Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Senin adet tarihin ne canım benim 28 Haziran transfer 16 temmuz 5+1 bugün benim. Ben internetten hesapliyorum transfer tarihine göre yanlış mı oluyor acaba
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım benim son adet tarihim 26 haziran transfer tarihim 18 temmuz

Buraya yazmisin yeni gordum belki de doğru olan odur ilaçlar falanda çok yoruyor anca kendine gelir daha hazır olur rahim ama canım umutsuz olma lütfen hep olumlu düşün nie tutmasın ki
Bilmiyorum canım .Aslında hiç beklemek de istemiyorum ama ben kendimi yeni tedaviye hazırladım zaten olmazsa , merkez değiştireceğim öyle karar verdik eşimle .Hayırlısı olur inşallah , bundan çok umutluydum olmadı şimdikinden de hiç umudum yok , bakalım ne olacak

İnşAllah tutar da canım hiç gerek kalmaz tekrar başlamaya

Neyse biraz kafanı boşalt bu sürede hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar. Yani dondurulmusun bittikten sonra başka merkezde denemen daha mantıklı tabi ama bence önündeki ne odaklan şimdi umutsuzda olma

Bnde eylül ekim gibi düşünüyorm ınsaalhh.bu arada negatifi gördükten sonraki ay da adetinizde gecikme oldumu ? BEnim gecen ay kimyasaldi adet oldum bu ayda 9 gun gecikti hala olmadım oyuzden sordum

Bnde eylül ekim gibi düşünüyorm ınsaalhh.bu arada negatifi gördükten sonraki ay da adetinizde gecikme oldumu ? BEnim gecen ay kimyasaldi adet oldum bu ayda 9 gun gecikti hala olmadım oyuzden sordum
Yok canım ilk adetimi hemen oldum zaten , ikinci daha 1 ay sonra

Hrs de doktorunuz kim acaba

Eğer çözdüklerinde embriyo sağlıklı kalırsa hemen o gün yapılacak çarşamba perşembe günü olmazsa hepsi çöp.. gonapepty dicektim bende aynen
Bu aradaa sen yattın mı full süreci nasıl geçirdin yemek bulaşık ev işleri yaptın mı

Bu aradaa sen yattın mı full süreci nasıl geçirdin yemek bulaşık ev işleri yaptın mı
Bülent haydardedeoğlu dediğini aynen aktarıyorum canım. Gezen insanların yatan insanlara göre tutunma oranı yüzde 15 daha fazla sakın yatmıyorsun dikkat edeceğin şey ağır kaldırma ani hareket yapma ama sakın ola yatma dedi. Ben de onu dinledim hiç yatmadım canım her işimi yaptım gezdim evde durmadım. Bu arada çözdürürken sıkıntı olmazsa demiş ya bunlar kalitesiz mi dondurma yapmışlar genelde çözdürürken sıkıntı olmuyor donmuş transfer olan birçok insan var. Embiryo bilgisini içeren evrakları mutlaka iste canım

Kızlar merhaba dün lam sulandırıcı ignem bitti bugün 10.gün yarın betahcg yaptiracam sizce kan sulandırıcı iğneleri yeniden almaya gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…