• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Memnun musunuz canım Uğur hoca dan
Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz nerde basladnz

Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz nerde basladnz
Daha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.

Aralıkta histeroskopi ve laparoskopi oldm rahimde şekil bozukluğunu düzeltti iki tüpüm de kaplıydı diğerini açtı diğeri doğuştan kaplı olduğu icin açılmadı. 1 aşılamayı genesiste yaptırdı olmadı.kendi doktorumdan vazgeçmemek gerektiğini anldm tekrar uğur hocaya geldm çok memnunum saatlerce sizi dinler anlatır rahatlatır.bilmiyrm hayırlısı deyip başladık allhm izniyle diyarlife da hakan hocayı bahcecide zeki hocayı memorielde uğur hocaya duyduk siz
Daha başlamadık canım açıkçası çok kararsızım bahçeci veya Uğur hoca arasında .Bizimki erkek infertilitesi o yüzden lab. Önemli .Uğur hocaya çok iyi diyorlar ama erkek sorunlarında memorial nasıl bilmiyorum.
Gerçek ten güvendiğin inandığım hangisi ise ona git uğur hoca her konuda net bana göre oluyoda oluyr olmuyorsa olmuyr diyr yani işin ehlisi bence.. eşimde sıkıntı yok şükür bnm tek tüpüm kapalı yumurtalarda da sıkıntı yok tekrar aşıma yaprsn %5 şansın %80 tüp bebek dedi..ınslahh tutar bilmiyrm. Demem o ki uğur hoca her yönden işin ehlisi diyebilirim. Rabbim nasip ettiyse egr olur diyrm

Özel hastanelerde rapor cikariliyrmu gerçekten hiç bilmiyrm ilk defa başımıza böyle bişey geliyr

Eşimde de
Ankara ya gitme durumnz var ise çağrı gülümser var bu iste iyi diye duydum doçent kendisi diyarlife dada hakan hoca prof.bu konuda iyi oldunu duydum.bende doktor doktorgezdim öncedanıştım hepsinin dediği aynı şey ise öyle belirle derim doktorunu sizde zeki hocaya uğur hocaya ve hakan hocaya diyarbakırda gidip önce ücretsiz bilgi alabilirsnz baklm 3 doktorun dediği de tutarlimi söyledikleri ile

Merhaba benimde bir başarısız tüp bebek denemem oldu. Şimdi tekrar başlıycaz ama pandemiden dolayı tedaviler durmuştu bilginiz var mı devlet hastanesinde tedaviler başladı mı tekrar

Şu spermler hallolsun da o kolay ya .Zaten nasipse olur diye düşünüyorum canım nerde yaptırırsak yaptıralım ama tabi insan iyice incelemek istiyor herşeyi 🤗
Biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip rabbim nasip ederse olacak insallah 🥰 bakalım ben memorialden pozitif alırsam sana da fikir olur😄 sıkıntılar benzer sonuçta 😄

Bende diyarbkirdym cnm memorielde uğur hocaya gidiyrm adet olmamı bekliyrm iste başlıca hemn tedaviye
Hayırlı olsun senin de şimdiden canım, memorialı iyi duydum bizim merkez de iyi ama müşteriye doymuş bi yer olduğundan ilgi alaka beklediğimiz gibi değil yüzdük kuyruğuna geldik güzel sonucu alsak bize yeter inşallah

Hayırlı olsun senin de şimdiden canım, memorialı iyi duydum bizim merkez de iyi ama müşteriye doymuş bi yer olduğundan ilgi alaka beklediğimiz gibi değil yüzdük kuyruğuna geldik güzel sonucu alsak bize yeter inşallah
Hadi baklm ınslahh sizde güzel sonuçlar alırsınız

Canım sana özelden mesaja attım

Memorial da eşim ameliyat oldu olumlu sonuçlandı.Biz de sperm çıkışı sağlayan kanal doğuştan yokmuş.Hastane fena değil.Ben de bir kaç güne kadar tüp bebek tedavisine başlıyorum.Yine aynı hastanede deniyoruz hayırlısı artık.Eşinin problemi neydi geçmiş olsun

Back