Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz nerde basladnzMemnun musunuz canım Uğur hoca dan
Daha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz nerde basladnz
Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz
Gerçek ten güvendiğin inandığım hangisi ise ona git uğur hoca her konuda net bana göre oluyoda oluyr olmuyorsa olmuyr diyr yani işin ehlisi bence.. eşimde sıkıntı yok şükür bnm tek tüpüm kapalı yumurtalarda da sıkıntı yok tekrar aşıma yaprsn %5 şansın %80 tüp bebek dedi..ınslahh tutar bilmiyrm. Demem o ki uğur hoca her yönden işin ehlisi diyebilirim. Rabbim nasip ettiyse egr olur diyrmDaha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.
Özel hastanelerde rapor cikariliyrmu gerçekten hiç bilmiyrm ilk defa başımıza böyle bişey geliyrDaha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.
Eşimde deAralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz nerde basladnz
Ankara ya gitme durumnz var ise çağrı gülümser var bu iste iyi diye duydum doçent kendisi diyarlife dada hakan hoca prof.bu konuda iyi oldunu duydum.bende doktor doktorgezdim öncedanıştım hepsinin dediği aynı şey ise öyle belirle derim doktorunu sizde zeki hocaya uğur hocaya ve hakan hocaya diyarbakırda gidip önce ücretsiz bilgi alabilirsnz baklm 3 doktorun dediği de tutarlimi söyledikleri ileDaha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.
Haziran itibariyle randevulu olarak alıcaklarmışMerhaba benimde bir başarısız tüp bebek denemem oldu. Şimdi tekrar başlıycaz ama pandemiden dolayı tedaviler durmuştu bilginiz var mı devlet hastanesinde tedaviler başladı mı tekrar
Teşekkür ederimHaziran itibariyle randevulu olarak alıcaklarmış
Ben de tam seni etiketleyecektim görmüşsünMemnun musunuz canım Uğur hoca dan
Ayy karar veremiyorum bir türlü YaBen de tam seni etiketleyecektim görmüşsün
Anlıyorum seniAyy karar veremiyorum bir türlü Ya
Şu spermler hallolsun da o kolay ya .Zaten nasipse olur diye düşünüyorum canım nerde yaptırırsak yaptıralım ama tabi insan iyice incelemek istiyor herşeyiAnlıyorum seniben de sürekli karar değiştirdim ya
Biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip rabbim nasip ederse olacak insallahŞu spermler hallolsun da o kolay ya .Zaten nasipse olur diye düşünüyorum canım nerde yaptırırsak yaptıralım ama tabi insan iyice incelemek istiyor herşeyi
Hayırlı olsun senin de şimdiden canım, memorialı iyi duydum bizim merkez de iyi ama müşteriye doymuş bi yer olduğundan ilgi alaka beklediğimiz gibi değil yüzdük kuyruğuna geldik güzel sonucu alsak bize yeter inşallahBende diyarbkirdym cnm memorielde uğur hocaya gidiyrm adet olmamı bekliyrm iste başlıca hemn tedaviye
Aynen canım inşallah önce sen sonra benBiz elimizden geleni yapalım gerisi nasip rabbim nasip ederse olacak insallahbakalım ben memorialden pozitif alırsam sana da fikir olur sıkıntılar benzer sonuçta
Hadi baklm ınslahh sizde güzel sonuçlar alırsınızHayırlı olsun senin de şimdiden canım, memorialı iyi duydum bizim merkez de iyi ama müşteriye doymuş bi yer olduğundan ilgi alaka beklediğimiz gibi değil yüzdük kuyruğuna geldik güzel sonucu alsak bize yeter inşallah
Canım sana özelden mesaja attımAralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz nerde basladnz
Tok kullanıyorum 4 gün günde 2 sabah akşam sonraki 4 gün günde 3..Canım sen estrofemi nasıl kullanıyorsun ac tok doktor bisi dedi mi ?
Allah yardımcımız olsunAynı korkular bnde de var cnm ama aklımdan kovuyorum. Allahım hayırlısını versin.
Daha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.
Daha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?