazdım sanıyorum 😁 inşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan kavuştursun bebeğinii🌸
İnşaşlah canım , sıkıntı yok bende merkez konusunda kararsızım zaten 🤣

Kızlar çok üzgünüm dün esimle transferden sonra eve gelince çok büyük tartışma yaşadık çok üzgünüm gitti yavrularım 😭 o kadar stres ağlamaya tutunacaklarini hiç zannetmiyorum çok üzgünüm atamıyorum üstümden 😭

Kızlar çok üzgünüm dün esimle transferden sonra eve gelince çok büyük tartışma yaşadık çok üzgünüm gitti yavrularım 😭 o kadar stres ağlamaya tutunacaklarini hiç zannetmiyorum çok üzgünüm atamıyorum üstümden 😭
Canim iyimisin peki simdi..lutfen rahat ol..kendini telkin et..butun bu streslerin bir cogu ilaclardan olabilir. Ilaclardandir de..telkin et..bisey olmamistir korkmaa lutfen..kendini toparlaa..🤗🤗

Canim iyimisin peki simdi..lutfen rahat ol..kendini telkin et..butun bu streslerin bir cogu ilaclardan olabilir. Ilaclardandir de..telkin et..bisey olmamistir korkmaa lutfen..kendini toparlaa..🤗🤗
Nasılım bilmiyorum canım sadece çok üzgünüm saçma sapan nedenlerden değer miydi diyorum onca emek inşallah birşey olmamıştır onlara 😔

Nasılım bilmiyorum canım sadece çok üzgünüm saçma sapan nedenlerden değer miydi diyorum onca emek inşallah birşey olmamıştır onlara 😔
Ya tatlim olacagi varsaaa oluyoo.forumdada var stres yasiyo bi cok bayan..ama bebeislerinide aliyolar kucaklrinaa..sen rahat tut icini sadece uzun sure surdurme lutfen..sakin ol...yuruyuse felan cik..temiz hava iyi geliyo..🤗🤗merak etme bebsin sirf annesi biraz uzuldu diye seni birakmaz..🤗🤗

Ben ilk kez bu kadar duygusallastim transfer masasına yatinca ağlamaya başladım zaten eşimden bu süreçte daha çok yanımda olmasını beklerdim ama yanımda olmayı bırak inanılmaz gerdi beni.

Ya tatlim olacagi varsaaa oluyoo.forumdada var stres yasiyo bi cok bayan..ama bebeislerinide aliyolar kucaklrinaa..sen rahat tut icini sadece uzun sure surdurme lutfen..sakin ol...yuruyuse felan cik..temiz hava iyi geliyo..🤗🤗merak etme bebsin sirf annesi biraz uzuldu diye seni birakmaz..🤗🤗
İnşallah canım moral oldun bana. Umarım güzel olur. Yoksa hep içimize dert olacak birbirimizi suclayacagiz

Ben ilk kez bu kadar duygusallastim transfer masasına yatinca ağlamaya başladım zaten eşimden bu süreçte daha çok yanımda olmasını beklerdim ama yanımda olmayı bırak inanılmaz gerdi beni.
Bu benim 2. Denemem canim..ilkinde annem geldi 10 gun yanimdaydi..yerimden kalkmadim..ama negatif oldu..2. Sinde annemi cagirmicam dedimm kendi kendime daha dogrusu gunluk hayatima devam edicem dedim..esimle anlasma yaptik ilk 3 gun..bana yardim etcek destek olcak ve beni gericek hareketlerden uzak durucak..ve hatta ve hatta bana pozitif cumlelelr kurcak diye...sonrasinda nemi oldu saolsun uydu..az uymicak gibi olursaa..annemi cagircam bak diyip tehdit ettim :halay: :halay: :halay:
Bu cumle esim icin sihirli bir cumle..cok sukur suana kadar bisey olmadi ama..ben kendim nasilim strese girmeye basladim.. yani guzel ALLAHim bizleri hamile kilicak..🤗🤗mutlu olalim hep@birasdan dikkatim dagilsin diye tekzene gidicem mesela..saksi alicam..fidelerim var onlari ekicemm...sende dikkatini dagit...korkmaa..

Bu benim 2. Denemem canim..ilkinde annem geldi 10 gun yanimdaydi..yerimden kalkmadim..ama negatif oldu..2. Sinde annemi cagirmicam dedimm kendi kendime daha dogrusu gunluk hayatima devam edicem dedim..esimle anlasma yaptik ilk 3 gun..bana yardim etcek destek olcak ve beni gericek hareketlerden uzak durucak..ve hatta ve hatta bana pozitif cumlelelr kurcak diye...sonrasinda nemi oldu saolsun uydu..az uymicak gibi olursaa..annemi cagircam bak diyip tehdit ettim :halay: :halay: :halay:
Bu cumle esim icin sihirli bir cumle..cok sukur suana kadar bisey olmadi ama..ben kendim nasilim strese girmeye basladim.. yani guzel ALLAHim bizleri hamile kilicak..🤗🤗mutlu olalim hep@birasdan dikkatim dagilsin diye tekzene gidicem mesela..saksi alicam..fidelerim var onlari ekicemm...sende dikkatini dagit...korkmaa..
Güzel taktikmis aslında 😂 inşallah güzel olur kuzum bende ilk 2 transferim de çok dinlemedim kendimi ama gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor.

Güzel taktikmis aslında 😂 inşallah güzel olur kuzum bende ilk 2 transferim de çok dinlemedim kendimi ama gerçekten olacağı varsa her türlü oluyor.
Tutunma hemen olmaz 3 5 6 günler olur zaten bu günlere dikkat etmen lazım.hani derler ya tutunma kanaması.öyle hemen transfer etti tutunacak diye birşey yok.ayrıca stresten ay tutunmayavak ay tutundu mu.yok acaba ne yspıyorlar deme.koy aysk altına 2 yastık biraz aykların yatarken yüksekte olsun.kısa yüeüyüş kan dolaşımı için yeter.stresten uzak.eşinle tartışıyorsan annene git orda kal derim.stres olmamalı

Selam, 10 haziran transfer günüm, saat 2 de yapılacak dedi. Çok heyecanlandım. Allahim sen nasip et. Amin..
hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşursun canım inşallah amin
konumuzdaki transferi 2. olacak kişisin bakalım peş peşe transferler gerçekleşiyor ben de adeti bekliyorum ben de 10-15 arası adet olurum sanırım doğum kontrol hapı adetimi geciktirecek mi bilmiyorum

Arkadaşlar hagi merkezde hangi doktorlara tüp bebek yaptırdıgınızı da yazar mısınız ben 3. Denemem için merkez ve doktor araştırıyorum da:110:
Merhaba Şişli Memorial ilk tedavim olucak. Bütün merkezlere hatta İstanbula yabancıyım. Forumda ki olumlu yorumlar ve 1 arkadaşımın Semra hanımla olumlu tecrübesinden dolayı seçtim.

Back