- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
bir hemşeri.. ve bir kader ortağıHatay/Antakya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir hemşeri.. ve bir kader ortağıHatay/Antakya
Hayırlısı olsun canım. Insallah bu tedavide hepimiz bebeklerimize kavusuruz. Ben novart ilr görüşmeyi düşünüyorum bakalimİlk deneme Bahçecide oldum kimyasal gebelik oldu bu bir başarı değil sanırım. Tekrar orada denemeli miyim bilmiyorum?
O zaman sinirlense de sen gül içteb içe stres yspma.yani transferden sonra 2 .nci aslında 3.ncü gün önemliTeşekkür ederim canım içime su serptin aslında sorunlu bir iliskimiz yok sadece son embriyolarimiz olduğu için ikimiz de gerildik galiba. Annem çok uzak bebeğim gidemem ben memurum güneydoğu da
ben samsundayım ondokuz mayıs universitesinde tedavi oluyorum davut guvene ama ankara baskent ünv gögşen hocayı da öneririm arkadaşım orada tedavi olmuştu ..başkentin diğer hocaları da çok iyiTürkiyenin neresi olursa olsun bebeğime kavuşmak için gidebilirim
Birde ben varım hemşehri.. Üzülme sonucu güzel olacak inşallahbir hemşeri.. ve bir kader ortağı
Merhabalar bende varım
Yas 26 2 klomen 1 femara 2 aşılama denedim. 1 kimyasal düştüğüm var klomen ile. Evliligimin 3 yılı doldu 4. Yilimiza girdik. Problemimiz bende pko esimde sperm sayısı düşüklüğü var. Temmuzda tüp bebek için ilk adimimizi atcaz inşallah. Gaziantep cengiz gökçek düşünüyoruz raporlu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kucaklarimiz dolsun inşallahhhhh
hakkında hayırlısı olsun kuzumBirde ben varım hemşehri.. Üzülme sonucu güzel olacak inşallah
Evet kuzum Gaziantep cengiz gokcek egitim araştırma hastahanesnde olcam inşallah. Orada rapor şartları 3 yil evli olmak, yaş aralığı içerisinde olmak ve sigortalı olup 900 is günü prim olması yeterliymis. Raporlu 750 tl arti ilac da raporlu çıkıyor zaten.. Ben aşılamalarimi bile daha pahali yaptrmstm hic lüzum yokmuş yüksek maliyetlerehakkında hayırlısı olsun kuzum karar verdinmi merkeze
bu arada rapor çıkarttınızmı ?
çok iyi ne güzelEvet kuzum Gaziantep cengiz gokcek egitim araştırma hastahanesnde olcam inşallah. Orada rapor şartları 3 yil evli olmak, yaş aralığı içerisinde olmak ve sigortalı olup 900 is günü prim olması yeterliymis. Raporlu 750 tl arti ilac da raporlu çıkıyor zaten.. Ben aşılamalarimi bile daha pahali yaptrmstm hic lüzum yokmuş yüksek maliyetlere
NerdesnzArkadaşlar elimde Gonal f 450 IU/0.75 ml kalem iğne var bugün aldım alalı 2 saat kadar oldu doktor ilaç değiştirdiği için elimde kaldı malum eczanede geri iade alamıyor ihyacı olan var ise uygun fiyata vermek isterim
İstanbul Şişli deNerdesnz
Diyarbakırda olsaydınız alırdımİstanbul Şişli de
Bende olmuştu, alkollü pamuk koy rahatlatıyor.Cetrocide 250mg iğneyi vurulduktan sonra kaşıntı hafif kızarıklık oldumu ciltte
Bnde korktum acaba yan etki fln mi yaptı diye doktoruda direk aramak istemedm tamm cnm teşekkür edrmBende olmuştu, alkollü pamuk koy rahatlatıyor.
hoşgeldin aramıza canım hangi ildesin?Merhaba ben de varım
Yas 30 6 yıllık evliyim 3 klomen 2 aşılama 3 tup bebek bunun 2si kimyasal gebelik başka merkezde başladım bu sene en baştan bu ay inşallah transfer için başlangıç yapacağım inşallah hepimizin yumoslari sıkı sıkı tutunur
Agri dayım memleket ordu ama canım istanbulda bahceci fulya da güvenç bey de yaptırıyoruz ssebepsiz inferlite polikistik owerim var tüplerim tikaliydi ilk senemde rahim filmiyle biri ameliyatla diğerini actirmistimhoşgeldin aramıza canım hangi ildesin?
sorun ne diorlar size? hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer bebişlerimiz sık sıkıya tutunurlar bizlere ALLAH'IN izniyle inşallah hayırla sağlıcakla amin