Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde o bolluk arkadaşım genelde 8-10 cıvarı iyidir ben daha hiç denk gelmedim 30-40 toplanana önemli olan kaliteli olmasi ve döllenmesi. Sayılara takılmayın inşallah güzel haberler alırsınız.Burda okuduğum kadarıyla hep 20-30-40 larda yumurta toplanıyor. Benim de 9 toplandı acaba sebebi ne bu kadar fark olmasının merak ettim
Yok canim ya 20 30 40 falan toplanmiyor. Yumurta rezerv iyi ise 9 17 arası toplanıyor. 20 tane ve üstü pko hastalarında oluyor genelde. 9 yumurtanin 9 u da olunsa çok iyi bir sayi bu. Ama döllenme oranı önemli olan. Bazen 20 toplaniyor 2 tane söyleniyor sadece. Bazen 9 toplanıp 9 u da dolleniyor. Şans birazda.Burda okuduğum kadarıyla hep 20-30-40 larda yumurta toplanıyor. Benim de 9 toplandı acaba sebebi ne bu kadar fark olmasının merak ettim
Merhaba, cyclo progynova doktorum adet düzensizliği icin verdi, hamile kalmayı kolaylastirir dedi bana. Dogum kontrol etkisi yok dediEvet öyleymiş bildilendirme yaptılar sonrasında.. benimde 2. Toplama eylülde olacak sana da doğum kontrol hapı verdiler mi bu sürede ? Cyclo progynova isimli?
Nerde o bolluk arkadaşım genelde 8-10 cıvarı iyidir ben daha hiç denk gelmedim 30-40 toplanana önemli olan kaliteli olmasi ve döllenmesi. Sayılara takılmayın inşallah güzel haberler alırsınız.
Ben nasıl bi topiğe denk gelmişsem 27 ler falan gördüm sonra dedim galiba sorun ben deYok canim ya 20 30 40 falan toplanmiyor. Yumurta rezerv iyi ise 9 17 arası toplanıyor. 20 tane ve üstü pko hastalarında oluyor genelde. 9 yumurtanin 9 u da olunsa çok iyi bir sayi bu. Ama döllenme oranı önemli olan. Bazen 20 toplaniyor 2 tane söyleniyor sadece. Bazen 9 toplanıp 9 u da dolleniyor. Şans birazda.
Benim de 9 taneden 3 tane kaldı. 2 tanesini transfer edecekler. Cozdurulunce sağlıklı olan 2 tanesi konulacak denildi. Merak etme. Genelde durum böyle oluyor.Ben nasıl bi topiğe denk gelmişsem 27 ler falan gördüm sonra dedim galiba sorun ben de
9 dan 7 tane döllendi ama azalarak sonunda 2 kaldı elimizde. Bir tanesini transfer edecekleri için yeterli ama çözdürünce ölme ihtimali de olduğu için çok olsa daha iyi olurdu tabi
Aynı durum bende de var kan sulandırıcıdan mı oldu acabaEki Görüntüle 2670238
Merhaba herkese iyi bayramlar.benim cildimde dün aniden bu kırmızı lekelerden çıktı.doktorum alerjik olabilir dedi çok onemsemedi.ama ben panik oldum.ilaclarimda artık çok az ama anlamadım.var mi bilgisi olan ya da başına gelen?
ben hem kirmizi leke cikardim ama daha buyuk hemde her yerim sisti. progestan igneyi degistirdi doktorum gecti sonra. alerji yapmis bisey sana daAynı durum bende de var kan sulandırıcıdan mı oldu acaba
Yaaa çok sevindim senin adına çok mutlu oldum Rabbim burda bekleyen herkesi bu sonuçla sevindirsin inşallah 2 si mi tuttu acabaa2 adet 5.gün embiryosu transferi oldum canım
Kan değerlerine göre ikisi de tutmuş gibi canım 11 agustosta kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah darıs tüm isteyenler e dualarım seninleYaaa çok sevindim senin adına çok mutlu oldum Rabbim burda bekleyen herkesi bu sonuçla sevindirsin inşallah 2 si mi tuttu acabaa
Kan değerlerine göre ikisi de tutmuş gibi canım 11 agustosta kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah darıs tüm isteyenler e dualarım seninle
[/Q
canım benim inşallah seninledirlerr Allahın izniyle duyarsın kalp atışını..ben 2 ay önce çok umutlu değildim hatta hiç değildim sanki biliyordum olmayacağını psikolojik olarak çok kötüydüm. Topladım kendimi şimdi iyiyim Allahın taktiri herşey ama içimde bu ay bir umut var neden bilmem olmadı sonra ki aylar.. umut insanı ayakta tutar bak sende umut oldun bana şimdiKan değerlerine göre ikisi de tutmuş gibi canım 11 agustosta kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah darıs tüm isteyenler e dualarım seninle
Bu arada canım sana tutunmayı kolaylaştırır diye transferden 1 kaç gün sonra gonal f vurmanı söylediler mi? Yada herkese veriyorlar mı tutunmayı sağlıyor diye acabaKan değerlerine göre ikisi de tutmuş gibi canım 11 agustosta kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah darıs tüm isteyenler e dualarım seninle
Bana transferin 3.günü gonapety vermişti canım tutunmayı kolaylaştırması için. Ama şöyle bir durum var ben mart ayında negatif aldım biliyorsun o zaman da bana bu iğneyi vermişlerdi ama embiryom 3.gün transfer edildi ve 5.gün e giden embiryom olmadı. Bu tedavim de 5.güne giden 3 embiryom oldu 2 si transfer edildi 1 ini dondurdukBu arada canım sana tutunmayı kolaylaştırır diye transferden 1 kaç gün sonra gonal f vurmanı söylediler mi? Yada herkese veriyorlar mı tutunmayı sağlıyor diye acaba
İnşAllah bu defa olacak canım ne zaman transferİna
canım benim inşallah seninledirlerr Allahın izniyle duyarsın kalp atışını..ben 2 ay önce çok umutlu değildim hatta hiç değildim sanki biliyordum olmayacağını psikolojik olarak çok kötüydüm. Topladım kendimi şimdi iyiyim Allahın taktiri herşey ama içimde bu ay bir umut var neden bilmem olmadı sonra ki aylar.. umut insanı ayakta tutar bak sende umut oldun bana şimdi
kan testi yaptınız mı?Kızlar Transferimin 7.günü idrarda silik çizgi çıktı.Bi bakıverin resimde daha az ama çıplak gözle daha net görünüyor
Yarın 8.30 da randevum var artık ona göre günverirler herhaldeİnşAllah bu defa olacak canım ne zaman transfer
Hadi hakkında hayırlısı canımYarın 8.30 da randevum var artık ona göre günverirler herhalde
Hayırlı uğurlu olsun canım transferin ne zaman olmuştu. Ben adet gününe göre 5 haftalık oluyorum ama kese ne zaman görünür karındanKan değerlerine göre ikisi de tutmuş gibi canım 11 agustosta kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah darıs tüm isteyenler e dualarım seninle