• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Buraya yazmisin yeni gordum belki de doğru olan odur ilaçlar falanda çok yoruyor anca kendine gelir daha hazır olur rahim ama canım umutsuz olma lütfen hep olumlu düşün nie tutmasın ki
Bilmiyorum canım .Aslında hiç beklemek de istemiyorum ama ben kendimi yeni tedaviye hazırladım zaten olmazsa , merkez değiştireceğim öyle karar verdik eşimle .Hayırlısı olur inşallah , bundan çok umutluydum olmadı şimdikinden de hiç umudum yok , bakalım ne olacak

İnşallah canım aslında ben 1 adet beklemek yeterli olur diye düşünmüştüm ama doktor rahmin kendine gelsin dedi .2 ay bekleyelim dedi .Gerçi bu embriyo tutar mı pek umudum yok ama nasip .Tekrar baştan başlayacağız Eğer olmazsa
İnşAllah tutar da canım hiç gerek kalmaz tekrar başlamaya

Bilmiyorum canım .Aslında hiç beklemek de istemiyorum ama ben kendimi yeni tedaviye hazırladım zaten olmazsa , merkez değiştireceğim öyle karar verdik eşimle .Hayırlısı olur inşallah , bundan çok umutluydum olmadı şimdikinden de hiç umudum yok , bakalım ne olacak
Neyse biraz kafanı boşalt bu sürede hakkında hayırlısı olsun inşallah tutar. Yani dondurulmusun bittikten sonra başka merkezde denemen daha mantıklı tabi ama bence önündeki ne odaklan şimdi umutsuzda olma

Kızlar benimde bu ay negatif olmuştu .Zaten ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra tam günümde adet oldum.Normalde Eylül adetiyle yemi transfer istiyordum ama doktor ekimden önce istemedi .Mecbur ekimde olacak yeni transfer.Bakalım nasıl bekleyeceğim🙂
Bnde eylül ekim gibi düşünüyorm ınsaalhh.bu arada negatifi gördükten sonraki ay da adetinizde gecikme oldumu ? BEnim gecen ay kimyasaldi adet oldum bu ayda 9 gun gecikti hala olmadım oyuzden sordum

Bnde eylül ekim gibi düşünüyorm ınsaalhh.bu arada negatifi gördükten sonraki ay da adetinizde gecikme oldumu ? BEnim gecen ay kimyasaldi adet oldum bu ayda 9 gun gecikti hala olmadım oyuzden sordum
Yok canım ilk adetimi hemen oldum zaten , ikinci daha 1 ay sonra

Gunaydin 😊
Hrs hastanesinde islemleri yapıyor doktorum. Bende bayramın son günü yada ertesi gününe adet olucam. Doktor transferlere başlamış. Cok heyecanlandım. Inşallah kavusuruz bebeklerimize.
Siz ankarada tedavi oldunuz mu hiç?
Hrs de doktorunuz kim acaba

Bu aradaa sen yattın mı full süreci nasıl geçirdin yemek bulaşık ev işleri yaptın mı
Bülent haydardedeoğlu dediğini aynen aktarıyorum canım. Gezen insanların yatan insanlara göre tutunma oranı yüzde 15 daha fazla sakın yatmıyorsun dikkat edeceğin şey ağır kaldırma ani hareket yapma ama sakın ola yatma dedi. Ben de onu dinledim hiç yatmadım canım her işimi yaptım gezdim evde durmadım. Bu arada çözdürürken sıkıntı olmazsa demiş ya bunlar kalitesiz mi dondurma yapmışlar genelde çözdürürken sıkıntı olmuyor donmuş transfer olan birçok insan var. Embiryo bilgisini içeren evrakları mutlaka iste canım

Kızlar merhaba dün lam sulandırıcı ignem bitti bugün 10.gün yarın betahcg yaptiracam sizce kan sulandırıcı iğneleri yeniden almaya gerek var mı

Back