• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canım belki de aynı gün transfer olucaz birlikte gün sayarız ve güzel haberimiz paylaşırız❤ hadi inşallah🙏
Hadiii inşallah canım yaa yüzümüz gülsün artık.. bu arada bende de korku var :( o ilk başlardaki heyecan gitti şimdi ni aksilik çıkar mı yok işte ya olmazsa naparım vs vs :( çok yoruldum ben :(

Merhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..

sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
Merhaba. Daha önce konuşmuştuk. Ben de Davut beyin hastasıyım. Ocak 2017 transferi ile bir Kızım oldu. Bu ocakta yine denedik olmadı. 14 tane embriyomu ziyan ettiler. Medicalparka başlamayı düşünüyorum. Ne zaman izin verilir tedavilerin başlamasına acaba? Bir duyumunuz var mi?

Bu biesteronu veriyorlar ben hiç etkisini görmedim 30 40 kutu kullanmışımdır.veriyorlar kanıtlanmış yumurta üstünde birşey de yok.yani aklıma gelmiyor değil reprezant gidiyor yaz hocam seni yurt dışuna seminer yok o bu ayarlayım yahut alayım.ilaç sektörü de almış başını gidiyor.yani tabii ki kullan ama ben faydasını göremedim.göreni de pey duymadım.ama her hoca veriyor
30 40 kutu mu şaka mıı 😑😑😑 benm doktorum sadece 3 kutu dedi fazlası olmaz dedi çünkü yan etkileri çokmuş. Ben ekimden ocağa kadar kullandım sonra bıraktım 3 kutu olunca tüp bebede 6 yumurta toplandı ama onun etkisimidir bilmem

30 40 kutu mu şaka mıı 😑😑😑 benm doktorum sadece 3 kutu dedi fazlası olmaz dedi çünkü yan etkileri çokmuş. Ben ekimden ocağa kadar kullandım sonra bıraktım 3 kutu olunca tüp bebede 6 yumurta toplandı ama onun etkisimidir bilmem
Yani şöyle 7 yıl da toplam 30 40 kutu.ben sabah öğle akşam x3 olunca bazıları ×2 bazıları ×1 eatrofemi de aynı kullandım iki ilaca yetişemedim.yani menapoza girdim bazen regl oluyorum bszen olmuyorum yumurta dındurma da bazen yumurta çıkıyordu bazen çıkmıyordu.yani ben bir etkisini görmedim.yanlış anlama tabii ki kullan.ama ben kaç hocaya sordum bilimsel açıklama yok.sen yine de kullan.kullanda kutusu olmuş 230 250 tl.zaten ben dondurduğum için rahim dinlendirme sürecindeyim.ameliyatta oldum...ama şunu söyleyim her doktor veriyor.yerinde olsam bak kaç bin kere yazdım buraya.kullanana var mı bilgisi olan var mu diye.bu bitki ile çık gebe kalan.ayrıca yumurtslsra etkisi çok.krasnaya şoyka+brovaya matka.araştırın arkadaşlar.ben sordum birkaç hocsya kullan zararu yok dedi.aynı dhea gibi dedikleiyle eşleşti:)bieaterona da kullan ....kullanda var mı faydası .:)))araştır derim.ben kullandım iyi kalite de yumurta çıktı.ama kullanılışını araştır.ukranyalı bir arkadaşın var ise.

Zaten 3 ay 6 ay kullandırıyorlar.ama ben dozu fazla kullandığım zamanlar çok oldu.

Merhaba. Daha önce konuşmuştuk. Ben de Davut beyin hastasıyım. Ocak 2017 transferi ile bir Kızım oldu. Bu ocakta yine denedik olmadı. 14 tane embriyomu ziyan ettiler. Medicalparka başlamayı düşünüyorum. Ne zaman izin verilir tedavilerin başlamasına acaba? Bir duyumunuz var mi?
Artık açıldı her yer yapıyor.

merhaba hatırlıyorum sizi evet...
benim ilk tüp bebek tutmadı aralık ayında şimdi bu ay muayene oldum doğum kontrol hapı ile vitamin verdi davut hoca haziran adetinde 2. tüp bebeğe başlayacağız nasipse inşallah..
sizin neden 14 embriyoyu ziyan ettiler öyle bir şey olabilir mi ya? şuan haziran için bana olur dedi davut hoca

Yani şöyle 7 yıl da toplam 30 40 kutu.ben sabah öğle akşam x3 olunca bazıları ×2 bazıları ×1 eatrofemi de aynı kullandım iki ilaca yetişemedim.yani menapoza girdim bazen regl oluyorum bszen olmuyorum yumurta dındurma da bazen yumurta çıkıyordu bazen çıkmıyordu.yani ben bir etkisini görmedim.yanlış anlama tabii ki kullan.ama ben kaç hocaya sordum bilimsel açıklama yok.sen yine de kullan.kullanda kutusu olmuş 230 250 tl.zaten ben dondurduğum için rahim dinlendirme sürecindeyim.ameliyatta oldum...ama şunu söyleyim her doktor veriyor.yerinde olsam bak kaç bin kere yazdım buraya.kullanana var mı bilgisi olan var mu diye.bu bitki ile çık gebe kalan.ayrıca yumurtslsra etkisi çok.krasnaya şoyka+brovaya matka.araştırın arkadaşlar.ben sordum birkaç hocsya kullan zararu yok dedi.aynı dhea gibi dedikleiyle eşleşti:)bieaterona da kullan ....kullanda var mı faydası .:)))araştır derim.ben kullandım iyi kalite de yumurta çıktı.ama kullanılışını araştır.ukranyalı bir arkadaşın var ise.
Dediğim gibi ben 3 kutu kullandım bıraktım şuan kullanmıyorum evet parası da az değildi yani insan bir umut kullanıyor işte Napıcan 🤭 valla o dediğin ot sanırım okudum onları araştırmadım ama burda herkesin kullandığı hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyordum fshyii düşürüyormuş benim aksine çıkardı 😁😁 oyüzden artık pek umutlu değilim öyle şeylere şimdi yeni başlıyacağım doktor ne derse onu yapıcam dengemi bozdum çünkü 🤣🤣

Dediğim gibi ben 3 kutu kullandım bıraktım şuan kullanmıyorum evet parası da az değildi yani insan bir umut kullanıyor işte Napıcan 🤭 valla o dediğin ot sanırım okudum onları araştırmadım ama burda herkesin kullandığı hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyordum fshyii düşürüyormuş benim aksine çıkardı 😁😁 oyüzden artık pek umutlu değilim öyle şeylere şimdi yeni başlıyacağım doktor ne derse onu yapıcam dengemi bozdum çünkü 🤣🤣
O dediğin otlarla kıbrısa giden bir sürü insan da yumurta boş çıktı.bu ot değil.çay.kistleri temizliyor yumurta kalitesini arttırıyor.ben hayıt aslan pençesini kullanmadım.çok araştırdım.kıbrıstan duymuştum millet kullanıp gitmiş hep yukurtalar boş çıkmış diye.ama bu farklı...e umut tabii ki kullan demiyorm.yaşadıklarım.rusya da insanlar neden çabuk hamike kalıyor.veya ukranya da bu çaydan dolayıymış.çevrem de rus ve ukranyalı birçok arkadaşım var.sağolsunlar onlar getirtmişti.hocama sordum o da kullan ama deneysel kanıtsal birşey değil dedi bende kullandım.dondurma işleminden sonra bıraktım.

O dediğin otlarla kıbrısa giden bir sürü insan da yumurta boş çıktı.bu ot değil.çay.kistleri temizliyor yumurta kalitesini arttırıyor.ben hayıt aslan pençesini kullanmadım.çok araştırdım.kıbrıstan duymuştum millet kullanıp gitmiş hep yukurtalar boş çıkmış diye.ama bu farklı...e umut tabii ki kullan demiyorm.yaşadıklarım.rusya da insanlar neden çabuk hamike kalıyor.veya ukranya da bu çaydan dolayıymış.çevrem de rus ve ukranyalı birçok arkadaşım var.sağolsunlar onlar getirtmişti.hocama sordum o da kullan ama deneysel kanıtsal birşey değil dedi bende kullandım.dondurma işleminden sonra bıraktım.
Eşimin arkadaşının eşi rus valla ona sordurim bi ilk bebekleri üçüz 🤭🤭 belkide öyle hamile kaldı bilmiyorum ama sormaktan zarar gelmez benim amacım kendiliğimden kalmak ama işte gene mecbur tüp bebe denicem o yüzden diğer otları kullanmıştım 😊

Eşimin arkadaşının eşi rus valla ona sordurim bi ilk bebekleri üçüz 🤭🤭 belkide öyle hamile kaldı bilmiyorum ama sormaktan zarar gelmez benim amacım kendiliğimden kalmak ama işte gene mecbur tüp bebe denicem o yüzden diğer otları kullanmıştım 😊
Aman o hayitmiş aslan pençesi onlar boş.o zaman hiç deneme yumurtan kaliteli çıkıyorsa.dene baktın olmuyor denersin.

Fsh düşürsün diye içmiştim erken menopozdan dolayı ama tam tersi çıkardı😂😂😂
Hatırlıyorsam emin olmamakla beraber aslan pençesini sz kullanıo bıtakmıştım:)))duyduktan sonra.yok soğan suyu kürü bilmem ne.onu da denemiştim:)))bak avakado ye.ceviz ye badem ye fındık ye ama çiğ.çörekotu her sabah aç karnına incirle cevizle birlikte kesinlikle ye.çörek otu.çekilmiş olmayacak.sebze ağırlıklı beslen.

Hatırlıyorsam emin olmamakla beraber aslan pençesini sz kullanıo bıtakmıştım:)))duyduktan sonra.yok soğan suyu kürü bilmem ne.onu da denemiştim:)))bak avakado ye.ceviz ye badem ye fındık ye ama çiğ.çörekotu her sabah aç karnına incirle cevizle birlikte kesinlikle ye.çörek otu.çekilmiş olmayacak.sebze ağırlıklı beslen.
Siirt muğla tarafından bal ve polen getirmiştim.onun da faydasını gördüm.polen biraz pahalı ama değiyor.yemi çıkan mahsul olması şart.herkes kandırıyor.allahtan akrsbam çözdü bana gönderdi.propoliste göndermişti ama polen de iyi gelmişti.

Sağlıklı beslenmek 😂😂😂 bu 2 aydır çalışmıyodum malum virüsten vurdum cipsin colanın dibine ama şimdi rapor çıkarma işlemlerine başlicam diye spora ve sağlıklı beslenmeye başlamaya karar verdim ve folik asitede başlicam yani inşallah 🙈🙈

Siirt muğla tarafından bal ve polen getirmiştim.onun da faydasını gördüm.polen biraz pahalı ama değiyor.yemi çıkan mahsul olması şart.herkes kandırıyor.allahtan akrsbam çözdü bana gönderdi.propoliste göndermişti ama polen de iyi gelmişti.
Eşimin akrabaları marmaris tarafında esasında istesem gönderirler mi bilmem sanmıyorum da yani ama yararı çokmuş her yönden

Sağlıklı beslenmek 😂😂😂 bu 2 aydır çalışmıyodum malum virüsten vurdum cipsin colanın dibine ama şimdi rapor çıkarma işlemlerine başlicam diye spora ve sağlıklı beslenmeye başlamaya karar verdim ve folik asitede başlicam yani inşallah 🙈🙈
Zaten bu dediklerimden de alırsın folik asit.4.ncü nesil diye birşey duydum folik asit her doktor folbiol veriyor.folbiol vermelerin sebebi içeriği diğerlerine göre temiz.kg kesinlikle varsa ver.ben rejimdeyim vslla bense çalışmıyom bu virüsten dolayı boy 1.70 kg 58 civsrında 55 düşmem lazım hamile kalmadan önce.ama ben her sabah çörek otu bal karıştırıyorum.yumurta toplatmadan önce polen bal çörekotu incir aydından getirttim.baya yemiştim.

Eşimin akrabaları marmaris tarafında esasında istesem gönderirler mi bilmem sanmıyorum da yani ama yararı çokmuş her yönden
Bence yumurta toplatmadan önce yemelisin.hele ki saf polen propolis ve. Bal.bunlar karışım halinde de var.ama tek tek kullan.bu işi yapan balcılardan al.mupla marmaris doğu tarafında çok bu işi yapan.ama tanıdık araya sok.kandırmasınlar.bal da şeker de olmamalı...avakado migrosta 5 tl git topla yarın:)))çok iyi fiyat hergün ye.içi biliyorsun rahime benzetirler aslınsa hoş birşey değil birşeyi benzetmek ama çok faydalı bal ile birlikte onu da her sabah tüket.ball ile avakado ye.yumurta kalitemi ben böyle arttırmıştım.ya neler çekmişim.daha neler getirttim çoğunu da unuttum.bu biesterona benzeyen bir ilaç vardı 450 tl 2 3 sene önce vermiştim:)))2 3 kutu da onu kullanmıştım.aklıma şimdi geldi.özel bir ilaç onun da faydasını görmedim diyebilirim

QUOTE="burcikkk, post: 63970023, member: 971103"]
[/QUOTE]
Goji berry bunların da çeşidi var.iyi yerden alman lazım e biraz araştırmak da lazım.hasad yrni ve taze güveilir yerden olmalı.bazıları renk karıştırıyormuş.söylemeyi unuttum çmrek otu ile cevizle birlikte incir ve susam.cevizi kır.inciri ikiye böl susamı söylemeyi unuttum.susam ve çörek otunu birlikte her ssbah aç karnına kullan.bunlsrı kullandım o dediğim cayı da kullandım.kalite arttı ve menapozu az da olsa bu tedavide geri planda tutmaya itti.

Bu otlar nereden bulunur ki

Back