Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ya ben patlicam 8.gun bugun test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum.Tek embriyom transfer edildi normal de hep sağ tarafım agiriyordu dune kadar adet ağrısı gibi agrım var di surekli kasıgim da bi dolgunluk hissi bugün de sol da hafif ağrı var sadece gogusler de şişlik yok

Doktor bana kese ve kalp atışı için birlikte gel dedi 11 agustosa gün verdi canım o zaman 6+4 oluyorum son adet tarihim 26 haziran
Vajinal bakarlar diye istemedim benim de son adet 1 temmuzdu haftaya baktırayım garanti olsun diyorum 10 ve 12. Günler kan testi yaptırdım daha yaptırmadım bi tek haftasobnu tekrar kan testi yaptırcam

Vajinal bakarlar diye istemedim benim de son adet 1 temmuzdu haftaya baktırayım garanti olsun diyorum 10 ve 12. Günler kan testi yaptırdım daha yaptırmadım bi tek haftasobnu tekrar kan testi yaptırcam
Benimde 5 hafta oldu dün gittim keseyi gördüm vajinal değil üstten bakti kalp atışı için haftaya randevu verdi. Bende 10 ve 13. Günler yaptırdım doktorun daha istemediyse gerek yok bencede

Benimde 5 hafta oldu dün gittim keseyi gördüm vajinal değil üstten bakti kalp atışı için haftaya randevu verdi. Bende 10 ve 13. Günler yaptırdım doktorun daha istemediyse gerek yok bencede
Gözünüz aydınn inşallah bana da görmek nasip olur. Hapşırdığımda çok şiddetli kasık ağrım oluyor ondan bi çekiniyorum bu aralar da alerjimden dolayı çok sık hapşırıyorum.

Kızlar benimde bu ay negatif olmuştu .Zaten ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra tam günümde adet oldum.Normalde Eylül adetiyle yemi transfer istiyordum ama doktor ekimden önce istemedi .Mecbur ekimde olacak yeni transfer.Bakalım nasıl bekleyeceğim

Geç olsun güç olmasın inşallah canım

Geç olsun güç olmasın inşallah canım
İnşallah canım aslında ben 1 adet beklemek yeterli olur diye düşünmüştüm ama doktor rahmin kendine gelsin dedi .2 ay bekleyelim dedi .Gerçi bu embriyo tutar mı pek umudum yok ama nasip .Tekrar baştan başlayacağız Eğer olmazsa

Hayırlısıyla inşallah ekim ayında bebişin tutar

Canım geç olsun güç olmasın ama neden okadar uzun acaba

Buraya yazmisin yeni gordum belki de doğru olan odur ilaçlar falanda çok yoruyor anca kendine gelir daha hazır olur rahim ama canım umutsuz olma lütfen hep olumlu düşün nie tutmasın ki

Gözünüz aydınn inşallah bana da görmek nasip olur. Hapşırdığımda çok şiddetli kasık ağrım oluyor ondan bi çekiniyorum bu aralar da alerjimden dolayı çok sık hapşırıyorum.
Sağ ol canım inşallah sende gidince gorursun. Valla cnm bı tek sen öle değilsin heralde insan afedersin gaz çıkarırken bile korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…