Uğur hocadan başka bir doktora giden yok muMemnun musunuz canım Uğur hoca dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğur hocadan başka bir doktora giden yok muMemnun musunuz canım Uğur hoca dan
Ben de E2 yi düşürmek için kullandım.Estradiol hormonunu bu şekilde düşüren var mıValla ben cyclo-prognova yı fsh düşürmek için kullanıyordum
Dönüş sağladm cnmCanım sana özelden mesaja attım
Senin kullanimin farklı imiş. Bana günde 3 tane verdi. Bende tok içeyim. Çok sağol. Cuma kontrole çağırdı. Tam 10.gün ilaç eksik kalıyordu bir kutu daha aldım. Aklında olsun ilaca kesinlikle ara vermiyoruz. Yoksa transfer iptal olabiliyor. Dikkat et cnm.Tok kullanıyorum 4 gün günde 2 sabah akşam sonraki 4 gün günde 3..
isteyen, emek veren herkes için hayırlısı olsun inşallahBende biosteron dhea kullanıyodum 3 ay boyunca tabi etkisi olarak vücuda takviye. Süpermiş ama bianda yumurta artması umarım ilkinde pozitifi görürsün
Amin inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmasınisteyen, emek veren herkes için hayırlısı olsun inşallah
Antalyadan hastanı
Doğru bende fsh düşürmek için kullandım
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bizler de evlatlarımıza kavuşuruz...Hiçbirini dondurmadılar, kaliteli değil dediler. Öncekinde de hiçbirini dondurmadık demişlerdi, üç ay ağladım. Meğer iki tane dondurmuşlar. Üç ay sonra ortaya çıktı. O yüzden artık medicalparka gideceğim. Haziranda güzel sonuç alırsın inşallah. Ben de kızıma onlar sayesinde kavuştum ama memnun olmadığım noktalar da vardı böyle
Önce Timur hocaya gittim 2. Tüp Bebek yspti olmadı.sonra recai hocaya gittim.,1 transfer 4 tedavi gördüm.yazin 2.transfere gideceğim.Oranın embriyoloğu semra hoca.konusunda çok iyidir.oğlu emre var recai hocanın.merkez de yenilendi.elid var muhasebe de iyi kızdır.yenilenen merkezine gitmedim ben eski merkez de tedavi oldum.denemem de oldu agresif ilaç protokolü uyguladı çok ilsç kullamdım.negatifle sonuçlandı.sonra antalya da drvam ettim tedaviye.ama timur hoca da merkez olarak ankara da çok çok iyi
İlkinde 2 tane 6.gün embriyosu koyuldu, biri tuttu. İkinci de 3 tane taze koyuldu, tutmadı, diğerlerini de dondurmamışlar. Medicalparka henüz gitmedim ama giden herkes memnun. Dondurulmuş transferi olacaksanız çok rahat geçer. İnşallah güzel haber alırızinşallah hayırlısıyla sağlıcakla bizler de evlatlarımıza kavuşuruz...
sizin embriyolar kaçıncı gün embiriyosuydı ilki de ikinciler de benim şuan 6. gün embriyolarım var çift konacak nasipse ama bazen tutmaz diye korkuyorum 3 tane mi koydursam da diyorum
medikalpark nasıl memnun musunuz?
benim de şimdi ilkinde 5. gün taze kondu 2 tane ama tutmadı çok üzüldüm yaklaşık 8 yıldır bekliyorum bebeğimi...İlkinde 2 tane 6.gün embriyosu koyuldu, biri tuttu. İkinci de 3 tane taze koyuldu, tutmadı, diğerlerini de dondurmamışlar. Medicalparka henüz gitmedim ama giden herkes memnun. Dondurulmuş transferi olacaksanız çok rahat geçer. İnşallah güzel haber alırız
Kaç kez kontrole gittiğimi hatırlamıyorum açıkçası. Pazartesi günü transfer oldu, 6 gün sonra yani pazar günü evde test yaptım, pozitif çıkmıştı.benim de şimdi ilkinde 5. gün taze kondu 2 tane ama tutmadı çok üzüldüm yaklaşık 8 yıldır bekliyorum bebeğimi...
dondurulmuş da kaçıncı gün transfer olmuştu size inşallah bize de nasip olur hayırlısı ile sağlıcakla çok sık kontrole çağırıyorlar mı dondurulmuşlar da ilki kadar taze sıfırdan olan kadar zorluk olmuyor değil mi?
medikalde size hangi hocayı önerdiler inşallah size de evladınıza kardeş nasip olur diper arkadaşlarımla bana da hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin her şy çok durağan oluyor bizlere beklemek sabretmek çok zor..
siz kaç yıllık evlisiniz?
6 gün içinde belli oluyor ha o zaman tazeye göre daha erken belli oluyor hayırlısı ile inşallah sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah amin...Kaç kez kontrole gittiğimi hatırlamıyorum açıkçası. Pazartesi günü transfer oldu, 6 gün sonra yani pazar günü evde test yaptım, pozitif çıkmıştı.
Ben 10 yıllık evliyim. 5 yıl bebek istemedim, 3 yıl olmadı. Sonra oldu çok şükür. İnşallah güzel haberinizi bekliyorum. Dondurulmuşun tutma ihtimali çok daha yüksek
İnş. Hayırlısı ile hepimizin dileğini Allah ım kabul eder bizde 22 yıllık evliyiz 7. Denememiz en çok deneyen bizi burda galiba Kocaeli Umuttepe’de başlıcaz rapor için evrakları hazırladık tam başlıcaz derken salgın başladı kısmet burda birbirimze destek olup bu zor günlerimizi atlarız sağlıkla inş iyi haberlerlekesin olmamakla beraber işler yolunda giderse temmuzda başlamayı düşünüyoruz inşallah .Daha merkez konusunda karar vermedik , hayırlısı olur inşallah
22 yıllık evlilik ve fotoğraftaki sensen canım maşallah sen kaç yaşındasın :)Merhaba kader arkadaşlarımbiz 22 yıllık evliyiz 7. Denememiz erkek problemi var Kocaeli Umuttepe de başlıcaz rapor için evrakları teslim edeceğiz derken salgın başladı yarıda kaldı eğer devam edersek birbirimize destek olalım bu zor günleri atlatalım inş hayırlı haberlerle bir kere hamile kaldım inş bu son demememizde Allahım tekrar nasip eder cümlemize