- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
18 temmuz da oldu transfer canım senin de hayırlı olsunHayırlı uğurlu olsun canım transferin ne zaman olmuştu. Ben adet gününe göre 5 haftalık oluyorum ama kese ne zaman görünür karından
Sağol canım aynı gün transfer olmuşuz:)) o zaman ben de 11 ağustosta doktora gideyim keseyi görmek için18 temmuz da oldu transfer canım senin de hayırlı olsun
Kese görünür şuan canım gitsenHayırlı uğurlu olsun canım transferin ne zaman olmuştu. Ben adet gününe göre 5 haftalık oluyorum ama kese ne zaman görünür karından
Doktor bana kese ve kalp atışı için birlikte gel dedi 11 agustosa gün verdi canım o zaman 6+4 oluyorum son adet tarihim 26 haziranSağol canım aynı gün transfer olmuşuz:)) o zaman ben de 11 ağustosta doktora gideyim keseyi görmek için
Vajinal bakarlar diye istemedim benim de son adet 1 temmuzdu haftaya baktırayım garanti olsun diyorumDoktor bana kese ve kalp atışı için birlikte gel dedi 11 agustosa gün verdi canım o zaman 6+4 oluyorum son adet tarihim 26 haziran
Benimde 5 hafta oldu dün gittim keseyi gördüm vajinal değil üstten bakti kalp atışı için haftaya randevu verdi. Bende 10 ve 13. Günler yaptırdım doktorun daha istemediyse gerek yok bencedeVajinal bakarlar diye istemedim benim de son adet 1 temmuzdu haftaya baktırayım garanti olsun diyorum10 ve 12. Günler kan testi yaptırdım daha yaptırmadım bi tek haftasobnu tekrar kan testi yaptırcam
Gözünüz aydınn inşallah bana da görmek nasip olur. Hapşırdığımda çok şiddetli kasık ağrım oluyor ondan bi çekiniyorum bu aralar da alerjimden dolayı çok sık hapşırıyorum.Benimde 5 hafta oldu dün gittim keseyi gördüm vajinal değil üstten bakti kalp atışı için haftaya randevu verdi. Bende 10 ve 13. Günler yaptırdım doktorun daha istemediyse gerek yok bencede
Ben 6.gün 7.gün. 9.gün yaptırdım daha yaptırmadım :)Vajinal bakarlar diye istemedim benim de son adet 1 temmuzdu haftaya baktırayım garanti olsun diyorum10 ve 12. Günler kan testi yaptırdım daha yaptırmadım bi tek haftasobnu tekrar kan testi yaptırcam
Geç olsun güç olmasın inşallah canımKızlar benimde bu ay negatif olmuştu .Zaten ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra tam günümde adet oldum.Normalde Eylül adetiyle yemi transfer istiyordum ama doktor ekimden önce istemedi .Mecbur ekimde olacak yeni transfer.Bakalım nasıl bekleyeceğim
Benim bugün 5+5 canım benim de inşallah görünürBenimde 5 hafta oldu dün gittim keseyi gördüm vajinal değil üstten bakti kalp atışı için haftaya randevu verdi. Bende 10 ve 13. Günler yaptırdım doktorun daha istemediyse gerek yok bencede
İnşallah canım aslında ben 1 adet beklemek yeterli olur diye düşünmüştüm ama doktor rahmin kendine gelsin dedi .2 ay bekleyelim dedi .Gerçi bu embriyo tutar mı pek umudum yok ama nasip .Tekrar baştan başlayacağız Eğer olmazsaGeç olsun güç olmasın inşallah canım
Hayırlısıyla inşallah ekim ayında bebişin tutarİnşallah canım aslında ben 1 adet beklemek yeterli olur diye düşünmüştüm ama doktor rahmin kendine gelsin dedi .2 ay bekleyelim dedi .Gerçi bu embriyo tutar mı pek umudum yok ama nasip .Tekrar baştan başlayacağız Eğer olmazsa
Canım geç olsun güç olmasın ama neden okadar uzun acabaKızlar benimde bu ay negatif olmuştu .Zaten ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra tam günümde adet oldum.Normalde Eylül adetiyle yemi transfer istiyordum ama doktor ekimden önce istemedi .Mecbur ekimde olacak yeni transfer.Bakalım nasıl bekleyeceğim
Sen baya erkencisinBen 6.gün 7.gün. 9.gün yaptırdım daha yaptırmadım :)
Senin adet tarihin ne canım benim 28 Haziran transfer 16 temmuz 5+1 bugün benim. Ben internetten hesapliyorum transfer tarihine göre yanlış mı oluyor acabaBenim bugün 5+5 canım benim de inşallah görünür
Buraya yazmisin yeni gordum belki de doğru olan odur ilaçlar falanda çok yoruyor anca kendine gelir daha hazır olur rahim ama canım umutsuz olma lütfen hep olumlu düşün nie tutmasın kiİnşallah canım aslında ben 1 adet beklemek yeterli olur diye düşünmüştüm ama doktor rahmin kendine gelsin dedi .2 ay bekleyelim dedi .Gerçi bu embriyo tutar mı pek umudum yok ama nasip .Tekrar baştan başlayacağız Eğer olmazsa
Sağ ol canım inşallah sende gidince gorursun. Valla cnm bı tek sen öle değilsin heralde insan afedersin gaz çıkarırken bile korkuyorGözünüz aydınn inşallah bana da görmek nasip olur. Hapşırdığımda çok şiddetli kasık ağrım oluyor ondan bi çekiniyorum bu aralar da alerjimden dolayı çok sık hapşırıyorum.
Dayanamam benSen baya erkencisin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?