Bnm tek tüpüm tıkalı cnm diğeri hiç bi şekilde açılmıyor o yüzden 6 ayfa geçti ameliyat olalı normalde 6 ay icin de gebe kalmam gerekiyordu kadı doktor direk tüp bebeği önerdi iste baklmAnladım canım. Hayırlısı olsun. Ben de sizinle aynı doktora gidiyorum. Sizi takip edeceğim bu yüzden. Ben de taze transfer istiyorum ama doktor neyi uygun görürse artık. Gerçi benim tedavim uzun soluklu olacak. Sonbaharda olacak hesaplamama göre. Umarım yüzümüz güler bu tedavilerde ve son olur. Sizin de yanılmıyorsam rahimde sıkıntı vardı değil mi?
Sizde sıkıntı neydi şuan geliyrmsnz uğur hocayaAnladım canım. Hayırlısı olsun. Ben de sizinle aynı doktora gidiyorum. Sizi takip edeceğim bu yüzden. Ben de taze transfer istiyorum ama doktor neyi uygun görürse artık. Gerçi benim tedavim uzun soluklu olacak. Sonbaharda olacak hesaplamama göre. Umarım yüzümüz güler bu tedavilerde ve son olur. Sizin de yanılmıyorsam rahimde sıkıntı vardı değil mi?
Bnm tek tüpüm tıkalı cnm diğeri hiç bi şekilde açılmıyor o yüzden 6 ayfa geçti ameliyat olalı normalde 6 ay icin de gebe kalmam gerekiyordu kadı doktor direk tüp bebeği önerdi iste baklm
Hayırlısı olsun cnm hepimiz içinbnmde öleydi. diğer tüpümde yumurta takılı kaldı kist olustu 2sinide aldılar 1 tüp bebek denedim oda olmadı
öyle olana kdr denicez artıkHayırlısı olsun cnm hepimiz için
Bahçeci canım. Sabah 11 den beri klinikteyim daha yeni çıktım. Saat 4 gibi transferim yapıldı. Öncesinde 3 saat serum verildi omegaven ben talep etmiştim doktorumdan.hangi merkez canım
kaçıncı denemen
İnşallah bebeğin tutunmuştur canmBahçeci canım. Sabah 11 den beri klinikteyim daha yeni çıktım. Saat 4 gibi transferim yapıldı. Öncesinde 3 saat serum verildi omegaven ben talep etmiştim doktorumdan.
İNŞ HAYIRLI HABERLER VERİRSİN AMİNNNNNNNNNKızlar yarın transferim var bana dua eder misiniz heyecan bastı bu kez
Uğur hocada mi gordnzHayırlısı olsun cnm hepimiz için
Uğur hocada mi denednzöyle olana kdr denicez artık
Uğur hocada mi denednz
Devlet mi sonuç hüsranhayır devlet hastanesinde denedim ilk önce
Devlet mi sonuç hüsranaynı ben
İNŞ HAYIRLI HABERLER VERİRSİN AMİNNNNNNNNN
[/QUOTE amin canım
Genel anlamda bir problem yaşamadım ne merkezle ne de doktorla ama 3. Denememdi çok iyi kalitedeki embriyolar tutunmadi. Neden bilmiyorum belki kismet. Zeki beydi doktorum.İnşallah bebeğin tutunmuştur canm
Dr kim? Öneriyormusun bahçeciyi?
İstanbul zeynep kamil canım sensen hangi devlet hastanesinde denedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?