Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Folibolu dikkatli kullan canimnyada aradtir istersen..Allah korusun cocuklari otistik yapma gibi bi etkisi varmis..tabi bu tamamiyle savsata olabilir..doktorum bana falatrayi verdi .oda folik asit....ben otistik konusunu acinca bu folikasitlerin etkisinden bahsedince ..bana folibol tarzi ilaclarda belki dedi..ama zaten doktor bana falatrayi onermiati..sen bi arastir yinede olurmu..cunki folik asitte lazimmis..bebeklerin norolojik anlamda gelismesini sagliyomus mesela folik asit..

Bende senin gibi şuan estrofem kullanıyorum günde üç tane ve doktorum o testten yaptırmadı bende kendim mi yaptırsam acaba ?
Pandemi olmasa yaptır derdim ama şu süreçte nasıl olur bilmiyorum. Bir de sonucları 15 günde çıkıyor, bn devlet hastanesinde yaptırmıştı. Özeller yüksek bir fiyat söylemişti. Bazı doktorlar test yapmasada tedbir amaclı ilaç kullandırıyor. Ailede bu tarz sıkıntısı olan var mı? Ya da seni bu tarz bir seyi dusunmeye iten bi durum oldu mu ?

Hadiii inşallah canım yaa yüzümüz gülsün artık.. bu arada bende de korku var o ilk başlardaki heyecan gitti şimdi ni aksilik çıkar mı yok işte ya olmazsa naparım vs vs çok yoruldum ben
Aynı korkular bnde de var cnm ama aklımdan kovuyorum. Allahım hayırlısını versin.

Aa bn bi araştırayım onu sağol cnm uyardigin için..

Merhaba bende 25 yaşına gireceğim 3 yıldır evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz.Bir klomen femera 2 aşılama metofin promotil birçok ilaç kullandık şuan da elimde vitamin ilacı var ama hiç içesim yok o kadar yorulmuş hissediyorum ki kendimi .Aslında ilk kez klomen kullanıp memnun kalmıştım 1 ay daha kullanmak istiyorum.Bir kez daha aşılama yaptırmak istiyorum ya tutarsa diye ama bir yandan da tüp bebeğe direkt geçelim diyoruz haziranda doktorumuz gelin dedi bakalım hayırlısı hepimiz için

Hadiii inşallah canım yaa yüzümüz gülsün artık.. bu arada bende de korku var o ilk başlardaki heyecan gitti şimdi ni aksilik çıkar mı yok işte ya olmazsa naparım vs vs çok yoruldum ben
Canım sen estrofemi nasıl kullanıyorsun ac tok doktor bisi dedi mi ?

QUOTE="burcikkk, post: 63970023, member: 971103"]
Eşimin akrabaları marmaris tarafında esasında istesem gönderirler mi bilmem sanmıyorum da yani ama yararı çokmuş her yönden
Goji berry bunların da çeşidi var.iyi yerden alman lazım e biraz araştırmak da lazım.hasad yrni ve taze güveilir yerden olmalı.bazıları renk karıştırıyormuş.söylemeyi unuttum çmrek otu ile cevizle birlikte incir ve susam.cevizi kır.inciri ikiye böl susamı söylemeyi unuttum.susam ve çörek otunu birlikte her ssbah aç karnına kullan.bunlsrı kullandım o dediğim cayı da kullandım.kalite arttı ve menapozu az da olsa bu tedavide geri planda tutmaya itti.
[/QUOTE]
Valla canım seni tebrik ederim bayagüzel beslenmişsin hazırlanmışsın bende iyi beslenmiştim zamanında sonra tutmayınca baya moral bozukluğu derken açıkça saldım kendimi ama yeniden toparlamam lazım eşime söyledim marmaristeki akrabalarına söylicek bakalım eb azından 1 ay iyi beslensem kendime yeterim diye düşünüyorum

Aslında herhangi bi sorun yok ama tedbir amaçlı hani öyle birşey varsa gözden kaçmasın transferime az kaldı çünkü . Ama doktorum kan sulandırıcı ilaç aldırmış bana içim rahatladı sağol canım :)

Valla canım seni tebrik ederim bayagüzel beslenmişsin hazırlanmışsın bende iyi beslenmiştim zamanında sonra tutmayınca baya moral bozukluğu derken açıkça saldım kendimi ama yeniden toparlamam lazım eşime söyledim marmaristeki akrabalarına söylicek bakalım eb azından 1 ay iyi beslensem kendime yeterim diye düşünüyorum
[/QUOTE]
Çok olumsuzluk yaşayınca.polen az olur vuz kalıplarında göndersinler.onu zaten o kadat az yiyeceksin ki ama aç karnına.dikkat et çok çabuk bozuluyor.az göndeririler.buz kalıplarında onlar zaten bilirler.yani bende durum farklı yumurtam azdı kalitesi düşüktü.ama diğer youtube anlstılanlsrın çopu fasa viso.yok soğan suyu bilmem ne.o kistleri yok ediyor denildi ama gitmedi:)))bu dediklerim bana iyi geldi.diyorum ya denemediğim şey az kaldı.susam çörek otu ceviz incir her sabah bunları da aç karnına bielikte iç içe koyarak yedim ve sürekli avakado.sonra o getirttiğim çayı içtim 15 gün kullanıp ara veriyorsun.sonra diğerini içiyorsun ara vererek

Hiçbirini dondurmadılar, kaliteli değil dediler. Öncekinde de hiçbirini dondurmadık demişlerdi, üç ay ağladım. Meğer iki tane dondurmuşlar. Üç ay sonra ortaya çıktı. O yüzden artık medicalparka gideceğim. Haziranda güzel sonuç alırsın inşallah. Ben de kızıma onlar sayesinde kavuştum ama memnun olmadığım noktalar da vardı böyle

Çok olumsuzluk yaşayınca.polen az olur vuz kalıplarında göndersinler.onu zaten o kadat az yiyeceksin ki ama aç karnına.dikkat et çok çabuk bozuluyor.az göndeririler.buz kalıplarında onlar zaten bilirler.yani bende durum farklı yumurtam azdı kalitesi düşüktü.ama diğer youtube anlstılanlsrın çopu fasa viso.yok soğan suyu bilmem ne.o kistleri yok ediyor denildi ama gitmedi:)))bu dediklerim bana iyi geldi.diyorum ya denemediğim şey az kaldı.susam çörek otu ceviz incir her sabah bunları da aç karnına bielikte iç içe koyarak yedim ve sürekli avakado.sonra o getirttiğim çayı içtim 15 gün kullanıp ara veriyorsun.sonra diğerini içiyorsun ara vererek
[/QUOTE]
Doğru haklısın yaşananlar zor avokado diyince kusasım geliyor valla ama diğer organikler ve çay için eşime söyledim unutmazsa inşallah halledicek

Bnde 2 yıllık evliym 28 yasndym tek tüpüm tıkanık bnm de histeroskopi ve laparoskopi ile açılmadı 1 asılma yapıldı olmadı şimdi tüp bebek icin memorile uğur hocaya gidyrz.zeki hocaya gidicktm kararsız kaldık bununla başladık iste hayırlısı bakalım

Bnde memorielde uğur hocaya gidiyrm adet olmamı bekliyrm iste başlıcaz hemn tedaviye cnm

Hangisini tavsiye edersin canım , aslında memorial de Uğur değer çift embriyo koyuyor diye duydum yaşa bakmadan , o yüzden kararsızım .Bahçecinin laboratuvarı daha iyi diye biliyorum .
Diyarbakır'ı sık sık okuyorum burada. Ben de Memorial hastanesinde başladım. Daha önce Bahçeci'de tedavi olmuştum.
bnde uğur hocaya gidiyrm cnm adet olmamı bekliyrm iste başlıca tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…