Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Eskişehir'de devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Özeli aratmıyor valla. ☺ İlk denemem olacak. İnşallah güzel haber vermek hepimize nasip olur
Kızlar bütün belirtilerim olmasına rağmen bugün 10.gün ve betahcg 0.49 yani negatif (
tekrar yaptın mı üzme kendini

Evet hastalandım bile 2.denemem di ve çok dikkatliydim bütün belirtilerim de var di ama nasip olmadı
Olmayınca olmuyor işte benimde 7. Denemem 22 yıllık evliyiz Ümit işte Allahtan Ümit kesilmiyor hayırlısını Rabbim hayırlısın nasip etsin yaşın geç değil birkez daha dene üzme kendini

Transfer oldun mı canım
Oldum canım bakalım hayırlısı olsun ama idrar yollarımdan enfeksiyon kaptım idrar yaparken ağrı idrar tutamama yanma 5 dk ya bir lavaboya gidiyorum. Ne zor çilemiz varmış ya. Bende sana yazacaktım aslında bebişler iyi değil mi

Enfeksiyon ile ilgili mutlaka tedavi Dr iste ben enfeksiyondan 4 aylık beneğimi kaybettim

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Dualarım seninle. Biz çok şükür iyiyiz kuzum ikisinin de kalp atışını duyduk çok şükür sağlıkla devam eder inşallah

arkadaısm ne getırttın ne kullandın lütfen yazarmısın adını

Merhabalar bende bisey sorabilirmiyim yarın yumurta toplama işlemim olacak acaba ondan sonraki işlem ne merak ediyorum ve eğer iyiyse kaç tane yerleştirme yapıyorlar 32 yaşındayım yasa göre değişiyormuş doğru mu 2 yada 3 35 yaş altı 1 yapılıyormuş bilgisi olsan varmı

Toplamadan sonra ertesi gün arayıp bilgi veriliyor embriyo sayısına kalitesine Bilgi veriliyor daha sonra âdetin üçüncü günü muayene oluyorsun ortalama adetten sonra 16. günlerde transfer oluyor

Merhaba arkadaşlar bende bugun Hast gittim herşey iyi dedi kan verdim transfer için ostrgem diye bi ilaç verdi Eylül 10 inş transfer olucak hepimizin emeklerini Rabbim boşa çıkarmasın inş

Transferde 2 den fazla olmuyo oda kalitesine ve evlilik yılınıza göre değişiyor yeni evli iyi kalitede ise tek embriyo transfer yapılıyor ona Dr karar veriyor hayırlısı

Toplamadan sonra ertesi gün arayıp bilgi veriliyor embriyo sayısına kalitesine Bilgi veriliyor daha sonra âdetin üçüncü günü muayene oluyorsun ortalama adetten sonra 16. günlerde transfer oluyor
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için aaa çok şaşırdım ben toplama olduktan 3-5 gün sonra transfer oluyorsun zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…