Folibolu dikkatli kullan canimnyada aradtir istersen..Allah korusun cocuklari otistik yapma gibi bi etkisi varmis..tabi bu tamamiyle savsata olabilir..doktorum bana falatrayi verdi .oda folik asit....ben otistik konusunu acinca bu folikasitlerin etkisinden bahsedince ..bana folibol tarzi ilaclarda belki dedi..ama zaten doktor bana falatrayi onermiati..sen bi arastir yinede olurmu..cunki folik asitte lazimmis..bebeklerin norolojik anlamda gelismesini sagliyomus mesela folik asit..Kızlar estrofeme başladım. Hatta bugün 3 tane içtim. Crinone jel ve folbiol de verdi ama daha kullanma dedi. Haftaya cuma tekrar gel dedi. Bakalım transfer günü ne zaman olacak??
Kan pıhtılaşmam var bnm. Ne yap et oksapar ya da muadillerinden bul dedi. Evde biraz vardı ecza depolarına haber gönderdik inşallah buluruz.
Kızlar bir yandan çok heyecanliyim, kalbim pırpır bir yandan da çok korkuyorum. Korkum pandemi değil bu arada. Allah yardımcımız olsun bize güç kuvvet ve sabır versingeri sayım başladı. Hadi inşallah, âmin.
Pandemi olmasa yaptır derdim ama şu süreçte nasıl olur bilmiyorum. Bir de sonucları 15 günde çıkıyor, bn devlet hastanesinde yaptırmıştı. Özeller yüksek bir fiyat söylemişti. Bazı doktorlar test yapmasada tedbir amaclı ilaç kullandırıyor. Ailede bu tarz sıkıntısı olan var mı? Ya da seni bu tarz bir seyi dusunmeye iten bi durum oldu mu ?Bende senin gibi şuan estrofem kullanıyorum günde üç tane ve doktorum o testten yaptırmadı bende kendim mi yaptırsam acaba ?
Aynı korkular bnde de var cnm ama aklımdan kovuyorum. Allahım hayırlısını versin.Hadiii inşallah canım yaa yüzümüz gülsün artık.. bu arada bende de korku varo ilk başlardaki heyecan gitti şimdi ni aksilik çıkar mı yok işte ya olmazsa naparım vs vs çok yoruldum ben
Aa bn bi araştırayım onu sağol cnm uyardigin için..Folibolu dikkatli kullan canimnyada aradtir istersen..Allah korusun cocuklari otistik yapma gibi bi etkisi varmis..tabi bu tamamiyle savsata olabilir..doktorum bana falatrayi verdi .oda folik asit....ben otistik konusunu acinca bu folikasitlerin etkisinden bahsedince ..bana folibol tarzi ilaclarda belki dedi..ama zaten doktor bana falatrayi onermiati..sen bi arastir yinede olurmu..cunki folik asitte lazimmis..bebeklerin norolojik anlamda gelismesini sagliyomus mesela folik asit..
Canım sen estrofemi nasıl kullanıyorsun ac tok doktor bisi dedi mi ?Hadiii inşallah canım yaa yüzümüz gülsün artık.. bu arada bende de korku varo ilk başlardaki heyecan gitti şimdi ni aksilik çıkar mı yok işte ya olmazsa naparım vs vs çok yoruldum ben
Banada doktorum folidays iyotlu olanı vermişti.Aa bn bi araştırayım onu sağol cnm uyardigin için..
Yurt dışı,en çok kiev ukranya tarafında var.rusya da var.Bu otlar nereden bulunur ki
Goji berry bunların da çeşidi var.iyi yerden alman lazım e biraz araştırmak da lazım.hasad yrni ve taze güveilir yerden olmalı.bazıları renk karıştırıyormuş.söylemeyi unuttum çmrek otu ile cevizle birlikte incir ve susam.cevizi kır.inciri ikiye böl susamı söylemeyi unuttum.susam ve çörek otunu birlikte her ssbah aç karnına kullan.bunlsrı kullandım o dediğim cayı da kullandım.kalite arttı ve menapozu az da olsa bu tedavide geri planda tutmaya itti.QUOTE="burcikkk, post: 63970023, member: 971103"]
Eşimin akrabaları marmaris tarafında esasında istesem gönderirler mi bilmem sanmıyorum da yani ama yararı çokmuş her yönden
evet hacettepede öyle güya hocanın özeline gidiyorsun yani..
şimdi biz samsuna taşındık ankarada nasip olmadı ilk tüp bebeğimi de samsunda yaptırdım özeline gittik hocanın sonra tüpbebek merkezinde de davut hocanın hastasıyım dediğimde de o bakıyor hemşireler çok iyi ben memnunum şimdi samsundan çok tabii biraz kalabalıklık var ama ankara kadar değil
[/QUOTE bende başkent üniversitesinde başladım memnunum. Yumurta toplama hariç tüm işlemleri hoca yapıyor takip transfer. İşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız
Aslında herhangi bi sorun yok ama tedbir amaçlı hani öyle birşey varsa gözden kaçmasın transferime az kaldı çünkü . Ama doktorum kan sulandırıcı ilaç aldırmış bana içim rahatladı sağol canım :)Pandemi olmasa yaptır derdim ama şu süreçte nasıl olur bilmiyorum. Bir de sonucları 15 günde çıkıyor, bn devlet hastanesinde yaptırmıştı. Özeller yüksek bir fiyat söylemişti. Bazı doktorlar test yapmasada tedbir amaclı ilaç kullandırıyor. Ailede bu tarz sıkıntısı olan var mı? Ya da seni bu tarz bir seyi dusunmeye iten bi durum oldu mu ?
Valla canım seni tebrik ederim bayagüzel beslenmişsin hazırlanmışsın bende iyi beslenmiştim zamanında sonra tutmayınca baya moral bozukluğu derken açıkça saldım kendimi ama yeniden toparlamam lazım eşime söyledim marmaristeki akrabalarına söylicek bakalım eb azından 1 ay iyi beslensem kendime yeterim diye düşünüyorumGoji berry bunların da çeşidi var.iyi yerden alman lazım e biraz araştırmak da lazım.hasad yrni ve taze güveilir yerden olmalı.bazıları renk karıştırıyormuş.söylemeyi unuttum çmrek otu ile cevizle birlikte incir ve susam.cevizi kır.inciri ikiye böl susamı söylemeyi unuttum.susam ve çörek otunu birlikte her ssbah aç karnına kullan.bunlsrı kullandım o dediğim cayı da kullandım.kalite arttı ve menapozu az da olsa bu tedavide geri planda tutmaya itti.
Hiçbirini dondurmadılar, kaliteli değil dediler. Öncekinde de hiçbirini dondurmadık demişlerdi, üç ay ağladım. Meğer iki tane dondurmuşlar. Üç ay sonra ortaya çıktı. O yüzden artık medicalparka gideceğim. Haziranda güzel sonuç alırsın inşallah. Ben de kızıma onlar sayesinde kavuştum ama memnun olmadığım noktalar da vardı böylemerhaba hatırlıyorum sizi evet...
benim ilk tüp bebek tutmadı aralık ayında şimdi bu ay muayene oldum doğum kontrol hapı ile vitamin verdi davut hoca haziran adetinde 2. tüp bebeğe başlayacağız nasipse inşallah..
sizin neden 14 embriyoyu ziyan ettiler öyle bir şey olabilir mi ya? şuan haziran için bana olur dedi davut hoca
Selam kızlar bende 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim gebelik oluşmadı, aşılama, klomen, menagon, rahim filmi, şuanda tüp bebek transfer aşamasındayım diyarbakır bahçeci zeki akkum hastasıyım, bi hafta sonea transferim var bana dua edin
Çok olumsuzluk yaşayınca.polen az olur vuz kalıplarında göndersinler.onu zaten o kadat az yiyeceksin ki ama aç karnına.dikkat et çok çabuk bozuluyor.az göndeririler.buz kalıplarında onlar zaten bilirler.yani bende durum farklı yumurtam azdı kalitesi düşüktü.ama diğer youtube anlstılanlsrın çopu fasa viso.yok soğan suyu bilmem ne.o kistleri yok ediyor denildi ama gitmedi:)))bu dediklerim bana iyi geldi.diyorum ya denemediğim şey az kaldı.susam çörek otu ceviz incir her sabah bunları da aç karnına bielikte iç içe koyarak yedim ve sürekli avakado.sonra o getirttiğim çayı içtim 15 gün kullanıp ara veriyorsun.sonra diğerini içiyorsun ara vererekValla canım seni tebrik ederim bayagüzel beslenmişsin hazırlanmışsın bende iyi beslenmiştim zamanında sonra tutmayınca baya moral bozukluğu derken açıkça saldım kendimi ama yeniden toparlamam lazım eşime söyledim marmaristeki akrabalarına söylicek bakalım eb azından 1 ay iyi beslensem kendime yeterim diye düşünüyorum
Bnde memorielde uğur hocaya gidiyrm adet olmamı bekliyrm iste başlıcaz hemn tedaviye cnmDiyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .
Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .
bnde uğur hocaya gidiyrm cnm adet olmamı bekliyrm iste başlıca tedaviyeDiyarbakır'ı sık sık okuyorum burada. Ben de Memorial hastanesinde başladım. Daha önce Bahçeci'de tedavi olmuştum.
Memnun musunuz canım Uğur hoca danbnde uğur hocaya gidiyrm cnm adet olmamı bekliyrm iste başlıca tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?