Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..
sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
Eskişehir'de devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Özeli aratmıyor valla. ☺ İlk denemem olacak. İnşallah güzel haber vermek hepimize nasip olur
tekrar yaptın mı üzme kendiniKızlar bütün belirtilerim olmasına rağmen bugün 10.gün ve betahcg 0.49 yani negatif (
Evet hastalandım bile 2.denemem di ve çok dikkatliydim bütün belirtilerim de var di ama nasip olmadıtekrar yaptın mı üzme kendini
Olmayınca olmuyor işte benimde 7. Denemem 22 yıllık evliyiz Ümit işte Allahtan Ümit kesilmiyor hayırlısını Rabbim hayırlısın nasip etsin yaşın geç değil birkez daha dene üzme kendiniEvet hastalandım bile 2.denemem di ve çok dikkatliydim bütün belirtilerim de var di ama nasip olmadı
Canim olup olmayacağı sana bağlı olmuyor. Tabi ki cok dikkat etmişsindir. Uzme yıpratma kendini. Ilk 3 e kadar yuzde 80 gebelik elde edilir deniliyor. Merak etme tekrar denersin.Evet hastalandım bile 2.denemem di ve çok dikkatliydim bütün belirtilerim de var di ama nasip olmadı
Transfer oldun mı canımBu aradaa sen yattın mı full süreci nasıl geçirdin yemek bulaşık ev işleri yaptın mı
Oldum canım bakalım hayırlısı olsun ama idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım idrar yaparken ağrı idrar tutamama yanma 5 dk ya bir lavaboya gidiyorum. Ne zor çilemiz varmış ya. Bende sana yazacaktım aslında bebişler iyi değil miTransfer oldun mı canım
Enfeksiyon ile ilgili mutlaka tedavi Dr iste ben enfeksiyondan 4 aylık beneğimi kaybettimOldum canım bakalım hayırlısı olsun ama idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım idrar yaparken ağrı idrar tutamama yanma 5 dk ya bir lavaboya gidiyorum. Ne zor çilemiz varmış ya. Bende sana yazacaktım aslında bebişler iyi değil mi
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Dualarım seninle. Biz çok şükür iyiyiz kuzum ikisinin de kalp atışını duyduk çok şükür sağlıkla devam eder inşallahOldum canım bakalım hayırlısı olsun ama idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım idrar yaparken ağrı idrar tutamama yanma 5 dk ya bir lavaboya gidiyorum. Ne zor çilemiz varmış ya. Bende sana yazacaktım aslında bebişler iyi değil mi
İnşallah canım benim hayırlısıylaCanım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Dualarım seninle. Biz çok şükür iyiyiz kuzum ikisinin de kalp atışını duyduk çok şükür sağlıkla devam eder inşallah
Çok üzüldüm verdiği ilaç işe yaradı canım iyiyim çok şükür.Enfeksiyon ile ilgili mutlaka tedavi Dr iste ben enfeksiyondan 4 aylık beneğimi kaybettim
arkadasım ukraynadan ne getırttın bendede aynı sorun bendede var maalesefUkrayna'dan ne getirttiniz acaba? Benim de rahim inceliğim var sizinki gibi. Özelden de yazabilirsiniz.
arkadaısm ne getırttın ne kullandın lütfen yazarmısın adınıYa cnm aynı sorun 5 6 kez histereskopi açık ameliyat kapalı ameliyat ama yoğun kaproskopi.nar sulsrı zaten kaç lt içyim kim bilir.zaten antalyafayım nar bol annemin de tanıdıkların aldık.ben ukranyadan özel birşey getirdim onunda epey içtim.istersen onu da araştır en son çareyi onda buldum.8 mm gördüm yer yer 6.8 7.3 7.2 ama transfer oldum.fakst hiç belirtim de yokvalla çok zor bir süreç bekleme süreci.
Toplamadan sonra ertesi gün arayıp bilgi veriliyor embriyo sayısına kalitesine Bilgi veriliyor daha sonra âdetin üçüncü günü muayene oluyorsun ortalama adetten sonra 16. günlerde transfer oluyorMerhabalar bende bisey sorabilirmiyim yarın yumurta toplama işlemim olacak acaba ondan sonraki işlem ne merak ediyorum ve eğer iyiyse kaç tane yerleştirme yapıyorlar 32 yaşındayım yasa göre değişiyormuş doğru mu 2 yada 3 35 yaş altı 1 yapılıyormuş bilgisi olsan varmı
Transferde 2 den fazla olmuyo oda kalitesine ve evlilik yılınıza göre değişiyor yeni evli iyi kalitede ise tek embriyo transfer yapılıyor ona Dr karar veriyor hayırlısıMerhabalar bende bisey sorabilirmiyim yarın yumurta toplama işlemim olacak acaba ondan sonraki işlem ne merak ediyorum ve eğer iyiyse kaç tane yerleştirme yapıyorlar 32 yaşındayım yasa göre değişiyormuş doğru mu 2 yada 3 35 yaş altı 1 yapılıyormuş bilgisi olsan varmı
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için aaa çok şaşırdım ben toplama olduktan 3-5 gün sonra transfer oluyorsun zannettimToplamadan sonra ertesi gün arayıp bilgi veriliyor embriyo sayısına kalitesine Bilgi veriliyor daha sonra âdetin üçüncü günü muayene oluyorsun ortalama adetten sonra 16. günlerde transfer oluyor